Yaaa hahahaha sesli güldümmmBugün tuvalette içim geçmiş
Söyleyeceklerim bu kadar.
Not:yorgun ama mutlu ana
Iyii kocan altını değisiyo kız benimki etmedi onu ama gazı güzel çıkarır ve uyuturBenimki durmuyor babasında hep beni istiyorancak altını değiştir mamasını yedir diyorum oradan vakit kazanmaya çalışıyorum
4Yaaa hahahaha sesli güldümmm
Ya yerim senii senin bebe 3tane demii
Süt doluyor sanırım. Annem sütün olsa sızlardı çekerken falan demişti banaKızlar yeni emzirenler özellikle göğüsleriniz in içine sancı vuruyor mu sizinde yoksa benim ki mi böyle sadece yaradan dolayı mı nedir ölcem bu göğüs yüzünden ben artık
Yaa ondan mı acaba sancılanıyor bildigin yaSüt doluyor sanırım. Annem sütün olsa sızlardı çekerken falan demişti bana
Ay kafayı yicem bende şey sandım onu . Yaralar içe doğru acıtıyor canımı sandımVuruyorr tabii doluyo diye vuruyorr kuzuu normall biliyorum çok kötü bi acı hep biz çekiyoz yaa adamlar ohh yat kalk
Ne sütyeni kız evde ful üstsüzüm ben kocamın psikolojisi bozuldu adamın zaten lohusayımArada birden sancı vuruyor. Sütyen falan zaten asla giyemiyorum
Iyi seninki girmekle cesaret etti eşim edemedi vallahi cesarettAy kafayı yicem bende şey sandım onu . Yaralar içe doğru acıtıyor canımı sandım
Kız adamlar hiç bişey çekmiyor ya benimki doğuma girdi ne çektiğimi gördü Allahtan .
Hee doğru 4 dü vallahii allah kolaylık versin ben 1 taneye zor toparlanıyorum
Aynen öylee benimki sızlıyo sütüm doluyorkenSüt doluyor sanırım. Annem sütün olsa sızlardı çekerken falan demişti bana
Amann uyu beee adama fedakarlık yaramaz vallahaaBen uykumdan fedakarlık edip oturup film izleyeyim eşimle.. Eşim napsın uyukalsın filmin yarısında peehh gidip uyuyayım bari bende :)))
Akşam üzeri mi çıkarıyorsun kuzum? Havalar çok sıcak ya..Aslında dışarı da çok sakin oluyor. Gayet rahat takılabilirsin bence. Ben sakin ortamları tercih ediyorum bir sıkıntı olmuyor
Bizde ne zaman dışarı çıksak aynen uyuyor eve gelince ya hemen ya da bir süre sonra uyanıyor. Dışarıda 3-4 kere çıktık şimdiye kadarBen arabaya bindiriyorum uyuyo eve geliyorum uyanıyor :) onların da temiz havaya ihtiyaçları var
Tatlım hiç dikkat etmedim. Dikkat edince illaki bir şey çıkıyorKızlar yeni emzirenler özellikle göğüsleriniz in içine sancı vuruyor mu sizinde yoksa benim ki mi böyle sadece yaradan dolayı mı nedir ölcem bu göğüs yüzünden ben artık
Bende giyemiyorum zaten ucu şiş kıvrılıyor. Buna çözüm üreten var mı acep.. Dışarı çıkarken çok sorun yaArada birden sancı vuruyor. Sütyen falan zaten asla giyemiyorum
Akşam üzeri mi çıkarıyorsun kuzum? Havalar çok sıcak ya..
Yaa demek seviyor kuzular ya hep evde olmak istemiyorlarBizde ne zaman dışarı çıksak aynen uyuyor eve gelince ya hemen ya da bir süre sonra uyanıyor. Dışarıda 3-4 kere çıktık şimdiye kadar
Yarım atlet gibi sütyenlerden giyiyorum göğüs pedi takıyorum sütyenden bir tık daha rahat oluyorBende giyemiyorum zaten ucu şiş kıvrılıyor. Buna çözüm üreten var mı acep.. Dışarı çıkarken çok sorun ya
Valla annem sızlar gelir diyorduYaa ondan mı acaba sancılanıyor bildigin ya
Memelere ozgürlükkBurada hala çok sıcak değil canım oyüzden saat önemli olmuyor
Yaa demek seviyor kuzular ya hep evde olmak istemiyorlar
Yarım atlet gibi sütyenlerden giyiyorum göğüs pedi takıyorum sütyenden bir tık daha rahat oluyor
Göğüs kalkanı iş görüyor.Bende giyemiyorum zaten ucu şiş kıvrılıyor. Buna çözüm üreten var mı acep.. Dışarı çıkarken çok sorun ya