Aaayyy hadi insaallahhh güzel haberler alcaksın canımm buna eminimmİnşallah canım sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallahben yoldayim kontrol'e gidiyorum dua et bana herşey yolundadır inşallah
İnşallah inşallah allahın izniyleAaayyy hadi insaallahhh güzel haberler alcaksın canımm buna eminimm
Teşekkürler kuzum eklediğin içinKızzlaaarrrr cinsiyet tahminı yapın bakalımm gizemin acaba nedirr bana göre namısslı çıktı kapatmış orasını burasını
Madammor -C-A-N-A-N- @Balkiz94 @sweetgirlcandy Miracelik16 @Bonncuk @zzekta1 @newnew @Gugubi @Cirius @MC06 Pambikpiremses @ozim84 @-Murphy @Vitaminler @Lamiyaa @karaca3443 @kdv @diaymonds @rollercoaster
Benim en son geçen pazartesiydi 1 kasım 1 ay sonra gel dedi artık doktor vallaha aralığın ilkhaftasını bekliyemmİnşallah inşallah allahın izniylesenin kontrol ne zaman kuzu
Ne demek canımTeşekkürler kuzum eklediğin için
Ayyy 1 ay nasıl beklenir kızBenim en son geçen pazartesiydi 1 kasım 1 ay sonra gel dedi artık doktor vallaha aralığın ilkhaftasını bekliyemm
Vallaha onu sen bana sor hep görmek istiyorum evladımıAyyy 1 ay nasıl beklenir kız♀ ben çatlarım wallahi
Sorma sorma ben iki haftayı iple nazla çektimVallaha onu sen bana sor hep görmek istiyorum evladımı
Insaallahh canım benimm bizi tek ayakta tutan evladımız oldu iyiki geldii iyiki bizi bırakmadıSorma sorma ben iki haftayı iple nazla çektimayy inşallah doğurana kadar güzel anılarımız olur
Insaallahh canım benimm bizi tek ayakta tutan evladımız oldu iyiki geldii iyiki bizi bırakmadı
Başka kimsemizde yok ben onu anladımm
İnşallah canım allah'a sığın ve bol bol dua etInsaallahh canım benimm bizi tek ayakta tutan evladımız oldu iyiki geldii iyiki bizi bırakmadı
Başka kimsemizde yok ben onu anladımm
Sanada doktor bundan sonra artık 1 ay sonra gel derİnşallah canım allah'a sığın ve bol bol dua et
Koparırım kafasını wallaSanada doktor bundan sonra artık 1 ay sonra gel der
Valla pek anlamam aşgum ama göstermiyorsa kızdırKızzlaaarrrr cinsiyet tahminı yapın bakalımm gizemin acaba nedirr bana göre namısslı çıktı kapatmış orasını burasını
Madammor -C-A-N-A-N- @Balkiz94 @sweetgirlcandy Miracelik16 @Bonncuk @zzekta1 @newnew @Gugubi @Cirius @MC06 Pambikpiremses @ozim84 @-Murphy @Vitaminler @Lamiyaa @karaca3443 @kdv @diaymonds @rollercoaster
18 kasımda yine kontrolüm var naaberrrSanada doktor bundan sonra artık 1 ay sonra gel der
Evett namısslıı yavvValla pek anlamam aşgum ama göstermiyorsa kızdır
Bak heleeeee oohhhhh nasıl güzel haberler o zaman18 kasımda yine kontrolüm var naaberrr
Çok şükür bebişler iyi Rabbimin izniyle inşallah hep iyi sonuçlar alırım inşallahEvett namısslıı yavv
Bak heleeeee oohhhhh nasıl güzel haberler o zaman
Inşaallahh inşaallahh canım beniimm ❤Çok şükür bebişler iyi Rabbimin izniyle inşallah hep iyi sonuçlar alırım inşallah
Baktın mı 6-7. haftadaki ultrason görüntüne?Bu sefer karışık gibi sankii ama bakacam bende iyice dikkatli rüyamda cinsiyetimi kız öğrenmiştim bu sabah gördüm rüyamda tam Tersimi olcak ki acep
Bende biara kanamaya odaklanınca aklıma hiç soru bile gelmemiştii benimki sanırım sağda ya ama sabah rüyamda doktora gidiyoruz cinsiyet öğrenmeye dr bana kız diyorBaktın mı 6-7. haftadaki ultrason görüntüne?
Bu arada bana doktor işte burada fıstık dedi.
Acaba kız mı demek istedi.
O ara kanamaya odaklanmıştım, ondan soramadım.
Tamam tamam, karnından baktıysa Ramzi’ye göre kız zaten.Bende biara kanamaya odaklanınca aklıma hiç soru bile gelmemiştii benimki sanırım sağda ya ama sabah rüyamda doktora gidiyoruz cinsiyet öğrenmeye dr bana kız diyor