Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Nasılsın güzellik Nasıl gidiyor kaç oldun bakim
Enemmm kızz bu namısslıı cıktı resmenn sadece totosunu göstermiş heleee kapatmış orasını burasını

Ehh işte 9 haftalık olduk mide bulantılsr halsizler sıcak basmalar başladı iyice

Enemmm kızz bu namısslıı cıktı resmenn sadece totosunu göstermiş heleee kapatmış orasını burasını

Ehh işte 9 haftalık olduk mide bulantılsr halsizler sıcak basmalar başladı iyice
Vay serefsiz ya popo bas neresi onu da anlamadım ya ikisi de aynı sanki

Oyss maşalalh kuzum aramızda cok az zaman var. Bende de ara ara bulantı oluyor ama ayaklar üşüyor

Reactions: Jou
Vay serefsiz ya popo bas neresi onu da anlamadım ya ikisi de aynı sanki

Oyss maşalalh kuzum aramızda cok az zaman var. Bende de ara ara bulantı oluyor ama ayaklar üşüyor
Evettt gerçekten benim ayağım üşümüyor mesela pekk üşürse erkekmi diyolar acaba

Kız ne güzel bir topik bu ihtiyacımız olucak ilerde bilgilere cinsiyetle ilgili tahmin malesef yok bende
Canımm hep birşeyler paylaşmışımdır belki gören olur bilgilerine sahip olurum dedim baya seyler paylaştım ama tekrar paylaşacağım herkes istediğini paylaşır hem bilgili oluruz hem öğrenmiş oluruz 9 ay sonra cok lazım olacak burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…