- 11 Aralık 2018
- 40.100
- 248.720
-
- Konu Sahibi dejavu_one
anneler kendisini premses sanıyorsa siz kendinizi ne sanıyorsunuz çok merak ediyorum.
Ben bebekliyim diye sadece asansör değil hiçbir ortamda ayrıcalık beklemem. Karakterim böyle. Kuralları kendi vicdanımla belirlerim ben. İnsanların sırasını almak kul hakkıdır bana göre. Herkesin hayat görüşü beklentisi farklı.
"Başı açık olanlar rahatlıkla kul hakkı yer "mi demek istiyor acaba konu sahibi.Kul hakkına riayet etmek sadece kapalı insanlara has bir durum mu, diğer tartıştığınız kişinin görünüşü giyimi ile ilgili yorum yapmayıp, kapalı olanları belirtmenizde ki amaç nedir!? Şu satırlara kadar size hak vererek okumuştum
O zaman tum toplumsal kurallarin her bir bireyin vicdanina gore belirlenmesi lazim , tam bir kaos ortami , ilginc bir dusunce tarziniza var gercektenBen bebekliyim diye sadece asansör değil hiçbir ortamda ayrıcalık beklemem. Karakterim böyle. Kuralları kendi vicdanımla belirlerim ben. İnsanların sırasını almak kul hakkıdır bana göre. Herkesin hayat görüşü beklentisi farklı.
Piremseslere her zaman ve her koşulda saygı göstermesi, öncelik tanıması, zorluklarının üstesinden gelmesi ve yükünü hafifletmesei gereken ve buna zorunlu olan zavallı kullar.
Oda bos ise esimle girerim , odaya baska bir kadin girince zaten esim direk cikar odadanYorumu bulamadığım için alıntılayamadım. Cidden bebek bakım odalarına eşle girmek te mi hak? Diğer kadınları rahatsız etmek niye? Çok karşılaşılan durumlardan biri, buna da el atın sevgili hanımlar. Zira 2 oğlumuda kendi göğüslerimle emzirdiğim için , eşlerininkini de yanında tutanı yadırgıyorum.
Benim gibi birine denk gelirseniz zararlı çıkarsınız bu ezme işinden.İnsaniyet!!!
Benim hakkım olan asansöre doluşup, bir de çekilmeyi öğrenmeyen ‘insan’ kılıklı edep ve adaptan uzak herkesi ezerim.
Siz hakkınız olmayam bir şeyi, önceliğiniz olmayan bir aracı kullanırken yaptığınız ‘insaniyet’ değildir, hakka tecavüzdür.
Sonra vay efendim ayağımı ezdi dersiniz.
Hakkımı gasp edene az bile!
Sırf cevap vereceğim diye neyle itham edeceğinizi şaşırdınız. Yazdıklarımdan toplum kurallarını herkes kendi belirlesin anlamını çıkardıysanız bu sizin sorununuz. Ben vicdanım rahat edeceği şekilde davranmaya devam edeceğim.O zaman tum toplumsal kurallarin her bir bireyin vicdanina gore belirlenmesi lazim , tam bir kaos ortami , ilginc bir dusunce tarziniza var gercekten
Çocuklu anne olarak görüşlerim farklı. Olay bundan ibaret...
Aslında o hak sizin değil bebeğinizin hakkı. O ayrıcalık bebeğin.
SakaPiremseslere her zaman ve her koşulda saygı göstermesi, öncelik tanıması, zorluklarının üstesinden gelmesi ve yükünü hafifletmesei gereken ve buna zorunlu olan zavallı kullar.
Var ve min 7-8 kişilik odayı sırf eşiyle girdiği için arkadan kitleyip gasp eden de var. Bu kadın da bebeğinden dolayı kendini ayrıcalıklı görüp eşiyle giriyorOda bos ise esimle girerim , odaya baska bir kadin girince zaten esim direk cikar odadan
Ben girdigimde icerideki kadinin kocasi varsa uyaririm cikmasi icin ( eger kendi cikmiyorsa )
Ben anlayamadim mevzuyu gercekten odadan cikmayan adam mi var?
Neden mutlu etsin? Öyle söyleyenler kaba, görgüsüz, terbiyesiz , halden anlamayan vicdan yoksunları... siz belki bedensel engelli olabilirsiniz ama onlarin kalbi engelli . Acınası haldeler.Benim şu anki halim de onları mutlu etmiyordur umarım..
Dünya etme bulma dünyası
konuyu abartıp dramatikleştirmeyin lütfen. karşılıklı birbirinize saygı duymak ne zaman piremseslik/kulluk durumuna dönüştü? ben bunu anlayamıyorum. komik olmaya çalışıyorsanız da komik değil, espri yapılmaması gereken toplum vicdanıyla alakalı ciddi bir konu bu.
Yorumu umursamayacaktım da kul hakkı deyince kul hakkına giren onlar diye hatırlatma yapma gereği duydum.Yahu size göre kul değil bana göre kul hakkı. Yukarıda yazdım herkesin hayat görüşü farklı. Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamadımki. Herkes fikrini yazıyor konuya