- 5 Mart 2021
- 5.814
- 8.706
Ahahah hemde nasılHadii yaa baktın güzel doğurdunn 2ciye devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah hemde nasılHadii yaa baktın güzel doğurdunn 2ciye devam
Çok yoğun çalıştığı için bebişi bile çok zor görüyor Tabi anne gibi kimse yük alamıyor.Allah var benimki çok yardım ediyor sağolsun
Ama anne kadar yük alamaz sonuçta
Gerçekmi kızzzAhahah hemde nasıl
Bana da inanılmayacak gibi geldi ama birkaç kişi benzer şeyler deyince inandım açıkçası Krem vs sürüyorsun dimi tabi onların yanında doğru bir şekilde tutturmadıktan sonra iyileşmiyor Birde çok bekletme en fazla 20-30 dk 1 göğüste beklet.Aaaa yok artık . Kız bu bir buçuk saat emdiği oluyor kafayı yememe az kaldı ya tüm Bebeli analara sürekli soruyorum bunun. Gibi yok . Obur doğdu kız resmen . Göğsüm iyi olsa sorun değilde yaralar iyice arttı sayesinde . Bir ay doldu benim kızın bu gün desene kaldı iki ay
Normal doğumda çok kolay değil Ben en son ağrıdan ayağa kalkamadım Eşim artık doktorrr nerde diye telaşlandıGerçekmi kızzz
Bişey deyim mi büyüklükleri fena ikizlerin 2 yaş sonrasıIkizlere cok şey ettilrrr gayette ikizler iyi yanii
Başka bir sıkıntısı yok değilmi canım.Emerek de rahatlıyorlar ya.Almıyor bakıyor önce süt geliyor mu ondan gelmediğini anlayınca tükürüyor direk
Kız feryad ediyor dayanamıyoruz ağlıyor resmen elleri yımruk yapıp ağzına sokuyor susmuyor da
Gazı yok eminin kabız değil ona da eminim çocuk kısaca obur hastalık belirtisi yokBaşka bir sıkıntısı yok değilmi canım.Emerek de rahatlıyorlar ya.
Emiyor direk kremi sürüyorum göğsümü temizleyip ardından 10 dk geçmeden tekrar emmek istediği için krem havaya uçuyor bi işe yaramıyor anlıycanBana da inanılmayacak gibi geldi ama birkaç kişi benzer şeyler deyince inandım açıkçası Krem vs sürüyorsun dimi tabi onların yanında doğru bir şekilde tutturmadıktan sonra iyileşmiyor Birde çok bekletme en fazla 20-30 dk 1 göğüste beklet.
@madammor sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 MC06 @-Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ @Sade frappe Dreamgirls @pufimo @icefrezya Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
Krglhly @Deryat @EddaHayaL @mutebessimm
@scblog @alas67 @pufimo @sempatik_kiz @lego
@turkish-americano @Aysen012 Boncuk000 @leylav
@Eylul9921 BHCMELEK @Amy lee @yoncambenim @Mervveeee
Lansinoh kullan silmene yıkamana gerek olmuyor.Emiyor direk kremi sürüyorum göğsümü temizleyip ardından 10 dk geçmeden tekrar emmek istediği için krem havaya uçuyor bi işe yaramıyor anlıycan
Onu da kullandım bitti hatta ama bi işe yaramadı 20 gündür yara bere içindeyimLansinoh kullan silmene yıkamana gerek olmuyor.
Kız evde uyuturken bile annesinin küçük boklu götlü bebeğiiii diye uyutuyorum kdkdkdjdAynı aynı bende öyle seviyorumm adını pohlu koyduk hahahaahha
Ama pohlularrrKız evde uyuturken bile annesinin küçük boklu götlü bebeğiiii diye uyutuyorum kdkdkdjd
Canım emziriyosan zeytinyağ ye kavun ye bide oda ishal ediyormuş istersende totosunun içine zeytinyağ veya küçük bişe sabun sürHanımlar, bebeğinde kabızlık yaşayan var mı acaba?
Demee gıııBişey deyim mi büyüklükleri fena ikizlerin 2 yaş sonrası
Yaniii doktor nerdee sen perişan oldun hep boyle seylerde gec kalırlar zatennNormal doğumda çok kolay değil Ben en son ağrıdan ayağa kalkamadım Eşim artık doktorrr nerde diye telaşlandı
Aynen ya bizimkide acayip dinliyo beni@madammor sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 MC06 @-Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ @Sade frappe Dreamgirls @pufimo @icefrezya Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
Aynen ya ben konusuyorum öylece dinliyo beni@madammor sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 MC06 @-Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ @Sade frappe Dreamgirls @pufimo @icefrezya Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
Yazını görünce bi gözümün önünden gecti hemde nasıl zor ya benim eşimde en son dayanamayıp ağlayarak doktorun yanına gitmiş sezeryana alın die yalvarıyomuş o kadar kıvranıp girermiyim hiç dedim neyseki bitti gitti şükürNormal doğumda çok kolay değil Ben en son ağrıdan ayağa kalkamadım Eşim artık doktorrr nerde diye telaşlandı