• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekkk

Daha 9 aylik evlisin deneyin canim tutar insallah.10 aylik evliyim bu ay ogrendim hamile oldugumu.daha yasin da cok genc.Allah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin.

Daha 9 aylik evlisin deneyin canim tutar insallah.10 aylik evliyim bu ay ogrendim hamile oldugumu.daha yasin da cok genc.Allah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Canim suan ovulasyon testini deniyorum sali gunu randevum var rahim filmi cektrcem bakalim

Ne esinde ne kendsinde sorun olmayip hamile kalamayan var mi ? Asilama tedavisi olup olumlu sonuc almak % kac? Acaba? Birde kuma oturup hamile kalan varmi??
bende 2 yıldır evlıtım 1 senedır korunmasız denıoz doktor ıkımızdede sıkıntı yok dedı bu ay rahım fılmı cekecez 2 ay sonra asılama yapalım dedı ılac vermedı gorumcemde 3sene olmamıs ılacla kaldı ama bana vermedıler ılac tedavısı

bende 2 yıldır evlıtım 1 senedır korunmasız denıoz doktor ıkımızdede sıkıntı yok dedı bu ay rahım fılmı cekecez 2 ay sonra asılama yapalım dedı ılac vermedı gorumcemde 3sene olmamıs ılacla kaldı ama bana vermedıler ılac tedavısı
Canim bende yarin gtcem bakalim rahim fikmi isteicem insallah ceker

Canim doktra gttin mi ne testler cekildin rahim filmi feln cektrdin mi
Cektirdim canim uc tane ayri doktora gittim esimide 2 farkli yerlerde testler yapildi bi tanesi tup bebek merkezinde polikistik overim ve doktorum sebebsix infelite dio olur dio uc defa catlama ignesi oldum rahim filmi cekildim hic bir sekilde dollenme olmuyo 1.5 yildir deniyoruz

Cektirdim canim uc tane ayri doktora gittim esimide 2 farkli yerlerde testler yapildi bi tanesi tup bebek merkezinde polikistik overim ve doktorum sebebsix infelite dio olur dio uc defa catlama ignesi oldum rahim filmi cekildim hic bir sekilde dollenme olmuyo 1.5 yildir deniyoruz
Size bir dr önermek isterim isterseniz bu işin profu örneklerde var araştırın gidin rehat fadıloğlu

Size dr önermek isterim

Rahim filminde ne cikti. Bende yarin gtcem doktorumdan cekmesini isticem. Ceker insallah ama biraz korkuyroum yarin randevum var. Dollenme nasil olmuyo yumurtalarin mi catlamiyo

Canim tüp bebek kadın doğum tümü araştır profosor zaten bire bir gittiğim çok uzman bir dr tatlı güven verici

Rahim filminde ne cikti. Bende yarin gtcem doktorumdan cekmesini isticem. Ceker insallah ama biraz korkuyroum yarin randevum var. Dollenme nasil olmuyo yumurtalarin mi catlamiyo
Rahim filmim. Temiz cikti canim iki tupumde. Acik hersey normal. Yumurtalarimda catliyo catlama igneside oluyorum ama dollenme olmuyo

Back