Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Gerçekten öyle allah boşuna dememiş
Ama bazı adamlar maalesef anlamıyor ayaklarımıza öpeceğinee başlarin etıni yerler neseki benim eşim anlıyo halimden ama digerleri hele eski zamanların köylerii
Ayy onları hiç sorma zaten Allah sabır versin eşlerine

Reactions: Jou
Canım normal doğurdukya biz 1 hafta felan daha bekle istersen iyicene iyileşsin, bizde henüz bişe olmadı 10 gundur kanamam yoktu bugün yine başladı reglimi acaba kafam karıstı korkudan bi süre daha istemiyorum sprial taktircam benim bebe yıprattı beni bida gebe neyim kalırım kafayı yerim kesin

bebegim 2 3 aylıkken falan kakasını pusette daha rahat yaptıgını farketmıstım :) gazı da rahat cıkarıyordu :) cok ıkınmaya basladıgında pusete koyardım :) bı deneyın belkı sızde de ıse yarar:)

Oluyo evett canımm pusette çünkü ayağını vura vura kendini rahatlatıyo denk geldim oyle

Bak doğru yapıyormuşumm ağladiğında hemen vermiyorumm alıyorum konuşuyorum oynuyorum yada ayağa kalkıyorum susuyor ağzını açıp sürekli şey yapıyorsa ozaman meme veriyorum şapur şupur emeyy
Aynen kuzum her agladiginda vermiycen zaten sinirli sinirli aglarken onu da kabul etmiyo benim memeyi de Önce sakinleştircen sora zaten aliyor

Reactions: Jou
En büyük korkum o yeniden hamile kalmak. Dikişleri n kayboldu mu senin kaç tane vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…