Oda çok küçükk yaa bendede varGöğüs kalkanı iş görüyor.
Hakketten ölçüleri yok mu acaba? Gögüsler şişince uç kısmını sıkıyor benim de ama gün içinde kullanmak için ideal. Eğer eve biri gelecekse veya ben dışarı çıkacaksam kalkanın üzerine ped kapatıyorum aksi taktirde sütyenin içineden sivri sivri göze batıyor.Oda çok küçükk yaa bendede var
Batmazmı ben kullanmıyorumm daha cok az alıyo içine biberoma koysam bidaha üstüne dökemiyosun çünkü yeni biberona etmen gerek yaniHakketten ölçüleri yok mu acaba? Gögüsler şişince uç kısmını sıkıyor benim de ama gün içinde kullanmak için ideal. Eğer eve biri gelecekse veya ben dışarı çıkacaksam kalkanın üzerine ped kapatıyorum aksi taktirde sütyenin içineden sivri sivri göze batıyor.
Neye batmaz mı canım?Batmazmı ben kullanmıyorumm daha cok az alıyo içine biberoma koysam bidaha üstüne dökemiyosun çünkü yeni biberona etmen gerek yani
Buralar sıcaktan yıkılıyorBurada hala çok sıcak değil canım oyüzden saat önemli olmuyor
Yaa demek seviyor kuzular ya hep evde olmak istemiyorlar
Yarım atlet gibi sütyenlerden giyiyorum göğüs pedi takıyorum sütyenden bir tık daha rahat oluyor
Sutyenin icinde sivri sivri goze batiyo dedindeNeye batmaz mı canım?
Kalkan içinde biriken sütü mü diyorsun? Kalkan takinca zaten içinde öyle süt birikme durumu olmuyor olsa da az bisey oluyor o da zaten ya memen tarafindan emiliyor ya da icinde kuruyor hemen. Ben de böyle oluyor en azindan kalkan sutun akmasini engelliyor baya baya. Onu kaldiranca süt akmaya basliyor.
Sall gitsin yavvvBuralar sıcaktan yıkılıyorgöğüs pedine bile yapıştığı oluyor benim uçları ne giyersem sıkıntı oluyor. Bende koyu renk bol t shirt giymek zorunda kalıyorum
Kalkan var, gümüş kapak var.. Çare olmadı.. sütyenle takıldığından bastırıyor. Bir süre sonra iz yapıp ya kayıyor ya da acıtıyor. Neden böyle anlamadım.Göğüs kalkanı iş görüyor.
Mecbur öle yapıyorumSall gitsin yavvv
Heee yok işte ped koyunca üzerine görüntü yumuşuyor.Sutyenin icinde sivri sivri goze batiyo dedinde
Süt birikiyorya içirmek içinde biberona döküyosun hanii bidaha memene kalkanı koyup bidaha akarsa içine tekrar aynı biberona dökemiyosun onu diyorum beybitoo
Benee salıyorumm bide annem birsürü bebe için ağız mendili yaptı onu kullaniyorum bikaçtane gögsümün ucuna aktıkca ona akıyoMecbur öle yapıyorum
Anladımm canımm işimiz zor vallahiiHeee yok işte ped koyunca üzerine görüntü yumuşuyor.
Ben kullanmıyorum içindeki sütü döküyorum ama dedigim gibi kalkan kapatinca zaten öyle aman aman süt aksın içine biriksjn durumu olmuyo ki. Baslarsa oluyordu o da az az simdi olmuyor. Mia gece gogus agrisindan kalkinca hemen kalkani cikariyorum ikisinden de. Ici kuru oluyor, bebek bi memedeyken diger memeden süt akmaya baslayinca uzerime bulasmasin diye kalkani tutuyorum altina kalkana doluyor süt sonra gidip dokuyorum kullanmiyorum ben.
4 taneYaaa hahahaha sesli güldümmm
Ya yerim senii senin bebe 3tane demii
Maşaallahh canıma yaa ama onları evlendiricen edicen torunları görcen ne güzel şeyler vallaha bunlar4 tane
Ya bildigin sancı işte bide arada sanki elektrik çarpması gibi bişiler oluyor sürekli bişey çıkıyor hastanelik olcam artıkTatlım hiç dikkat etmedim. Dikkat edince illaki bir şey çıkıyor3-4 saat olunca çok ağrı yapıyor nodül şişmesi oluyor bende.. Ama damarım sızlıyor gibi bir şeyler oluyor eğer sancı dediğin oysa..
Ben böğüre böğüre beni bırakmaaa dediğim için mecbur girdiIyi seninki girmekle cesaret etti eşim edemedi vallahi cesarett
Sacmalamaa normal bendede oluyorr o hep oluyo sütün doluyo ondanYa bildigin sancı işte bide arada sanki elektrik çarpması gibi bişiler oluyor sürekli bişey çıkıyor hastanelik olcam artık
Hahahahahah iyi ettinnBen böğüre böğüre beni bırakmaaa dediğim için mecbur girdi
İnşallah nasip olur canım bugüne şükür halimden memnunum ❤Maşaallahh canıma yaa ama onları evlendiricen edicen torunları görcen ne güzel şeyler vallaha bunlar