- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
- Konu Sahibi Cennet Annesi
-
tesekkur ederim arastrcamCanim tüp bebek kadın doğum tümü araştır profosor zaten bire bir gittiğim çok uzman bir dr tatlı güven verici
yumurtaların normal yolla kendılıgınden catlıyosa neden catlama iğnesi vuruluyorsun? döllenmeme sebebini doktor acıklamadımıRahim filmim. Temiz cikti canim iki tupumde. Acik hersey normal. Yumurtalarimda catliyo catlama igneside oluyorum ama dollenme olmuyo
özel demı bu doktor ben stnbulu pek blmyrum bagcılar avcıları fln blyrum sadeceBeylikduzu kolon hastanesi saat 15.30 ile 18.00 orada hafta ici birde şişli
kolon hastanesi de oluyor
anladm canım teşekkür edrmÖzel cnm muayenesi 200 sigortaya profosor olduğu için beylikduzune metrobusle gelebilirsiniz
Inş istediğin oluranladm canım teşekkür edrm
yarın randevum var rahım fılmı cektrcem bakalm nolcakInş istediğin olur
Yumurtalarim kendiligindede catliyo ama onun icin surekli ulturasonla kontrol edilmeli catladigini görüp oyle iliski onerilmeli calisiyorum bunuda surekli yapamiyacagimzo icin 21 mm olunca yumrtam catlama ignesi yapioruz ve ondan sonra ki gunleri degerlendiriyoruz bi nedeni yok tibta bilmiyo neden dollenmedigini gerekli yumurta var gerekli sperm var ama dollenme olusmuyo bunun adinada sebebsiz kisirlik diolaryumurtaların normal yolla kendılıgınden catlıyosa neden catlama iğnesi vuruluyorsun? döllenmeme sebebini doktor acıklamadımı
Rahim filmini anestezili yaptir canimyarın randevum var rahım fılmı cektrcem bakalm nolcak
Ozelde yapiyorlarmis canimbonu ozele gidemem cok pahliymis ozeldeRahim filmini anestezili yaptir canim
Evet boyle seylere bilinmeyen kisirlik diyorlar ben. Anlam veremiyorum o ka d r ugrasiyoruz kalamiyoruz millet yanlisliklila hmalile kaliyoYumurtalarim kendiligindede catliyo ama onun icin surekli ulturasonla kontrol edilmeli catladigini görüp oyle iliski onerilmeli calisiyorum bunuda surekli yapamiyacagimzo icin 21 mm olunca yumrtam catlama ignesi yapioruz ve ondan sonra ki gunleri degerlendiriyoruz bi nedeni yok tibta bilmiyo neden dollenmedigini gerekli yumurta var gerekli sperm var ama dollenme olusmuyo bunun adinada sebebsiz kisirlik diolar
1100 liraya oldum ben ozelde anestezisiz oldum. Ama aciyo ona gore kendini ayarla bende daha fazla ozele devam edemicem cok masrafli oluyoOzelde yapiyorlarmis canimbonu ozele gidemem cok pahliymis ozelde
Bende anlam veremiyorum sebebsiz hicbirsey olmuyo mutlaka bi sebebi olmali ama neEvet boyle seylere bilinmeyen kisirlik diyorlar ben. Anlam veremiyorum o ka d r ugrasiyoruz kalamiyoruz millet yanlisliklila hmalile kaliyo
Canim kendini kasmayinca sorun olmuyormus bakalim doktorumdan isticem insallah ceker esimin sonuclarinida getrdim rabdevu saatimi bekliyorum simdi1100 liraya oldum ben ozelde anestezisiz oldum. Ama aciyo ona gore kendini ayarla bende daha fazla ozele devam edemicem cok masrafli oluyo
Iste bende onu merak ediyorum yani sacma sebepsizBende anlam veremiyorum sebebsiz hicbirsey olmuyo mutlaka bi sebebi olmali ama ne
Kac senelik evlisin canimCanim kendini kasmayinca sorun olmuyormus bakalim doktorumdan isticem insallah ceker esimin sonuclarinida getrdim rabdevu saatimi bekliyorum simdi
Evet sebebsiz olmasi cok sacma ama uc doktora gittim ucude ayni seyi dediIste bende onu merak ediyorum yani sacma sebepsiz
Insllah hamile kalirsinEvet sebebsiz olmasi cok sacma ama uc doktora gittim ucude ayni seyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?