Nasılsın güzellikAaa bi at bakıyim belki doğru oolur olmazsa ben kızları etiketlerim görürler
Enemmm kızz bu namısslıı cıktı resmenn sadece totosunu göstermiş heleee kapatmış orasını burasınıNasılsın güzellikNasıl gidiyor kaç oldun bakim
Vay serefsiz ya popo bas neresi onu da anlamadım ya ikisi de aynı sankiEnemmm kızz bu namısslıı cıktı resmenn sadece totosunu göstermiş heleee kapatmış orasını burasını
Ehh işte 9 haftalık olduk mide bulantılsr halsizler sıcak basmalar başladı iyice
Kızzlaaarrrr cinsiyet tahminı yapın bakalımm gizemin acaba nedirr bana göre namısslı çıktı kapatmış orasını burasınıNasılsın güzellikNasıl gidiyor kaç oldun bakim
Evettt gerçekten benim ayağım üşümüyor mesela pekk üşürse erkekmi diyolar acabaVay serefsiz ya popo bas neresi onu da anlamadım ya ikisi de aynı sanki
Oyss maşalalh kuzum aramızda cok az zaman var. Bende de ara ara bulantı oluyor ama ayaklar üşüyor
Kızzlaaarrrr cinsiyet tahminı yapın bakalımm gizemin acaba nedirr bana göre namısslı çıktı kapatmış orasını burasını
Madammor -C-A-N-A-N- Balkiz94 sweetgirlcandy Miracelik16 B Bonncuk Zekta1 newnew Gugubi Cirius MC06 Pambikpiremses ozim84 M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds rollercoaster
Bana kız gibi geldiNasılsın güzellikNasıl gidiyor kaç oldun bakim
Kız ne güzel bir topik bu ihtiyacımız olucak ilerde bilgilereKızzlaaarrrr cinsiyet tahminı yapın bakalımm gizemin acaba nedirr bana göre namısslı çıktı kapatmış orasını burasını
Madammor -C-A-N-A-N- Balkiz94 sweetgirlcandy Miracelik16 B Bonncuk Zekta1 newnew Gugubi Cirius MC06 Pambikpiremses ozim84 M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds rollercoaster
Canımm hep birşeyler paylaşmışımdır belki gören olur bilgilerine sahip olurum dedim baya seyler paylaştım ama tekrar paylaşacağım herkes istediğini paylaşır hem bilgili oluruz hem öğrenmiş oluruzKız ne güzel bir topik bu ihtiyacımız olucak ilerde bilgilerecinsiyetle ilgili tahmin malesef yok bende
Kız Nub yok daha yorum yapamayızKızzlaaarrrr cinsiyet tahminı yapın bakalımm gizemin acaba nedirr bana göre namısslı çıktı kapatmış orasını burasını
Ama cinsiyet genede çok belli gibi sadece onünü kapatmıs gibiKız Nub yok daha yorum yapamayız11 veya 12. hafta ultrason olması lazım
Ramziye göre de geç
Bu Ramziye göre sağda olursa kız solda olursa erkek mi oluyordu karındanKız Nub yok daha yorum yapamayız11 veya 12. hafta ultrason olması lazım
Ramziye göre de geç
EvetBu Ramziye göre sağda olursa kız solda olursa erkek mi oluyordu karından
Kapattığına göre kız erkek olsa kapatmaz gösterirAma cinsiyet genede çok belli gibi sadece onünü kapatmıs gibi
Nub u oluşmamıştır bile dahaAma cinsiyet genede çok belli gibi sadece onünü kapatmıs gibi
Namıssslıı yaavvvKapattığına göre kız erkek olsa kapatmaz gösterir
Haaaa gizoşum merak etti attı aslındaNub u oluşmamıştır bile daha
Kızz nerelere geldikk aa hiç görmemiştimm konu başlığınıııKızzlaaarrrr cinsiyet tahminı yapın bakalımm gizemin acaba nedirr bana göre namısslı çıktı kapatmış orasını burasını
9 ay sonra daha çok lazım olcak burası canımKızz nerelere geldikk aa hiç görmemiştimm konu başlığınııı