- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
Bu çok geç, kesenin içinde bebeğin de olduğu ilk ultrason görüntüsü lazım.Selamlar9+6 dan cinsiyet tahmini yapan var mı canlar
Büyüyor tatlışlarKızzlaaarrrr cinsiyet tahminı yapın bakalımm gizemin acaba nedirr bana göre namısslı çıktı kapatmış orasını burasını
@madammor-C-A-N-A-N- Balkiz94 @sweetgirlcandy Miracelik16 @Bonncuk @zzekta1 @newnew Gugubi @Cirius @MC06 @Pambikpiremses @ozim84 M -Murphy @Vitaminler @Lamiyaa karaca3443 @kdv @diaymonds @rollercoaster
Bu konuda bilgim yok anamKızzlaaarrrr cinsiyet tahminı yapın bakalımm gizemin acaba nedirr bana göre namısslı çıktı kapatmış orasını burasını
@madammor-C-A-N-A-N- Balkiz94 @sweetgirlcandy Miracelik16 @Bonncuk @zzekta1 @newnew Gugubi @Cirius @MC06 @Pambikpiremses @ozim84 M -Murphy @Vitaminler @Lamiyaa karaca3443 @kdv @diaymonds @rollercoaster
Bende yeni gördüm mesajı ay hiç anlamam ki valla. Maşallah toparlanmış her yerini kapatmis bi onu anladımKızzlaaarrrr cinsiyet tahminı yapın bakalımm gizemin acaba nedirr bana göre namısslı çıktı kapatmış orasını burasını
Kızzlaaarrrr cinsiyet tahminı yapın bakalımm gizemin acaba nedirr bana göre namısslı çıktı kapatmış orasını burasını
Gülün tabiikiiBüyüyor tatlışlarbenim de içimden erkek geçmişti ama erkek olsa kapatmaz yorumunu okuyunca güldüm baya
Bana kız gibi geldi nebilimBu konuda bilgim yok anamnamusunu göstermiyorsa kızdır
Namıslı teyzoşuu maşaallahhhBende yeni gördüm mesajı ay hiç anlamam ki valla. Maşallah toparlanmış her yerini kapatmis bi onu anladım
Namıslı teyzoşu çok güzell ya ama dimii nasıl kapatmış hele ❤Keseden kız gibi duruyor. Ama minik napmış arkasını mı dönmüş anlamadım ben :)
Bana da ama bakalım daha erken kızBana kız gibi geldi nebilim
Bu sefer karışık gibi sankii ama bakacam bende iyice dikkatli rüyamda cinsiyetimi kız öğrenmiştim bu sabah gördüm rüyamda tam Tersimi olcak ki acep6-7. haftalara ait karından ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin.
Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir diyor Ramzi Teorisi.
Vajinalde ise tam tersi oluyormuş.
Ama işte doğruluğu tartışılır.Eki Görüntüle 2949092
Sen erkek istiyorsun sanırımBu sefer karışık gibi sankii ama bakacam bende iyice dikkatli rüyamda cinsiyetimi kız öğrenmiştim bu sabah gördüm rüyamda tam Tersimi olcak ki acep
Ayyy aslında kız ama tabiiki sağlıklö dolsunda hiç farketmez rüyalarda hep öyle oluyormuş gördügün tam tersi oluyormuş ya ondan şeeyy ettimSen erkek istiyorsun sanırım
Hadi hadi belki. Eşin erkek istiyorAyyy aslında kız ama tabiiki sağlıklö dolsunda hiç farketmez rüyalarda hep öyle oluyormuş gördügün tam tersi oluyormuş ya ondan şeeyy ettim
Eşimin tarafı zaten hep erkek kesin erkek olacak yanii oyüzden hep erkek hissediyorum bende ya hic kız bile gelmiyo aklımaHadi hadi belki. Eşin erkek istiyorhayırlısı hangisiyse o olsun inşallah
Sen erkek baskısı yüzünden aklına kız gelmiyorEşimin tarafı zaten hep erkek kesin erkek olacak yanii oyüzden hep erkek hissediyorum bende ya hic kız bile gelmiyo aklıma
Haaa yok allah var hiç öylede demedilerr eşim de kiz erkek farketmez der hep cok şükürr canımSen erkek baskısı yüzünden aklına kız gelmiyorhiç öyle düşünmeyin hayırlısını dileyin allahın gücüne gider
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahHaaa yok allah var hiç öylede demedilerr eşim de kiz erkek farketmez der hep cok şükürr canım