- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Gaz için hangi tuşa bascaz@madammorsweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @MC06 @-Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ @Sade frappe Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
Krglhly @Deryat @EddaHayaL @mutebessimm
@scblog @alas67 @pufimo @sempatik_kiz @lego
@turkish-americano @Aysen012 @Boncuk000 @leylav
@Eylul9921BHCMELEK @Amy lee @yoncambenim @Mervveeee Catlak-kurabiye
Eki Görüntüle 3103254
Masajını edersin beybimm gaz için pek tuşu yokGaz için hangi tuşa bascaz
AcıMasajını edersin beybimm gaz için pek tuşu yokyaa bebeğimm tatlı elma yagı varmış ayağına sürüyolarmış işe yariyormuş sende dene istersen
Tatlı elma yagıydı dimiSimurgp
Hee acımiydı tammm
Kız niye attınnnLansinoh bana hiç işe yaramadı doktor bana vitamin verdi gögüs uçlarım için keşke atmasaydımm yaa yazardım doktora yazdırip alırdınn geçti ve hiç krem sürmüyorumm yara olmuyo çok rahat emziriyorumm
Bebeğe zarar vermez mi zeytinyağı . Ay sürmediğim şey yok haline bıraktım artık silikon göğüs ucuyla emziriyorum çok aşınmasın diye öyle devam ediyoruz mamayı da bıraktımDoğru pozisyon önemli kuzu.. Zeytinyağı sür göğüs uçlarına silmene gerek yok. Ama kullanacağın üst kıyafetlerinden çıkmaz lekesi ona göre gözden çıkardığın bir şeyler giy
Onu araştırmıştım canım da bebişlere pek tavsiye edilmiyorMasajını edersin beybimm gaz için pek tuşu yokyaa bebeğimm tatlı elma yagı varmış ayağına sürüyolarmış işe yariyormuş sende dene istersen
Tatlı elma yagıydı dimiSimurgp
Öylemiii iyiki almamışımOnu araştırmıştım canım da bebişlere pek tavsiye edilmiyor
Hahaha kızz bitti diye attımmKız niye attınnn
E vitamini mi acep bir yerde onu duymuştum ama formül olarak bilmiyorum.Lansinoh bana hiç işe yaramadı doktor bana vitamin verdi gögüs uçlarım için keşke atmasaydımm yaa yazardım doktora yazdırip alırdınn geçti ve hiç krem sürmüyorumm yara olmuyo çok rahat emziriyorumm
Ebe önerdi bana bebeğe zararı olmaz dedi. Doktorda susam yağı önermişti. Hatta tahinin üstüne çıkıyor ya bir yağ(susam) onu sür demişti. Bebeğe de iyi gelir dedi.Bebeğe zarar vermez mi zeytinyağı . Ay sürmediğim şey yok haline bıraktım artık silikon göğüs ucuyla emziriyorum çok aşınmasın diye öyle devam ediyoruz mamayı da bıraktım
Reçete yazdıysa e nabızdan belki gözüküyordur kuzu aklına gelirse yaz bir köşeye yazalım lazım olur illakiHahaha kızz bitti diye attımm
Kızz baktımm yokk almiranın e nabızıda yok kesin onun e nabızındaReçete yazdıysa e nabızdan belki gözüküyordur kuzu aklına gelirse yaz bir köşeye yazalım lazım olur illaki
Agızdan alınıyormuş normalde ama benim drum şırıngayla meme ucune ver demişti ikisinde sabah akşam ediyordum inan o bitti memem kendine geldiE vitamini mi acep bir yerde onu duymuştum ama formül olarak bilmiyorum.
Ayyyy onu bir bulsan sana herkes duacı olur bakAgızdan alınıyormuş normalde ama benim drum şırıngayla meme ucune ver demişti ikisinde sabah akşam ediyordum inan o bitti memem kendine geldi
Yok yok vitamin küçük birşeydii içinden çekiyosun ve ucuna veriyosun bebek emzirmeden 1 saat önce hallediyoduk eşimde bulamadı bitürlü ya vallaha 2 saattir uğraştımAyyyy onu bir bulsan sana herkes duacı olur bakşırıngayla ver derken iğneyi batırmıyorsun dimi sürüyordun. Kesin e vitaminidir o yaaa çok merak ettim
O deilde şu gaza bi çare olsa gece 2den sabah 8.30a kadar ağladı tam anlamıyla ne zaman düzelir bu bebeler ya@madammorsweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @MC06 @-Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ @Sade frappe Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
Krglhly @Deryat @EddaHayaL @mutebessimm
@scblog @alas67 @pufimo @sempatik_kiz @lego
@turkish-americano @Aysen012 @Boncuk000 @leylav
@Eylul9921BHCMELEK @Amy lee @yoncambenim @Mervveeee Catlak-kurabiye
Eki Görüntüle 3103254
Garmastan pomat mı diyecektim o küçük değil sanırımYok yok vitamin küçük birşeydii içinden çekiyosun ve ucuna veriyosun bebek emzirmeden 1 saat önce hallediyoduk eşimde bulamadı bitürlü ya vallaha 2 saattir uğraştım
Bildiğimiz yöntemlere devamÖylemiii iyiki almamışım
Inşaallahhh yaa canomm senin daha erken bitcek benden önde gidiyorsunBildiğimiz yöntemlere devaminşallah 3. Aydan sonra biter de