Yokyok krem değill vitamin şeklinde kapsül kuzummGarmastan pomat mı diyecektim o küçük değil sanırım
Canomm yaaa çok uzun sürmüş gazlı seylermi yiyosunn kii 3ayı bittiği zaman düzeliyorO deilde şu gaza bi çare olsa gece 2den sabah 8.30a kadar ağladı tam anlamıyla ne zaman düzelir bu bebeler ya
Canım öncelikle yediklerine çok dikkat et üşütmeye soğuk almaya fln ayaklarından karnından. Senden geçer bebeğe çünkü. Gaz İçin masajlar var onları yap bi de yüz üstü yatırıp poposundan pat pat vurarak rahatlatabilirsin. Hatta öyle uyumak hoşlarına bile gidebiliyor .O deilde şu gaza bi çare olsa gece 2den sabah 8.30a kadar ağladı tam anlamıyla ne zaman düzelir bu bebeler ya
Vay anasını o zaman ek gıdaya da çimdi başlayalım bizEbe önerdi bana bebeğe zararı olmaz dedi. Doktorda susam yağı önermişti. Hatta tahinin üstüne çıkıyor ya bir yağ(susam) onu sür demişti. Bebeğe de iyi gelir dedi.
İsmini tutaydın aklındaHahaha kızz bitti diye attımm
Ben unutan biriyim hiç tutamam aklaİsmini tutaydın aklında
İlk zaman yanlişlikla yediğim olduda, ama baya dikkat ediyorum artık değişen bişey yok sanki cok gazlı bi bebek bizimkiCanomm yaaa çok uzun sürmüş gazlı seylermi yiyosunn kii 3ayı bittiği zaman düzeliyor
Yaaa elbet gazı olcakk amaa enazından sancı olmayacakİlk zaman yanlişlikla yediğim olduda, ama baya dikkat ediyorum artık değişen bişey yok sanki cok gazlı bi bebek bizimki
Göğsüme sürdün çok az eser bir miktar.Vay anasını o zaman ek gıdaya da çimdi başlayalım biz
Vayyyy sıpaaa seniiii hahaha kızım uyudumu bende vuruyorum kafayaa
Ben ayık kalmak için kk da takılıyorumVayyyy sıpaaa seniiii hahaha kızım uyudumu bende vuruyorum kafayaa
Fatmammmm battaniyeyi kolunun altina gecirr elini battaniyenin ustune koy ben öyle ediyorumm hiç altına kalmadı kolunun ustüne ortersen kaldırınfa battaniyede beraber kapatıyo suratina pohluuSelam tatlış anneler nasılsınız
Gece bebeğin üstünü örtüyor musunuz? Örtüyorsanız nasıl yapıyorsunuz? Benim kız kayıyor aşağı doğru ve ben battaniye altında kalıp boğulacak duye örtemiyorum. Çok korkuyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz anlatsanıza bi
Reflümü bebegin yatagı reflüyse pek sıkıntı olmazz bence benimde düz ediyo arada ama yine kafası yana doğru kayıykBi de kusar boğulur diye yan yatırıyorum yine düz buluyorum uyandığında. Korkudan uykuya dalamıyorum yaaa
Arkasını bir şey ile destekleyin. Gerçi benimki o desteklediğim battaniyeui de tanımıyorBi de kusar boğulur diye yan yatırıyorum yine düz buluyorum uyandığında. Korkudan uykuya dalamıyorum yaaa
Benimki de aynı kendini kaydırıp yine istediği gibi yatıyorArkasını bir şey ile destekleyin. Gerçi benimki o desteklediğim battaniyeui de tanımıyoryine düz yatıyor
Eğer reflü yatağınoz yoksa yatağa kendiniz eğim verebilirsiniz
Üzerini örtüyorm ben ince müslin battaniye ile örtüyorm kolları dışarıda kalıyor battaniyeyi kollarının altında kalacak şekilde kapatıyorm
Bide yatağı eğimli yaptım ben yukarıya bırakıyorum gece aşağı kaymış oluyorBenimki de aynı kendini kaydırıp yine istediği gibi yatıyor