- 2 Ağustos 2013
- 34.201
- 101.959
Belli bir aşamadan sonra geliyor tabi doktorda.. Bize bir ömür gibi geliyorYaniii doktor nerdee sen perişan oldunhep boyle seylerde gec kalırlar zatenn
Yazını görünce bi gözümün önünden gecti hemde nasıl zor ya benim eşimde en son dayanamayıp ağlayarak doktorun yanına gitmiş sezeryana alın die yalvarıyomuş o kadar kıvranıp girermiyim hiç dedim neyseki bitti gitti şükür
Doğru pozisyon önemli kuzu.. Zeytinyağı sür göğüs uçlarına silmene gerek yok. Ama kullanacağın üst kıyafetlerinden çıkmaz lekesi ona göre gözden çıkardığın bir şeyler giyOnu da kullandım bitti hatta ama bi işe yaramadı 20 gündür yara bere içindeyim
Aynenn yaBelli bir aşamadan sonra geliyor tabi doktorda.. Bize bir ömür gibi geliyor
Yaşayıp goreceğukkkValla kuzenimin var da ondan biliyorum
Lansinoh bana hiç işe yaramadı doktor bana vitamin verdi gögüs uçlarım için keşke atmasaydımm yaa yazardım doktora yazdırip alırdınn geçti ve hiç krem sürmüyorumm yara olmuyo çok rahat emziriyorummOnu da kullandım bitti hatta ama bi işe yaramadı 20 gündür yara bere içindeyim
Bu yönteme hic inanmıyorum nedenseMadammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly D Deryat EddaHayaL mutebessimm
scblog alas67 pufimo sempatik_kiz lego
turkish-americano Aysen012 Boncuk000 leylav
E Eylul9921BHCMELEK Surrender yoncambenim Anteplililili Catlak-kurabiye
Eki Görüntüle 3103254
Deneyim ihtiyacım olduğundaMadammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly D Deryat EddaHayaL mutebessimm
scblog alas67 pufimo sempatik_kiz lego
turkish-americano Aysen012 Boncuk000 leylav
E Eylul9921BHCMELEK Surrender yoncambenim Anteplililili Catlak-kurabiye
Eki Görüntüle 3103254
Ayyy zarzor anladım yazını deneyim yazacagına nediyim yazmıssın ne güldümmNediyim ihtiyacım olduğunda
Niye kızzz ben masaj yapıyorum ayağına rahatlıyorr gerçekten sakinlestiriyorBu yönteme hic inanmıyorum nedense
Uykusuzluk çok kötü birşeyAyyy zarzor anladım yazını deneyim yazacagına nediyim yazmıssın ne güldümm
Ay zaten en kötüsü oo inan ben daha yeni alıştımmUykusuzluk çok kötü birşey
Sakinleşiyorsa ne mutlu sanaNiye kızzz ben masaj yapıyorum ayağına rahatlıyorr gerçekten sakinlestiriyor
Hahaha sen denedinmiiSakinleşiyorsa ne mutlu sana
Ayyyy bilmiyorum bizimki sese alıştı galiba, normalde reflü yatağında salonda bizimleee hep televizyonda hep açıkkk . Gece yatarken alıyoruz yanımıza ses gidince hemen uyanmaya başlıyoAy zaten en kötüsü oo inan ben daha yeni alıştımmama gece en karanlık yerde uyut kuzu inan uyuyolar bebekler gündüzleri 1 2 saat uyuyo arada ama gece en karanlık yerde uyudumu gerçekten güzel uyuyo tabii gazı olmazsa zaten bebekler karanlık yerde rahat uyurmuş kıyafetleri ve odasıda serin ise iyiyse inan uyuyo
Abooo baya sese alıştırmıssın benim sese gelemiyorr hicte farkında değilim aliştırdığıma bunuAyyyy bilmiyorum bizimki sese alıştı galiba, normalde reflü yatağında salonda bizimleee hep televizyonda hep açıkkk . Gece yatarken alıyoruz yanımıza ses gidince hemen uyanmaya başlıyosese alıştırcam derken geceleri unutmuşum ben