Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırdık biz perşembe günü. Veremi vurmayabilirler çünkü onu açınca 5 bebeğe birden vuruyorlarmış. Diğerlerini söyleyin bi yaparlar sanki. Geçenlerde başka topikte gördüm biri özel hastanede de ücretsiz vuruyorlar aşıları demişti olmadı sorarsın özeleKızlar 2ayşık alışını oldunuz mu. Ya bn anneme geldim manisadayım . Burdaki sağlık ocakları yapar mı acaba bilginiz var mı o şekilde oluyo mu
Ateş fln yaptı mı kuzum . Ya özel hastane yok ilçedeyim ben de . Perşembe döncem izmir e hava değişimi fln derken bi de aşı ağır gelir diye burda yapaçtırayım dedim.Yaptırdık biz perşembe günü. Veremi vurmayabilirler çünkü onu açınca 5 bebeğe birden vuruyorlarmış. Diğerlerini söyleyin bi yaparlar sanki. Geçenlerde başka topikte gördüm biri özel hastanede de ücretsiz vuruyorlar aşıları demişti olmadı sorarsın özele
AYYY benimki bugün beni bitirdii daha şini uyuttumm inşaallahh uyanmazz bide odanin çok karanlik olmasına özen goster cano ışıklı yerde pek uyumazlarmış bebeklerBugün de bebeği uyumayalar kimler acep
Hamilelikte gibi bence 7+4 8 hafta. Kendi yorumum buKızlar ya bu atak haftası denilen şey o haftanın içerisinde mi oluyor yoksa tamamladıktan sonraki hafta mı? Mesela 8. Hafta atağı için 7. Hafta 4 günlük gibi mi yoksa 8. Hafta 4 günlük mü?
Cevap gelmediğine göre herkes uyutmaya çalışıyorBugün de bebeği uyumayalar kimler acep
Joummm öyle edecem bende. Gün içinde pek kaymıyor ama gece kayıyor pohlu ki ne pohlu bunlar dötleeeeni yidiiiimmmFatmammmm battaniyeyi kolunun altina gecirr elini battaniyenin ustune koy ben öyle ediyorumm hiç altına kalmadı kolunun ustüne ortersen kaldırınfa battaniyede beraber kapatıyo suratina pohluu
Evet bi de reflü yatağı ama ne faydaaaa kafasına göre takılıyorReflümü bebegin yatagı reflüyse pek sıkıntı olmazz bence benimde düz ediyo arada ama yine kafası yana doğru kayıyk
Reflü yatağı canım ama kayıyor yine de nasil beceriyorsa dün eğimli kısmın altına havlu koydum kaymasın diye ama yine beşiğin ayak ucunda buldumArkasını bir şey ile destekleyin. Gerçi benimki o desteklediğim battaniyeui de tanımıyor yine düz yatıyor
Eğer reflü yatağınoz yoksa yatağa kendiniz eğim verebilirsiniz
Üzerini örtüyorm ben ince müslin battaniye ile örtüyorm kolları dışarıda kalıyor battaniyeyi kollarının altında kalacak şekilde kapatıyorm
Kız hepsi aynı bende yastık koydum yine kaymış. Annem inanmıyor banaJoummm öyle edecem bende. Gün içinde pek kaymıyor ama gece kayıyor pohlu ki ne pohlu bunlar dötleeeeni yidiiiimmm
Evet bi de reflü yatağı ama ne faydaaaa kafasına göre takılıyor
Reflü yatağı canım ama kayıyor yine de nasil beceriyorsa dün eğimli kısmın altına havlu koydum kaymasın diye ama yine beşiğin ayak ucunda buldum
Bugün extra bir huzursuzluk vardı. Uyumadı, ağladı, sürekli emmek istedi. Annem saolsun tv yi sabaha kadar açık tutuyor. Bizde eşim işe gittiği için uykusu bölünmesin diye oturma odasında durduğumuz için ışıklı olmuş oluyor. Laf anlatamıyorum maalesefAYYY benimki bugün beni bitirdii daha şini uyuttumm inşaallahh uyanmazz bide odanin çok karanlik olmasına özen goster cano ışıklı yerde pek uyumazlarmış bebekler
Bende öyle düşündüm o zaman atak haftasına girmişiz kaç gün sürüyor bu cavurHamilelikte gibi bence 7+4 8 hafta. Kendi yorumum bu
OlabilirrrrrCevap gelmediğine göre herkes uyutmaya çalışıyor
Hadii yaaa baya zorlaştı böylee oyle alıştı demekkiiBugün extra bir huzursuzluk vardı. Uyumadı, ağladı, sürekli emmek istedi. Annem saolsun tv yi sabaha kadar açık tutuyor. Bizde eşim işe gittiği için uykusu bölünmesin diye oturma odasında durduğumuz için ışıklı olmuş oluyor. Laf anlatamıyorum maalesef
Hahahahaha bide uyuma pozisyonunu aramaya çalışıyorr yatagın içinde kivırmaya çalışıyorr başladı artık kafasını çevirmeyeJoummm öyle edecem bende. Gün içinde pek kaymıyor ama gece kayıyor pohlu ki ne pohlu bunlar dötleeeeni yidiiiimmm
Evet bi de reflü yatağı ama ne faydaaaa kafasına göre takılıyor
Reflü yatağı canım ama kayıyor yine de nasil beceriyorsa dün eğimli kısmın altına havlu koydum kaymasın diye ama yine beşiğin ayak ucunda buldum
Valla bilmiyorum ki ne kadar sürüyor hafta bitene kadar olabilirBende öyle düşündüm o zaman atak haftasına girmişiz kaç gün sürüyor bu cavur
Olabilirrrrr
5güne kadar ideal kuzu kakasıYa kızlar bebekleriniz tuvaletini kaç günde yapıyor benim kız sadece anne sütüne döndüm 3 gündür yapmadı bi rahatsızlık belirtisi de yok kabız gibi
Sürekli çiş yapıyor dolu dolu bezleri ama büyük tuvalet yok mama yı kestim iki günde bir yapıyordu mama+ anne sütü yerken . Şimdi tamamen anne sütüne dönünce 3 gündür yapmayınca tedirgin oldum5güne kadar ideal kuzu kakası
çişini yapması bile iyii
Hee yokyokk 5güne tmeyince normall ama ondan sonra sıkıntı getirirsin doktoraSürekli çiş yapıyor dolu dolu bezleri ama büyük tuvalet yok mama yı kestim iki günde bir yapıyordu mama+ anne sütü yerken . Şimdi tamamen anne sütüne dönünce 3 gündür yapmayınca tedirgin oldum