Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Ooyyyy yerimm sizii bende simdi banyosunu ettim öglen uykusuna verdim canoo artık alışıyoruzz bende düzene sokmaya çalışıyorumm hemde benimki çok geç olunca uyutuyorum hahaha😃
uyusunda büyüsün almoş hanimm🤗😅🤗😍🥰

• Muhteşem
Reactions: Jou
Nasıl gidiyor bebişlee 🥰
Ahh sorma ya gece uyku yok 4lere 5lere kadar ağlıyo sürekli dün gece arabayla gezdirdik öyle uyudu napcaz böyle bilmiyorum çok zorlanıyorum gündüzde 15 dakikadan fazla sakin kalmıyo hep bi ağlama modunda

• Beğen
Ahh sorma ya gece uyku yok 4lere 5lere kadar ağlıyo sürekli dün gece arabayla gezdirdik öyle uyudu napcaz böyle bilmiyorum çok zorlanıyorum gündüzde 15 dakikadan fazla sakin kalmıyo hep bi ağlama modunda
Ayy kızz benimki bıraksam 10 saar uyur gece hiç uyanmıyo acıkıyo demekki hep ağlıyosa biyeri ağrıyodur belki yoksa bosyere ağlamazki

Vallahaa ben oyun halısı piyanolusu e bebekten 450 ye aldım🙄
Vay be şimdi orada stokta bile yok prensesim
Trendyol uçmuş.Nen çocuğuma oyun halısı paspas olurum😶😬😳🤣 oyuncaklar ilgisini çekmese almamda çok hoş gelişimi için güzel birde cingirakli corapla bileklik hışırtılı inek maymun felan var onlarda güzel mantıkli bir karar verip kombin yapacağım

• Beğen
Vay be şimdi orada stokta bile yok prensesim
Trendyol uçmuş.Nen çocuğuma oyun halısı paspas olurum😶😬😳🤣 oyuncaklar ilgisini çekmese almamda çok hoş gelişimi için güzel birde cingirakli corapla bileklik hışırtılı inek maymun felan var onlarda güzel mantıkli bir karar verip kombin yapacağım
Evett canımm ama oyun halısına çok ilgi çekiyomus kuzumm iyi birşey surekli oynar onla cok kucak istiyo iş edemiyorum mecbur aldım gezmek istiyor sıkılıyo yatmaktan haklı😃

Evett canımm ama oyun halısına çok ilgi çekiyomus kuzumm iyi birşey surekli oynar onla cok kucak istiyo iş edemiyorum mecbur aldım gezmek istiyor sıkılıyo yatmaktan haklı😃
Benimki bana çekerse oyun halısini sallana sallana devirir 🤣🤣 bize sınırlar hoş gelmez

• Komik
X