Maşallah guzumm iyi ettin tabi ya
DuygulandımMadammor @-C-A-N-A-N- @Balkiz94 sweetgirlcandy @zzekta1 @newnew Gizemm0 @Gugubi @Cirius @Lamiyaa @karaca3443 K kdv @diaymonds @hoppala @-Murphy Vitaminler Elsa355
@pinkbuyu
kızlarrr varsa birileri daha ekleyebilirsiniz aklıma gelenleri yazdım anca yazamadıklarım lütfenaffedin
Eki Görüntüle 2943701
Yaaa nedemek canımm olurmu öyle şeyDuygulandımbeni etiketlemen cok güzel kuzum çok hoşuma gitti
Selam olsun bee canısıTopiğin hayırlı olsun kuzum bende burdayım inşallah 8+6 dan selamlar olsun
Kesinlikle canım buldukça atarım buraya her bilgi lazım bize kuzumYaaa nedemek canımm olurmu öyle şey
Selam olsun bee canısıtakibe all paylaşırız bolbol sizlerde çekinmeyin atın gördüklerinizi bilmemize faydamız olur
Bende açıktan okuyordum bu sene harç yatırmayı unuttumVaayyy be demek sende cocuk gelişimi okudun ben gibi
Canımm duygulandırdın beniMadammor @-C-A-N-A-N- @Balkiz94 sweetgirlcandy @zzekta1 @newnew Gizemm0 @Gugubi @Cirius @Lamiyaa @karaca3443 K kdv @diaymonds @hoppala @-Murphy Vitaminler Elsa355
@pinkbuyu
kızlarrr varsa birileri daha ekleyebilirsiniz aklıma gelenleri yazdım anca yazamadıklarım lütfenaffedin
Eki Görüntüle 2943701
Hadi yaa ama olsun be canim vardır bir hayırBende açıktan okuyordum bu sene harç yatırmayı unuttum
Aynen inşallahHadi yaa ama olsun be canim vardır bir hayırArtık bebiş doğunca devam sweetimm
Canım beniimm operum seniiiCanımm duygulandırdın beniçok iyi oldu takipteyim artık burayı da
EvetttKesinlikle canım buldukça atarım buraya her bilgi lazım bize kuzum
Ne kadar güzel düşünmüşsün canim hemmennn takipteyim
Aaa bi at bakıyim belki doğru oolur olmazsa ben kızları etiketlerim görürlerSelamlar9+6 dan cinsiyet tahmini yapan var mı canlar