Ooyyyy boyuna posuna heleeeee
Rabbimm uzun ömürler versin kuzum sağlıklaİnşallah nasip olur canım bugüne şükür halimden memnunum ❤
Benzer şeyler yaşıyoruz. Sen sağma ve emzirme arasını çok açmamaya bak.. Bazen uyuyakalıyorum 3-4 saat ara açılmış oluyor. Sonrasında ağrı mahvediyor..Ya bildigin sancı işte bide arada sanki elektrik çarpması gibi bişiler oluyor sürekli bişey çıkıyor hastanelik olcam artık
Maşallahhh tatlım Allah güç kuvvet versin.. 1 tanesi pert ediyor bizi4 tane
Ben böğüre böğüre beni bırakmaaa dediğim için mecbur girdi
Maşallahhhhh seni yerler küçük prens
Benimki bayilır düşerdi vallaha sezaryendenJou ahahaah çok iyi benimki de girdi ama kendi isteğiyle iyi oldu doğurmak nasılmış gördü Ona rağmen 2. Çocuk nidalarıyla dolanıyor
Ben doktorumun tavsiyesiyle olcamm haftaya gidicem canım bakalım o nedicek ondan bilgi öğrenecez ona göre karar veririzzKızlar özel aşıları araştıran var mı?
Rota da iki marka aşı varmış biri 3 doz diğeri 2 doz (3. Ayda ilk doz)..
Birde menenjit galiba oda 3 farklı firmanın varmış. Doz sayıları ve vurulma ayları farklı sanırım. Menenjit a mı b mi diye bir tane daha varmış.
Ben araştırmaya başladım. Önceden bilelim de ona göre davranalım diye..
Ya sorma uyuz oluyorum o duruma hala daha ikinciye de heves olmsıJou ahahaah çok iyi benimki de girdi ama kendi isteğiyle iyi oldu doğurmak nasılmış gördü Ona rağmen 2. Çocuk nidalarıyla dolanıyor
3/4 saat uyuduğu zaman öyle oluyor bende de .Benzer şeyler yaşıyoruz. Sen sağma ve emzirme arasını çok açmamaya bak.. Bazen uyuyakalıyorum 3-4 saat ara açılmış oluyor. Sonrasında ağrı mahvediyor..
Hahahah bakalımmÇocuk diye tutturmaz bi daha inşallah
Normal oldu kuzum her anını gördü eşimBenimki bayilır düşerdi vallaha sezaryenden
Asansör kapının dibinde beklemiş ve benide öyle kapıdan ilk o karşıladı oda güzel bi duyguydu
Seninki normalmi oldu
Buarada kocan isteymi 2ciye
Dayan canım geçecek hepsi ilk zamanlar zor oluyor gerçekten uykusuzluk bir yandan emzirme, gaz çıkarma, göğüs ağrıları vs.. bir yandan.. 3. Aydan sonra uykular çoğalıp gece emzirmeleri azalıyormuş. Hatta kardeşimin arkadaşı 3. Aya geçmeden emme süresi 5-6 dk ya kadar indiğini söyledi. Az emiyor diye doktora götürmüş. Doktor normal o artık o kadar sürede doyuyor demiş. Duyunca şaşırdım bende3/4 saat uyuduğu zaman öyle oluyor bende de .kız bitirdi beni zaten eme eme perişanım iki saat uyuyorsa bir buçuk saat emiyor bittim artık
Hele bir olanı büyütelim dimiYa sorma uyuz oluyorum o duruma hala daha ikinciye de heves olmsı
Bende kazenin açtığı konudan sonra bi araştırayım dedimKızlar özel aşıları araştıran var mı?
Rota da iki marka aşı varmış biri 3 doz diğeri 2 doz (3. Ayda ilk doz)..
Birde menenjit galiba oda 3 farklı firmanın varmış. Doz sayıları ve vurulma ayları farklı sanırım. Menenjit a mı b mi diye bir tane daha varmış.
Ben araştırmaya başladım. Önceden bilelim de ona göre davranalım diye..
Haberleşelim bu post altında sweetcimBende kazenin açtığı konudan sonra bi araştırayım dedim
Hadii yaa baktın güzel doğurdunn 2ciye devamNormal oldu kuzum her anını gördü eşim
Evet daha hastaneden çıkmadan 2. Demeye başladı
Allah var benimki çok yardım ediyor sağolsunHele bir olanı büyütelim dimi
Evett anne kadar yük olamazz esimde bakıyorr ama biyere kadar mesela dün bi kusma geldi agzına bana getirdi hemen çok kötü oluyoAllah var benimki çok yardım ediyor sağolsun
Ama anne kadar yük alamaz sonuçta