• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekkk

Rahim filmim. Temiz cikti canim iki tupumde. Acik hersey normal. Yumurtalarimda catliyo catlama igneside oluyorum ama dollenme olmuyo
yumurtaların normal yolla kendılıgınden catlıyosa neden catlama iğnesi vuruluyorsun? döllenmeme sebebini doktor acıklamadımı

yumurtaların normal yolla kendılıgınden catlıyosa neden catlama iğnesi vuruluyorsun? döllenmeme sebebini doktor acıklamadımı
Yumurtalarim kendiligindede catliyo ama onun icin surekli ulturasonla kontrol edilmeli catladigini görüp oyle iliski onerilmeli calisiyorum bunuda surekli yapamiyacagimzo icin 21 mm olunca yumrtam catlama ignesi yapioruz ve ondan sonra ki gunleri degerlendiriyoruz bi nedeni yok tibta bilmiyo neden dollenmedigini gerekli yumurta var gerekli sperm var ama dollenme olusmuyo bunun adinada sebebsiz kisirlik diolar

bende hamile kalamiyorum tsh hormonum yuksek cikio ilac kullandim yine olmadi baska hicbi problem yok esimdede bendede adet olamiyorum gecokme yasamaktan tedavi olamiyorum

bende hamile kalamiyorum tsh hormonum yuksek cikio ilac kullandim yine olmadi baska hicbi problem yok esimdede bendede adet olamiyorum gecokme yasamaktan tedavi olamiyorum

Yumurtalarim kendiligindede catliyo ama onun icin surekli ulturasonla kontrol edilmeli catladigini görüp oyle iliski onerilmeli calisiyorum bunuda surekli yapamiyacagimzo icin 21 mm olunca yumrtam catlama ignesi yapioruz ve ondan sonra ki gunleri degerlendiriyoruz bi nedeni yok tibta bilmiyo neden dollenmedigini gerekli yumurta var gerekli sperm var ama dollenme olusmuyo bunun adinada sebebsiz kisirlik diolar
Evet boyle seylere bilinmeyen kisirlik diyorlar ben. Anlam veremiyorum o ka d r ugrasiyoruz kalamiyoruz millet yanlisliklila hmalile kaliyo

1100 liraya oldum ben ozelde anestezisiz oldum. Ama aciyo ona gore kendini ayarla bende daha fazla ozele devam edemicem cok masrafli oluyo
Canim kendini kasmayinca sorun olmuyormus bakalim doktorumdan isticem insallah ceker esimin sonuclarinida getrdim rabdevu saatimi bekliyorum simdi

Back