Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Ya bildigin sancı işte bide arada sanki elektrik çarpması gibi bişiler oluyor sürekli bişey çıkıyor hastanelik olcam artık 🙄
Benzer şeyler yaşıyoruz. Sen sağma ve emzirme arasını çok açmamaya bak.. Bazen uyuyakalıyorum 3-4 saat ara açılmış oluyor. Sonrasında ağrı mahvediyor..

Kızlar özel aşıları araştıran var mı?
Rota da iki marka aşı varmış biri 3 doz diğeri 2 doz (3. Ayda ilk doz)..
Birde menenjit galiba oda 3 farklı firmanın varmış. Doz sayıları ve vurulma ayları farklı sanırım. Menenjit a mı b mi diye bir tane daha varmış.
Ben araştırmaya başladım. Önceden bilelim de ona göre davranalım diye..

Jou Jou ahahaah çok iyi 😀 benimki de girdi ama kendi isteğiyle 😆 iyi oldu doğurmak nasılmış gördü 🤣 Ona rağmen 2. Çocuk nidalarıyla dolanıyor 🤭
Benimki bayilır düşerdi vallaha sezaryenden😀😀
Asansör kapının dibinde beklemiş ve benide öyle kapıdan ilk o karşıladı oda güzel bi duyguydu🥲
Seninki normalmi oldu
Buarada kocan isteymi 2ciye 😀

Birde menenjit galiba oda 3 farklı firmanın varmış. Doz sayıları ve vurulma ayları farklı sanırım. Menenjit a mı b mi diye bir tane daha varmış.
Ben doktorumun tavsiyesiyle olcamm haftaya gidicem canım bakalım o nedicek ondan bilgi öğrenecez ona göre karar veririzz

Benzer şeyler yaşıyoruz. Sen sağma ve emzirme arasını çok açmamaya bak.. Bazen uyuyakalıyorum 3-4 saat ara açılmış oluyor. Sonrasında ağrı mahvediyor..
3/4 saat uyuduğu zaman öyle oluyor bende de . 🤱 kız bitirdi beni zaten eme eme perişanım iki saat uyuyorsa bir buçuk saat emiyor bittim artık 😢😢

Benimki bayilır düşerdi vallaha sezaryenden😀😀
Asansör kapının dibinde beklemiş ve benide öyle kapıdan ilk o karşıladı oda güzel bi duyguydu🥲
Seninki normalmi oldu
Buarada kocan isteymi 2ciye 😀
Normal oldu kuzum her anını gördü eşim 😆
Evet daha hastaneden çıkmadan 2. Demeye başladı 🤣

• Komik
Reactions: Jou
3/4 saat uyuduğu zaman öyle oluyor bende de . 🤱 kız bitirdi beni zaten eme eme perişanım iki saat uyuyorsa bir buçuk saat emiyor bittim artık 😢😢
Dayan canım geçecek hepsi ilk zamanlar zor oluyor gerçekten uykusuzluk bir yandan emzirme, gaz çıkarma, göğüs ağrıları vs.. bir yandan.. 3. Aydan sonra uykular çoğalıp gece emzirmeleri azalıyormuş. Hatta kardeşimin arkadaşı 3. Aya geçmeden emme süresi 5-6 dk ya kadar indiğini söyledi. Az emiyor diye doktora götürmüş. Doktor normal o artık o kadar sürede doyuyor demiş. Duyunca şaşırdım bende 😀

Bende kazenin açtığı konudan sonra bi araştırayım dedim

X