Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Ben daha bahçeye bile çıkamazken bu millet nasıl oluyo da cafe shoplarda geziyo diyodum ben de Büyüdükçe rahatlayacaz demek ki
Ben de ben de Her şey şuan o kadar lüks geliyor ki gözüme.. Uyku, bir yere gidip gelme, yemek yemek, ele telefon bile almak

Aynen bi cesaret çıkarmak lazım sanırım diycem ama şimdi de corona kol geziyor gerçi

Benim kızım huysuz ne edem

Aslında dışarı da çok sakin oluyor. Gayet rahat takılabilirsin bence. Ben sakin ortamları tercih ediyorum bir sıkıntı olmuyor

Evett ya dışarda daha sakinler evde derlanıyolar akşam balkona çıkarıyorum bi iyi geliyo almiraya

Ben arabaya bindiriyorum uyuyo eve geliyorum uyanıyor :) onların da temiz havaya ihtiyaçları var

Kızlar yeni emzirenler özellikle göğüsleriniz in içine sancı vuruyor mu sizinde yoksa benim ki mi böyle sadece yaradan dolayı mı nedir ölcem bu göğüs yüzünden ben artık

Kızlar yeni emzirenler özellikle göğüsleriniz in içine sancı vuruyor mu sizinde yoksa benim ki mi böyle sadece yaradan dolayı mı nedir ölcem bu göğüs yüzünden ben artık

Arada birden sancı vuruyor. Sütyen falan zaten asla giyemiyorum

Vuruyorr tabii doluyo diye vuruyorr kuzuu normall biliyorum çok kötü bi acı hep biz çekiyoz yaa adamlar ohh yat kalk

Hadii yaaa eyvahh ben biraz uyuduum gündüz eşim baktı 1saat uyumam bile yetti bana

Benimki durmuyor babasında hep beni istiyor ancak altını değiştir mamasını yedir diyorum oradan vakit kazanmaya çalışıyorum

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…