- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
- Konu Sahibi Cennet Annesi
-
1 sene olucak onumuzdeki ay. Gttim dedim anlattm durumu bana ultrason cek dedi bugun cektrcem saat 13. 30 dan sonra sonrada rabdevusuz gel adetinin 3. Gunu dedi o gun heralde testler yapicak bna. Sonrada rahim filmi icin randevu vericem dediKac senelik evlisin canim
Inaallah sende tez zamanda hamile kalirsin canimInsllah hamile kalirsin
Senin tedavin yeni basliyo desene insallah herseyin guzel cikar1 sene olucak onumuzdeki ay. Gttim dedim anlattm durumu bana ultrason cek dedi bugun cektrcem saat 13. 30 dan sonra sonrada rabdevusuz gel adetinin 3. Gunu dedi o gun heralde testler yapicak bna. Sonrada rahim filmi icin randevu vericem dedi
Canim gttim ama ultrason aldi 6 tane birsey cekildi iste. Adetimin 3. Gunu gel dedi sonucumu aldim ama o zaman gostercem sonra bana rahim filmi icin gun verecegini soylediSenin tedavin yeni basliyo desene insallah herseyin guzel cikar
Hormon testi yapar canim insallah temiz cikar herseyinCanim gttim ama ultrason aldi 6 tane birsey cekildi iste. Adetimin 3. Gunu gel dedi sonucumu aldim ama o zaman gostercem sonra bana rahim filmi icin gun verecegini soyledi
Bikmiyorum ama sanirim rahimim tersHormon testi yapar canim insallah temiz cikar herseyin
9 ay olmus acele etmeyin bir sene bir gecsin bakalim yasinizda genc,duzenli iliskiniz oluyormu? dr lar haftada en az iki kere iliski oneriyor.belki yumurtlama donemenize denk gelmedi ovulasyon testi alin yumurtlama zamaniniiz ogrenmek icin birde onu deneyinKimyasal gebelik ne oluyo ne kadarlik evlsiniz benim dusuk feln hc olmadi yani hc hamile kalamdm
Canim iliskide probelm yok oluyo nasip bakalim9 ay olmus acele etmeyin bir sene bir gecsin bakalim yasinizda genc,duzenli iliskiniz oluyormu? dr lar haftada en az iki kere iliski oneriyor.belki yumurtlama donemenize denk gelmedi ovulasyon testi alin yumurtlama zamaniniiz ogrenmek icin birde onu deneyin
Onu nerden cikardin canimBikmiyorum ama sanirim rahimim ters
Uterus sola devriye yaziyo rahim ters oluyormus snaieim baktm nettenOnu nerden cikardin canim
Uterus sola devriye yaziyo rahim ters oluyormus snaieim baktm netten[/QUOTE benimde rahmim biraz asagidaymis ama kasiklara yakinmis ama bunun bi engel olmadigini soylediler merak etme hersey guzel olur insallah
cektırdınmı cnm senCanim bende yarin gtcem bakalim rahim fikmi isteicem insallah ceker
Canim gttim ultrason cektrdim adetimin 3. Gunu gtcem hormon testi yapicak sonra rahim filmi icin gun alicamcektırdınmı cnm sen
Yok canim ben ilk ultrason cektrdim simdi adet olmami bekliyorum olunca 3. Gun gtcem hormon testi yapicak sonrada bana rahim filmi icin gun vericek.bana nıe dırek rahı fılmı randevusu aldırdılar sanadamı dırek rahım fılmı demıslerdı yoksa ultrason öncemı dedıler
Peki ya adetin 3,gunu hormon tahlili doktormu istedi. Jinekolojik muayenedede sanadami herdey normal,dedi. Ya bem bana neden tahlil ostemediklerine anlam veremiom biYok canim ben ilk ultrason cektrdim simdi adet olmami bekliyorum olunca 3. Gun gtcem hormon testi yapicak sonrada bana rahim filmi icin gun vericek.
Canim evet ben adetimin 3. Gunu gtcem hormon testi yaoacagini soyeldi sonra bana rahim filmi icin gun verdiPeki ya adetin 3,gunu hormon tahlili doktormu istedi. Jinekolojik muayenedede sanadami herdey normal,dedi. Ya bem bana neden tahlil ostemediklerine anlam veremiom bi
Ben ultrason cekildim herseyim cok normal cikti simdi adetimin 3. Gunu gtcem hormon testi ypcak sonra da rahim filmi icin gun vericekBana sekreter rahim filmi ve sulu ultrason dedi ama rahim filmi icin gun al dedi ultrasons bisry demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?