Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Kızlar 2ayşık alışını oldunuz mu. Ya bn anneme geldim manisadayım . Burdaki sağlık ocakları yapar mı acaba bilginiz var mı o şekilde oluyo mu

Kızlar 2ayşık alışını oldunuz mu. Ya bn anneme geldim manisadayım . Burdaki sağlık ocakları yapar mı acaba bilginiz var mı o şekilde oluyo mu
Yaptırdık biz perşembe günü. Veremi vurmayabilirler çünkü onu açınca 5 bebeğe birden vuruyorlarmış. Diğerlerini söyleyin bi yaparlar sanki. Geçenlerde başka topikte gördüm biri özel hastanede de ücretsiz vuruyorlar aşıları demişti olmadı sorarsın özele

Yaptırdık biz perşembe günü. Veremi vurmayabilirler çünkü onu açınca 5 bebeğe birden vuruyorlarmış. Diğerlerini söyleyin bi yaparlar sanki. Geçenlerde başka topikte gördüm biri özel hastanede de ücretsiz vuruyorlar aşıları demişti olmadı sorarsın özele
Ateş fln yaptı mı kuzum . Ya özel hastane yok ilçedeyim ben de . Perşembe döncem izmir e hava değişimi fln derken bi de aşı ağır gelir diye burda yapaçtırayım dedim.
Sen verem için tekrar mı gitçen peki.

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar ya bu atak haftası denilen şey o haftanın içerisinde mi oluyor yoksa tamamladıktan sonraki hafta mı? Mesela 8. Hafta atağı için 7. Hafta 4 günlük gibi mi yoksa 8. Hafta 4 günlük mü?

Fatmammmm battaniyeyi kolunun altina gecirr elini battaniyenin ustune koy ben öyle ediyorumm hiç altına kalmadı kolunun ustüne ortersen kaldırınfa battaniyede beraber kapatıyo suratina pohluu😀😀😀😀
Joummm öyle edecem bende. Gün içinde pek kaymıyor ama gece kayıyor pohlu ki ne pohlu bunlar dötleeeeni yidiiiimmm😂😂😊
Reflümü bebegin yatagı reflüyse pek sıkıntı olmazz bence benimde düz ediyo arada ama yine kafası yana doğru kayıyk
Evet bi de reflü yatağı ama ne faydaaaa kafasına göre takılıyor 🤣
Arkasını bir şey ile destekleyin. Gerçi benimki o desteklediğim battaniyeui de tanımıyor 😅 yine düz yatıyor
Eğer reflü yatağınoz yoksa yatağa kendiniz eğim verebilirsiniz
Üzerini örtüyorm ben ince müslin battaniye ile örtüyorm kolları dışarıda kalıyor battaniyeyi kollarının altında kalacak şekilde kapatıyorm
Reflü yatağı canım ama kayıyor yine de nasil beceriyorsa🤭🤭🤭 dün eğimli kısmın altına havlu koydum kaymasın diye ama yine beşiğin ayak ucunda buldum 😀

Joummm öyle edecem bende. Gün içinde pek kaymıyor ama gece kayıyor pohlu ki ne pohlu bunlar dötleeeeni yidiiiimmm😂😂😊

Reflü yatağı canım ama kayıyor yine de nasil beceriyorsa🤭🤭🤭 dün eğimli kısmın altına havlu koydum kaymasın diye ama yine beşiğin ayak ucunda buldum 😀
Kız hepsi aynı bende yastık koydum yine kaymış. Annem inanmıyor bana😂😂😂

AYYY benimki bugün beni bitirdii daha şini uyuttumm inşaallahh uyanmazz bide odanin çok karanlik olmasına özen goster cano ışıklı yerde pek uyumazlarmış bebekler
Bugün extra bir huzursuzluk vardı. Uyumadı, ağladı, sürekli emmek istedi. Annem saolsun tv yi sabaha kadar açık tutuyor. Bizde eşim işe gittiği için uykusu bölünmesin diye oturma odasında durduğumuz için ışıklı olmuş oluyor. Laf anlatamıyorum maalesef 😑

• Beğen
Reactions: Jou
Bugün extra bir huzursuzluk vardı. Uyumadı, ağladı, sürekli emmek istedi. Annem saolsun tv yi sabaha kadar açık tutuyor. Bizde eşim işe gittiği için uykusu bölünmesin diye oturma odasında durduğumuz için ışıklı olmuş oluyor. Laf anlatamıyorum maalesef 😑
Hadii yaaa baya zorlaştı böylee oyle alıştı demekkii

Hahahahaha bide uyuma pozisyonunu aramaya çalışıyorr yatagın içinde kivırmaya çalışıyorr başladı artık kafasını çevirmeye

Ya kızlar bebekleriniz tuvaletini kaç günde yapıyor benim kız sadece anne sütüne döndüm 3 gündür yapmadı bi rahatsızlık belirtisi de yok kabız gibi

Madammor Madammor sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 C cgdm82 MC06 MC06 M -Murphy Lamiyaa Lamiyaa diaymonds diaymonds cherry_baby cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sena_ Sade frappe Sade frappe Dreamgirls Dreamgirls pufimo pufimo icefrezya icefrezya Mumdelisi321 Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 fatma86 Lumix Lumix sydrmkn sydrmkn Amazing family Amazing family Maybelater Maybelater
Krglhly Krglhly D Deryat EddaHayaL EddaHayaL mutebessimm mutebessimm
scblog scblog alas67 alas67 pufimo pufimo sempatik_kiz sempatik_kiz lego lego
turkish-americano turkish-americano Aysen012 Aysen012 Boncuk000 Boncuk000 leylav leylav
E Eylul9921 BHCMELEK BHCMELEK Surrender Surrender yoncambenim yoncambenim Anteplililili Anteplililili Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Screenshot_20220731-185457_Instagram.jpg
Screenshot_20220731-185522_Instagram.jpg
Screenshot_20220731-185536_Instagram.jpg
Screenshot_20220731-185558_Instagram.jpg
Screenshot_20220731-185614_Instagram.jpg
Screenshot_20220731-185629_Instagram.jpg
Screenshot_20220731-185646_Instagram.jpg
Screenshot_20220731-185703_Instagram.jpg

Sürekli çiş yapıyor dolu dolu bezleri ama büyük tuvalet yok mama yı kestim iki günde bir yapıyordu mama+ anne sütü yerken . Şimdi tamamen anne sütüne dönünce 3 gündür yapmayınca tedirgin oldum 😢
Hee yokyokk 5güne tmeyince normall ama ondan sonra sıkıntı getirirsin doktora

X