Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
6-7. haftalara ait karından ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin.
Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir diyor Ramzi Teorisi.
Vajinalde ise tam tersi oluyormuş.
Ama işte doğruluğu tartışılır.
561E28ED-A7C4-4F50-BADE-F333AF62A832.jpeg

• Beğen
Reactions: Jou
6-7. haftalara ait karından ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin.
Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir diyor Ramzi Teorisi.
Vajinalde ise tam tersi oluyormuş.
Ama işte doğruluğu tartışılır.Eki Görüntüle 2949092
Bu sefer karışık gibi sankii ama bakacam bende iyice dikkatli rüyamda cinsiyetimi kız öğrenmiştim bu sabah gördüm rüyamda tam Tersimi olcak ki acep 🤗

Ayyy aslında kız ama tabiiki sağlıklö dolsunda hiç farketmez rüyalarda hep öyle oluyormuş gördügün tam tersi oluyormuş ya ondan şeeyy ettim 🤣
Hadi hadi belki. Eşin erkek istiyor 😅🤷‍♀️ hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah :halay:

• Komik
Eşimin tarafı zaten hep erkek kesin erkek olacak yanii oyüzden hep erkek hissediyorum bende ya hic kız bile gelmiyo aklıma 🤣
Sen erkek baskısı yüzünden aklına kız gelmiyor 😀 hiç öyle düşünmeyin hayırlısını dileyin allahın gücüne gider :kızgın:

• Beğen
Sen erkek baskısı yüzünden aklına kız gelmiyor 😀 hiç öyle düşünmeyin hayırlısını dileyin allahın gücüne gider :kızgın:
Haaa yok allah var hiç öylede demedilerr eşim de kiz erkek farketmez der hep cok şükürr canım

Haaa yok allah var hiç öylede demedilerr eşim de kiz erkek farketmez der hep cok şükürr canım
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah 🤲 ben yoldayim kontrol'e gidiyorum dua et bana herşey yolundadır inşallah 🤲

• Muhteşem
X