- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- Konu Sahibi dejavu_one
Bebek arabasını kapat diyenler bebek arabası kapanınca cep boy olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam anlayamadım. Kim ne dedi?Bana siz engellisyseniz sokağa çıkmayın derlerse...
Az bile diyorum valla bak
Yaşlı engelli hamile ve bebeklilerin evet tamamen hakkıdır asansörler!!e ama onu o şekilde konuşmaya sevk eden karşıdaki oluyor. öncelikli olabilir ama kimsenin tamamen hakkı değil o asansörler.
ve bebek arabası terörü diye bir şey var maalesef, defalarca ayağımı ezen ve geçen.
Vallahi simdi birsey diyeyim avmde calisyorum ve canim cikiyor aksama kadar ayaktayim ne yuruyen merdivene binecek halim ne yuruyecek mecalim kaliyor ve o asansore bebegiyle kocasiyla gelenide anlarim ama gen3lde gezmeye gelenler icin ben kendi hakkimi vermiyorum.yukarida yenek katinda gule oynaya yemek yerken sohbet ederken yorulmuyorsunuz ama ikinkat cikinca yoruluyorsunuz.biz 10 saat ayaktayiz canimiz cikiyor insanlar giyfiklerini kabinlere firlatirken.sozum meclisten disari.ben artik ne yasliya yer veriyorum ne cocukluya.bir tek hamileye yer veriyorum
Ben engelli rampasına park eden arabanın fotoğrafını çekim egm online ihbara atıyorum anında ceza kesiliyormuş.
Lürfen siz de yapın. Böyle böyle bu tip ayılıkların önüne geçeceğiz
Bunu da ilk defa duyuyorum pes valla adam in ne işi var emzirme odasındaAsansöre alıştık, millet kocasıyla emzirme odasına giriyor. Onların saçmalığı yüzünden dur, bekleden anlamayacak bebeklerimiz ağladıkça ağlıyor.
Ankara’da bir avm de, ön kısmı bakım, iç kısmı 2 tane bölmeli emzirme odası olan bir alana girdim 2 si de doluydu ikiside kocasıyla girmiş, bölmeli yere girmeyeyim ortada emzireyim desem, adam dışarı çıkıp çıkıp giriyor.
Bu yaptığınız iş mi deyince de demagoji yapıyorlar annesi olmayan bebekler ne yapsınmış, annesi olmayanın emzirme bölümünde de işi olmaz baba emzirmeyecek herhalde, dış kısımda altını değiştirir gider.
Bencil, düşüncesiz, yoz bir toplum olduk.
Eşim engelli tekerlekli sandalye kullanıyor ben de yarı engelli sayılırım ciddi bi hastalığım var 10 dk dan fazla yürüyemem öyle söyleyim..Tam anlayamadım. Kim ne dedi?
Yaklaşık 1 senedir bebek arabası kullanmıyorum ama o dönem nasıl diş bilediysem hala böyle davarlıkları görünce ihbar edesim geliyor..
Bir defasında nasıl sinirlendiysem denk geldiğim adama carladım. O da arabanın sahibi değil tamirciymiş "tamam abla doğru diyorsun hemen çekiyorum" dedi..
Gerçi avm de kiralık araba derdimiz hala devam ediyor..
Şimdiye kadar hiç öyle bir şey düşünmedim. Engeliyseniz gezmeyin diye. Hatta elimden geldiğince yardımcı olurum.Eşim engelli tekerlekli sandalye kullanıyor ben de yarı engelli sayılırım ciddi bi hastalığım var 10 dk dan fazla yürüyemem öyle söyleyim..
Bize apartmanda yolda otobüste avm de vs aklına gelecek her yerde denilen şey sakatsanız yatın evde devlet size bakıyo zaten!
Biz yşamıyoruz bu dünyada
Bana siz engellisyseniz sokağa çıkmayın derlerse...
Az bile diyorum valla bak
arabayı kapatıp, bebek arabasını eline alıp, bebek için gerekli tüm malzemeyi toparlamakla -ve bunu her katta tekrar tekrar yapmakla- normal bir insanın yürüyen merdivene gitmesi cidden ama doğru söyleyin aynı zorlukta mı?
Benim gördüğüm kadında tek başına emzirmesini engelleyecek fiziksel, zihinsel bir sıkıntı yoktu, yardıma ihtiyaç alt değiştirirken falan olur, sütü sağıp veriyorsan baba dışarda bebeği tutar kendin içerde sağarsın, cins cins karakterler var, şımarık anneler de türedi, bebeğin bakımını ortak yapıyorlarsa, evlerinde yapsınlar kimse onların yüzünden mağdur olmak zorunda değil.Bunu da ilk defa duyuyorum pes valla adam in ne işi var emzirme odasında
Eşim engelli tekerlekli sandalye kullanıyor ben de yarı engelli sayılırım ciddi bi hastalığım var 10 dk dan fazla yürüyemem öyle söyleyim..
Bize apartmanda yolda otobüste avm de vs aklına gelecek her yerde denilen şey sakatsanız yatın evde devlet size bakıyo zaten!
Biz yşamıyoruz bu dünyada
Hanımefendi engeliymiş. Ben de çocuk sahibi zannetmiştim.Engelli olan engelli olmayı kendi seçmedi. Siz çocuk sahibi olmayı zorluklarını göze alarak kendiniz seçtiniz.
Kimse size sokağa çıkmayın demedi.
Çok var malesef..Şimdiye kadar hiç öyle bir şey düşünmedim. Engeliyseniz gezmeyin diye. Hatta elimden geldiğince yardımcı olurum.
Öylelerinin terlikle ağzına ağzına vurmak lazım.
Yok valla olamayızAçarım . Ne olacak biraz da bana destek olursunuz