- 5 Mart 2021
- 5.814
- 8.706
Ben de ben deBen daha bahçeye bile çıkamazken bu millet nasıl oluyo da cafe shoplarda geziyo diyodum ben deBüyüdükçe rahatlayacaz demek ki
Ayyyyy kuzum şimdi fark ettimde 3 ay olmuş ya senin minik kuzu maşallahBen geziyorum amaaa:)
Vallahaa şimdikielr gene çok yaydı maske gelecek diye konuşuluyorrAynen bi cesaret çıkarmak lazım sanırım diycem ama şimdi de corona kol geziyor gerçi
Benim kızım huysuz ne edem
Aynen bi cesaret çıkarmak lazım sanırım diycem ama şimdi de corona kol geziyor gerçi
Benim kızım huysuz ne edem
Ayyyyy kuzum şimdi fark ettimde 3 ay olmuş ya senin minik kuzu maşallah
Evett ya dışarda daha sakinler evde derlanıyolar akşam balkona çıkarıyorum bi iyi geliyo almirayaAslında dışarı da çok sakin oluyor. Gayet rahat takılabilirsin bence. Ben sakin ortamları tercih ediyorum bir sıkıntı olmuyor
Evett ya dışarda daha sakinler evde derlanıyolar akşam balkona çıkarıyorum bi iyi geliyo almiraya
Ooo arabayı pek severlerBen arabaya bindiriyorum uyuyo eve geliyorum uyanıyor :) onların da temiz havaya ihtiyaçları var
Aynenn yaaa bende uyuyom onla beraberNie sevmesinler benide öyle gezdirseler bende severim:)
Kızlar yeni emzirenler özellikle göğüsleriniz in içine sancı vuruyor mu sizinde yoksa benim ki mi böyle sadece yaradan dolayı mı nedir ölcem bu göğüs yüzünden ben artık
Vallahaa durduramayız bi koyar gider kafaMecburen yoksa uykusuz kalırız hep ya
Vuruyorr tabii doluyo diye vuruyorr kuzuu normall biliyorum çok kötü bi acı hep biz çekiyoz yaa adamlar ohh yat kalkKızlar yeni emzirenler özellikle göğüsleriniz in içine sancı vuruyor mu sizinde yoksa benim ki mi böyle sadece yaradan dolayı mı nedir ölcem bu göğüs yüzünden ben artık
Vallahaa durduramayız bi koyar gider kafa
Hadii yaaa eyvahh ben biraz uyuduum gündüz eşim baktı 1saat uyumam bile yetti banaBugün fedakarlık yaptım uykumdan ama eşimle film izleyeyim dedim umarım zorlanmam:)
Hadii yaaa eyvahh ben biraz uyuduum gündüz eşim baktı 1saat uyumam bile yetti bana
Bugün tuvalette içim geçmişVallahaa durduramayız bi koyar gider kafa
Bugün tuvalette içim geçmiş
Söyleyeceklerim bu kadar.
Not:yorgun ama mutlu ana