- 2 Ağustos 2013
- 34.187
- 101.868
Ay valla bi inatçı ağzında çiğniyor resmen emmiyorBen de zor alıstırdım ya. Arada hala atsada alisti baya. İnsallah biraktirmakta kolay olur yasina girerken birakmisti oglum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay valla bi inatçı ağzında çiğniyor resmen emmiyorBen de zor alıstırdım ya. Arada hala atsada alisti baya. İnsallah biraktirmakta kolay olur yasina girerken birakmisti oglum
Dikişlerim duş alırken düştü doktora sormadım hiç kaç taneydi ama bi 2cm boyutundaydı. Benim rahim doğumda rahim ağzındada yırtık oldu ordada dikisim vardı oda düstü şükür. Benim başıma gelmeyen kalmadıki doğumdan 10 gün sonra şiddetli bi ağrıyla uyandım bu neyin nesi derken böbreğimde taş varmış meğer resmen bidaha doğum yaptım sankiEn büyük korkum o yeniden hamile kalmak. Dikişleri n kayboldu mu senin kaç tane vardı
O da iyiymis benimki öğürüyordu resmen bazen kusuyordu bile zor oldu alistirmam. Neden inatla alistirdim sürekli kucakta olmak istiyordu uyanikken hic yatmiyordu en azindan emzik emerken duruyor aglamiyor Cok inatçilar çok yandık biz bi de hangi memeyi emecegine o karar veriyo. hanfendi inatla almiyo verdigimi öbürünü veriyom hemen emmeye başliyoAy valla bi inatçı ağzında çiğniyor resmen emmiyor
Hahahahaha yaa meryoşummm totosunu ısırırım onun ben ya bide o karar veriyo heleO da iyiymis benimki öğürüyordu resmen bazen kusuyordu bile zor oldu alistirmam. Neden inatla alistirdim sürekli kucakta olmak istiyordu uyanikken hic yatmiyordu en azindan emzik emerken duruyor aglamiyor Cok inatçilar çok yandık biz bi de hangi memeyi emecegine o karar veriyo. hanfendi inatla almiyo verdigimi öbürünü veriyom hemen emmeye başliyo
Öğürmede var canım 2 kere kusmada cadılarO da iyiymis benimki öğürüyordu resmen bazen kusuyordu bile zor oldu alistirmam. Neden inatla alistirdim sürekli kucakta olmak istiyordu uyanikken hic yatmiyordu en azindan emzik emerken duruyor aglamiyor Cok inatçilar çok yandık biz bi de hangi memeyi emecegine o karar veriyo. hanfendi inatla almiyo verdigimi öbürünü veriyom hemen emmeye başliyo
Hic sorma ya ikizler burcuna bagladim direk Bir de nazlı nazlı ağlamasi yok muuHahahahaha yaa meryoşummm totosunu ısırırım onun ben ya bide o karar veriyo hele
Valla ben doktoruma hiç sormadım; etraf verilmez, ben vermedim diyince de pek sorgulamamıştım açıkçası. Sen çay kaşıği kadar verdiğini söylemiştin zaten, o kadardan bir şey olacağını düşünmüyorum şahsen. Burdaki doktorun bahsettigi bebekte tokluk hissi oluşturacak kadarki miktar sanıyorumBenim doktorumda sadece mama aldığı için su ver diyor
Ikizler gerçektem fenaymışHic sorma ya ikizler burcuna bagladim direk Bir de nazlı nazlı ağlamasi yok muu
Evet çok az veriyorum zaten sevmiyorda çıkarıyor bile benim kız. Benim etrafta verilmez mi şu sıcakta verilir diyen doluValla ben doktoruma hiç sormadım; etraf verilmez, ben vermedim diyince de pek sorgulamamıştım açıkçası. Sen çay kaşıği kadar verdiğini söylemiştin zaten, o kadardan bir şey olacağını düşünmüyorum şahsen. Burdaki doktorun bahsettigi bebekte tokluk hissi oluşturacak kadarki miktar sanıyorum
o sahte ağlamasına bile dayanamıyosun di mi? Benimkisi aglama numarasi yaparken inga inga diyip ses bir ki ses bir ki gibi alistirma yapiyo resmen. Öyle zamanlarda almayın kendiliginden sussun diyorlar ya ben tam tersi dayanamayıp yavruuuumm kullan ananı diyip aliyorum kucağıma bunun ceremesini sonradan çok cekicem ama hadi bakalımHic sorma ya ikizler burcuna bagladim direk Bir de nazlı nazlı ağlamasi yok muu
Bi canlının suya ihtiyaç duymaması insanin aklına yatmıyor tabi normal olarak.Evet çok az veriyorum zaten sevmiyorda çıkarıyor bile benim kız. Benim etrafta verilmez mi şu sıcakta verilir diyen dolu
Aynen öyle diyorum mamada su var o yetiyor olmaz olmaz hava sıcak ver diyorlar doktor da ver deyince veriyorum arada işteBi canlının suya ihtiyaç duymaması insanin aklına yatmıyor tabi normal olarak.
Mama tüketenler için cano o tabii verilmesi iyi değil amm küçük 1 kaşık kadar yeterli oluyomuş varsa at kuzum paylaşacağın birseyBebeklere su verilmesiyle ilgili bir gönderi vardı bulursam atacağım kuzum daha çok erken sizin bebekler için Allah korusun su zehirlenmesi yaşamasınlar
Sağoll canımm oldu bence faydasıJou Prensesim senin gibi etiket yapamadım ilk sayfada nik listesi yok diye
Herkese faydası olur umarım ♡
Prensesim bu işine yarayabilir belki şimdi tam gecirmesende bir elle tutulabilirMama tüketenler için cano o tabii verilmesi iyi değil amm küçük 1 kaşık kadar yeterli oluyomuş varsa at kuzum paylaşacağın birsey
Bide banyo yaparkende kaçirması na cok dikkat etmek lazım ya arada oda olur kesin korkuyorumda çok