- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- Konu Sahibi dejavu_one
Hem de çocuk sahibiyim kızım 1 yalındaHanımefendi engeliymiş. Ben de çocuk sahibi zannetmiştim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de çocuk sahibiyim kızım 1 yalındaHanımefendi engeliymiş. Ben de çocuk sahibi zannetmiştim.
Siz eksik kalabilirsiniz. Hatta çok sevinirim siz yorum yapmazdanız da. Endişe etmeyin benim için :)))Yok valla olamayız
O saygısızlar ayağınızı ezdi diye mi diğer annelere öncelik vermiyorsunuz.e ama onu o şekilde konuşmaya sevk eden karşıdaki oluyor. öncelikli olabilir ama kimsenin tamamen hakkı değil o asansörler.
ve bebek arabası terörü diye bir şey var maalesef, defalarca ayağımı ezen ve geçen.
Hanımefendi engeliymiş. Ben de çocuk sahibi zannetmiştim.
Millet eşiyle giriyor hep. Alt değiştrmek istedim onu bile yapamadım. Sonra baktım kuyruktakiler hep eşli bekliyor, eve dönmek zorunda kaldım işimi bitiremeden.emzirmede nadir avm'ye gelmiş annenin yardıma ihtiyacı olur. Sırf dışarıda beklemesinler, orada otursunlar diye çocuk sahibi insanlar çocukları bekletiyorlar.Benim gördüğüm kadında tek başına emzirmesini engelleyecek fiziksel, zihinsel bir sıkıntı yoktu, yardıma ihtiyaç alt değiştirirken falan olur, sütü sağıp veriyorsan baba dışarda bebeği tutar kendin içerde sağarsın, cins cins karakterler var, şımarık anneler de türedi, bebeğin bakımını ortak yapıyorlarsa, evlerinde yapsınlar kimse onların yüzünden mağdur olmaz zorunda değil.
Biraz kaba bir atasözü kusura bakmayın:" esekten düşenin halinden esekten düşmüş anlar." Diye. Hem başlarına gelmediği için hem de başlarına gelmez düşünüyorlar. Çok yazık.Çok var malesef..
Mesela ben bu halde otobüste oturamam ölsem de ağlaya ağlaya giderim hamileyken dahi yer veren olmadı düşünün yani
Ordaki asansorlerden daha hizli cikiyor insan zaten:) ama bizim ulkemizde genel bir asansor sevdasi vardir merdivenlere karsi alerjileri var pek seviyorlar efor harcamadan biryerlere ulasmayi:)Şunu belirteyim bende çocuklardan pek hoşlaşmam özellikle ağlayan tepinenlerden ama konu burda öncelik o öncelik çocuklu yaşlı ve engellilerin bide insanlar her katta duran 3 saate yukarı çıkan asansöre neden binmek için ısrar eder anlamıyorum mis gibi yürüyen merdivenler var ayrıca avmye gidip dolaşabilen hasta falan değildir heralde toplu taşımaya bağlamaya gerek yok olayı
He bide kapalılık olayına ne takılmışsınız insan tesettürlü insanların böyle şeyleri düşünmesini daha çok bekliyor kul hakkı hak nedir bilen insanlar sonuçta
Ben de size bişey demedim zaten! Gün içerisinde yaşadıklarımdan duyduklarımdan bahsediyorum...Engelli olan engelli olmayı kendi seçmedi. Siz çocuk sahibi olmayı zorluklarını göze alarak kendiniz seçtiniz.
Kimse size sokağa çıkmayın demedi.
KatılıyorumNe kadar hadsizsiniz insanlarin ortunmeleriyle asansöre binmeleri arasin da nasıl bir bağ kurabildiniz ?
Gercekten konu hakkında yorum yapmicam ne doğru ne yanlış diye ama bence tartışma şekliniz çok hadsiz ve terbiyesizce.
Ahaa bebek arabasını kapat diye ben dedim.
Çünkü hanımefendi zaten ne desek tersliyecek
Bari hakkıyla tersleneyim dedim !
Ben de size bişey demedim zaten! Gün içerisinde yaşadıklarımdan duyduklarımdan bahsediyorum...
Engelli olmayı seçmedim anne olmayı seçtim..
Ama olduğum şeyler yüzünden insanların beni daha da zor durumda bırakmalarına göz mü yumayım??
İnşallah sizler de beni anlarsınız..
Zira yaşamadan anlaşılmaz bülüyün mü?
Londra'daki bi metro merdivenlerinde yukarı çıkarken ayakkabımın bağcığı çözüldüğü için eğilip bağlamaya çalışırken, aşağı inen bir adam beni "merdivenin sağını kullanman gerekiyor" diye sertçe uyarmıştı.Haklıydı. Çünkü herkes sağından yürümeli ki kargaşa olmasın ve rahat ilerlesin. Bizde o kültür maalesef yok. Bu bi toplumsal medeniyet meselesi. "Yav bi şey olmaz kasmaaaa" kafasından oluyo. Kalabalık bi avm de bi problemin yoksa orası tekerlekli sandalyeliler, bebek arabaları, hamlieler ve yaşlılar içim die düşünüp asansöre yapışmayacaksın. Bu kadar net.
İnnşallah bşlarına gelir o zamanBiraz kaba bir atasözü kusura bakmayın:" esekten düşenin halinden esekten düşmüş anlar." Diye. Hem başlarına gelmediği için hem de başlarına gelmez düşünüyorlar. Çok yazık.