Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Aaaa yok artık . Kız bu bir buçuk saat emdiği oluyor kafayı yememe az kaldı ya tüm Bebeli analara sürekli soruyorum bunun. Gibi yok . Obur doğdu kız resmen . Göğsüm iyi olsa sorun değilde yaralar iyice arttı sayesinde . Bir ay doldu benim kızın bu gün desene kaldı iki ay 🥲
Bana da inanılmayacak gibi geldi ama birkaç kişi benzer şeyler deyince inandım açıkçası 😀 Krem vs sürüyorsun dimi tabi onların yanında doğru bir şekilde tutturmadıktan sonra iyileşmiyor 😑 Birde çok bekletme en fazla 20-30 dk 1 göğüste beklet.

Almıyor bakıyor önce süt geliyor mu ondan gelmediğini anlayınca tükürüyor direk 🙄
Kız feryad ediyor dayanamıyoruz ağlıyor resmen elleri yımruk yapıp ağzına sokuyor susmuyor da
Başka bir sıkıntısı yok değilmi canım.Emerek de rahatlıyorlar ya.

Bana da inanılmayacak gibi geldi ama birkaç kişi benzer şeyler deyince inandım açıkçası 😀 Krem vs sürüyorsun dimi tabi onların yanında doğru bir şekilde tutturmadıktan sonra iyileşmiyor 😑 Birde çok bekletme en fazla 20-30 dk 1 göğüste beklet.
Emiyor direk kremi sürüyorum göğsümü temizleyip ardından 10 dk geçmeden tekrar emmek istediği için krem havaya uçuyor bi işe yaramıyor anlıycan 🙄

Normal doğumda çok kolay değil 😆 Ben en son ağrıdan ayağa kalkamadım 🙈 Eşim artık doktorrr nerde diye telaşlandı 🤣
Yazını görünce bi gözümün önünden gecti hemde nasıl zor ya benim eşimde en son dayanamayıp ağlayarak doktorun yanına gitmiş sezeryana alın die yalvarıyomuş o kadar kıvranıp girermiyim hiç dedim neyseki bitti gitti şükür😁

X