• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek yatagı için dönence

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
Kızlar kızım sepetinte yattıgı için dönencesini sonra alırım demiştim...şimdi ara ara odasında yatagına yatıracagım alıssın yavas yavas....ve dönence alacagım...siz aldınızmı ...hangi markanınki kullanıslı ...siz hangisini aldınız...sizin tavsiye edecekleriniz...

canım bizim park yatağımızda vardı zaten.kraftınki.
inanılmaz eğleniyorlar kesinlikle hemen al derim.
ben chicconunkini görmüştüm o da çok güzel.
tepkilerine inanamayacaksın.resmen konuşuyorlar dönenceyle

Benim kızım yalnız kaldığında çok sıkılıyor. Oyalamak için iyi bir seçenek.
Biz Chicconun arılı dönencesini kullanıyoruz.alkisalkisalkis Memnunuz.

Benim kızım yalnız kaldığında çok sıkılıyor. Oyalamak için iyi bir seçenek.
Biz Chicconun arılı dönencesini kullanıyoruz.alkisalkisalkis Memnunuz.

ben de Chicco nunkini aldım,oyuncakları çıkarılabiliyor,peluş,daha sonra da elinde oynayabilir,ama simit şeklinde ,buna asılan 3 tane oyuncak var,bu oyuncaklardan biri daha ağır olduğu için sanırım,bu simit eğri duruyor,ben geri götürmedim ama almadan önce dikkat etmemişim pakette olduğu için.

bizde de kraftın pembe ayıcıklı olanından var. kurmalı, yani 1 tam kuruyorsun 3-5 dk calıyor melodisi, tabi ayıcıklar da dönüyor bu arada, 3-5 dk sonra duruyor, tekrar kurmalısın, ugrasamam dersen sese duyarlı olanlar var markasını bilmiyorum , bebek agladıgında kendisi dönmeye calmaya baslıyor. dönenceyi bebek ayaga kalkmaya baslayınca kullanamazsın zaten, asılıp cekiştiriyor, ben o yüzden kurmalı aldım, diğerleri baya pahalı bir kac ay için o kadar para vermek istemedim, memnunum, bebegimin de hosunagidiyordu, oyalamak için güzel birşey.

Back