Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
O deilde şu gaza bi çare olsa gece 2den sabah 8.30a kadar ağladı tam anlamıyla ne zaman düzelir bu bebeler ya
Canomm yaaa çok uzun sürmüş gazlı seylermi yiyosunn kii 3ayı bittiği zaman düzeliyor

Dreamgirls canım aynı bu sekildeydi ama hangi markaydi bilmiyorumm şırınga iğnesiyle çekiyodum içinden ucuna veriyordum 2 memedende ayrı vitamin buda iyidir herhalde

O deilde şu gaza bi çare olsa gece 2den sabah 8.30a kadar ağladı tam anlamıyla ne zaman düzelir bu bebeler ya
Canım öncelikle yediklerine çok dikkat et üşütmeye soğuk almaya fln ayaklarından karnından. Senden geçer bebeğe çünkü. Gaz İçin masajlar var onları yap bi de yüz üstü yatırıp poposundan pat pat vurarak rahatlatabilirsin. Hatta öyle uyumak hoşlarına bile gidebiliyor .

Reactions: Jou
Canomm yaaa çok uzun sürmüş gazlı seylermi yiyosunn kii 3ayı bittiği zaman düzeliyor
İlk zaman yanlişlikla yediğim olduda, ama baya dikkat ediyorum artık değişen bişey yok sanki cok gazlı bi bebek bizimki

Selam tatlış anneler nasılsınız
Gece bebeğin üstünü örtüyor musunuz? Örtüyorsanız nasıl yapıyorsunuz? Benim kız kayıyor aşağı doğru ve ben battaniye altında kalıp boğulacak duye örtemiyorum. Çok korkuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz anlatsanıza bi

Bi de kusar boğulur diye yan yatırıyorum yine düz buluyorum uyandığında. Korkudan uykuya dalamıyorum yaaa

Fatmammmm battaniyeyi kolunun altina gecirr elini battaniyenin ustune koy ben öyle ediyorumm hiç altına kalmadı kolunun ustüne ortersen kaldırınfa battaniyede beraber kapatıyo suratina pohluu

Bi de kusar boğulur diye yan yatırıyorum yine düz buluyorum uyandığında. Korkudan uykuya dalamıyorum yaaa
Reflümü bebegin yatagı reflüyse pek sıkıntı olmazz bence benimde düz ediyo arada ama yine kafası yana doğru kayıyk

Arkasını bir şey ile destekleyin. Gerçi benimki o desteklediğim battaniyeui de tanımıyor yine düz yatıyor
Eğer reflü yatağınoz yoksa yatağa kendiniz eğim verebilirsiniz
Üzerini örtüyorm ben ince müslin battaniye ile örtüyorm kolları dışarıda kalıyor battaniyeyi kollarının altında kalacak şekilde kapatıyorm

Benimki de aynı kendini kaydırıp yine istediği gibi yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…