Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Lansinoh bana hiç işe yaramadı doktor bana vitamin verdi gögüs uçlarım için keşke atmasaydımm yaa yazardım doktora yazdırip alırdınn geçti ve hiç krem sürmüyorumm yara olmuyo çok rahat emziriyorumm
Kız niye attınnn 😫😫

• Komik
Reactions: Jou
Doğru pozisyon önemli kuzu.. Zeytinyağı sür göğüs uçlarına silmene gerek yok. Ama kullanacağın üst kıyafetlerinden çıkmaz lekesi ona göre gözden çıkardığın bir şeyler giy 😀
Bebeğe zarar vermez mi zeytinyağı . Ay sürmediğim şey yok haline bıraktım artık silikon göğüs ucuyla emziriyorum çok aşınmasın diye öyle devam ediyoruz mamayı da bıraktım

Lansinoh bana hiç işe yaramadı doktor bana vitamin verdi gögüs uçlarım için keşke atmasaydımm yaa yazardım doktora yazdırip alırdınn geçti ve hiç krem sürmüyorumm yara olmuyo çok rahat emziriyorumm
E vitamini mi acep bir yerde onu duymuştum ama formül olarak bilmiyorum.

• Beğen
Bebeğe zarar vermez mi zeytinyağı . Ay sürmediğim şey yok haline bıraktım artık silikon göğüs ucuyla emziriyorum çok aşınmasın diye öyle devam ediyoruz mamayı da bıraktım
Ebe önerdi bana bebeğe zararı olmaz dedi. Doktorda susam yağı önermişti. Hatta tahinin üstüne çıkıyor ya bir yağ(susam) onu sür demişti. Bebeğe de iyi gelir dedi.

Agızdan alınıyormuş normalde ama benim drum şırıngayla meme ucune ver demişti ikisinde sabah akşam ediyordum inan o bitti memem kendine geldi
Ayyyy onu bir bulsan sana herkes duacı olur bak 😀 şırıngayla ver derken iğneyi batırmıyorsun dimi sürüyordun. Kesin e vitaminidir o yaaa çok merak ettim 🤭

• Komik
Ayyyy onu bir bulsan sana herkes duacı olur bak 😀 şırıngayla ver derken iğneyi batırmıyorsun dimi sürüyordun. Kesin e vitaminidir o yaaa çok merak ettim 🤭
Yok yok vitamin küçük birşeydii içinden çekiyosun ve ucuna veriyosun bebek emzirmeden 1 saat önce hallediyoduk eşimde bulamadı bitürlü ya vallaha 2 saattir uğraştım

Yok yok vitamin küçük birşeydii içinden çekiyosun ve ucuna veriyosun bebek emzirmeden 1 saat önce hallediyoduk eşimde bulamadı bitürlü ya vallaha 2 saattir uğraştım
Garmastan pomat mı diyecektim o küçük değil sanırım

• Beğen
X