Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Benimde gözümün önünde yaşadıklarım ama şimdi gerçekten geçti Evet doğum sonrasında toparlanma daha rahat oluyor ama o aşamaya kadar da çekileni bir biz biliriz

Onu da kullandım bitti hatta ama bi işe yaramadı 20 gündür yara bere içindeyim
Lansinoh bana hiç işe yaramadı doktor bana vitamin verdi gögüs uçlarım için keşke atmasaydımm yaa yazardım doktora yazdırip alırdınn geçti ve hiç krem sürmüyorumm yara olmuyo çok rahat emziriyorumm

Uykusuzluk çok kötü birşey
Ay zaten en kötüsü oo inan ben daha yeni alıştımm ama gece en karanlık yerde uyut kuzu inan uyuyolar bebekler gündüzleri 1 2 saat uyuyo arada ama gece en karanlık yerde uyudumu gerçekten güzel uyuyo tabii gazı olmazsa zaten bebekler karanlık yerde rahat uyurmuş kıyafetleri ve odasıda serin ise iyiyse inan uyuyo

Ayyyy bilmiyorum bizimki sese alıştı galiba, normalde reflü yatağında salonda bizimleee hep televizyonda hep açıkkk . Gece yatarken alıyoruz yanımıza ses gidince hemen uyanmaya başlıyo sese alıştırcam derken geceleri unutmuşum ben

Reactions: Jou
Abooo baya sese alıştırmıssın benim sese gelemiyorr hicte farkında değilim aliştırdığıma bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…