- Konu Sahibi Cennet Annesi
Kürlerden dene derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa sen almıştın zaten ovulasyon testi?Ne esinde ne kendsinde sorun olmayip hamile kalamayan var mi ? Asilama tedavisi olup olumlu sonuc almak % kac? Acaba? Birde kuma oturup hamile kalan varmi??
Canim suan ovulasyon testini deniyorum sali gunu randevum var rahim filmi cektrcem esimde bir probelm yok bende gttm bi kac test yaoti yok dedi sorun ama ben rahim filmi cektrcem isimi garantiya almak istiyorumGebelik için
Canim suan ovulasyon testini deniyorum sali gunu randevum var rahim filmi cektrcem bakalimDaha 9 aylik evlisin deneyin canim tutar insallah.10 aylik evliyim bu ay ogrendim hamile oldugumu.daha yasin da cok genc.Allah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin.
bende 2 yıldır evlıtım 1 senedır korunmasız denıoz doktor ıkımızdede sıkıntı yok dedı bu ay rahım fılmı cekecez 2 ay sonra asılama yapalım dedı ılac vermedı gorumcemde 3sene olmamıs ılacla kaldı ama bana vermedıler ılac tedavısıNe esinde ne kendsinde sorun olmayip hamile kalamayan var mi ? Asilama tedavisi olup olumlu sonuc almak % kac? Acaba? Birde kuma oturup hamile kalan varmi??
Canim bende yarin gtcem bakalim rahim fikmi isteicem insallah cekerbende 2 yıldır evlıtım 1 senedır korunmasız denıoz doktor ıkımızdede sıkıntı yok dedı bu ay rahım fılmı cekecez 2 ay sonra asılama yapalım dedı ılac vermedı gorumcemde 3sene olmamıs ılacla kaldı ama bana vermedıler ılac tedavısı
Ben varimmNe esinde ne kendsinde sorun olmayip hamile kalamayan var mi ? Asilama tedavisi olup olumlu sonuc almak % kac? Acaba? Birde kuma oturup hamile kalan varmi??
Canim doktra gttin mi ne testler cekildin rahim filmi feln cektrdin miBen varimm
Cektirdim canim uc tane ayri doktora gittim esimide 2 farkli yerlerde testler yapildi bi tanesi tup bebek merkezinde polikistik overim ve doktorum sebebsix infelite dio olur dio uc defa catlama ignesi oldum rahim filmi cekildim hic bir sekilde dollenme olmuyo 1.5 yildir deniyoruzCanim doktra gttin mi ne testler cekildin rahim filmi feln cektrdin mi
Size bir dr önermek isterim isterseniz bu işin profu örneklerde var araştırın gidin rehat fadıloğluCektirdim canim uc tane ayri doktora gittim esimide 2 farkli yerlerde testler yapildi bi tanesi tup bebek merkezinde polikistik overim ve doktorum sebebsix infelite dio olur dio uc defa catlama ignesi oldum rahim filmi cekildim hic bir sekilde dollenme olmuyo 1.5 yildir deniyoruz
Size dr önermek isterimCektirdim canim uc tane ayri doktora gittim esimide 2 farkli yerlerde testler yapildi bi tanesi tup bebek merkezinde polikistik overim ve doktorum sebebsix infelite dio olur dio uc defa catlama ignesi oldum rahim filmi cekildim hic bir sekilde dollenme olmuyo 1.5 yildir deniyoruz
Size bir dr önermek isterim isterseniz bu işin profu örneklerde var araştırın gidin rehat faikoğlu profesör
Rahim filminde ne cikti. Bende yarin gtcem doktorumdan cekmesini isticem. Ceker insallah ama biraz korkuyroum yarin randevum var. Dollenme nasil olmuyo yumurtalarin mi catlamiyoCektirdim canim uc tane ayri doktora gittim esimide 2 farkli yerlerde testler yapildi bi tanesi tup bebek merkezinde polikistik overim ve doktorum sebebsix infelite dio olur dio uc defa catlama ignesi oldum rahim filmi cekildim hic bir sekilde dollenme olmuyo 1.5 yildir deniyoruz
Ne konuda uzman canim tup bebekte mi yada hangi konuda uzman birde nerde bu doktorSize bir dr önermek isterim isterseniz bu işin profu örneklerde var araştırın gidin rehat fadıloğlu
Nerde bu doktor canimSize bir dr önermek isterim isterseniz bu işin profu örneklerde var araştırın gidin rehat fadıloğlu
Rahim filmim. Temiz cikti canim iki tupumde. Acik hersey normal. Yumurtalarimda catliyo catlama igneside oluyorum ama dollenme olmuyoRahim filminde ne cikti. Bende yarin gtcem doktorumdan cekmesini isticem. Ceker insallah ama biraz korkuyroum yarin randevum var. Dollenme nasil olmuyo yumurtalarin mi catlamiyo