Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Ben uykumdan fedakarlık edip oturup film izleyeyim eşimle.. Eşim napsın uyukalsın filmin yarısında peehh gidip uyuyayım bari bende :)))

Benimki durmuyor babasında hep beni istiyor ancak altını değiştir mamasını yedir diyorum oradan vakit kazanmaya çalışıyorum
Iyii kocan altını değisiyo kız benimki etmedi onu ama gazı güzel çıkarır ve uyutur

Vuruyorr tabii doluyo diye vuruyorr kuzuu normall biliyorum çok kötü bi acı hep biz çekiyoz yaa adamlar ohh yat kalk
Ay kafayı yicem bende şey sandım onu . Yaralar içe doğru acıtıyor canımı sandım
Kız adamlar hiç bişey çekmiyor ya benimki doğuma girdi ne çektiğimi gördü Allahtan .

Ay kafayı yicem bende şey sandım onu . Yaralar içe doğru acıtıyor canımı sandım
Kız adamlar hiç bişey çekmiyor ya benimki doğuma girdi ne çektiğimi gördü Allahtan .
Iyi seninki girmekle cesaret etti eşim edemedi vallahi cesarett

Kızlar yeni emzirenler özellikle göğüsleriniz in içine sancı vuruyor mu sizinde yoksa benim ki mi böyle sadece yaradan dolayı mı nedir ölcem bu göğüs yüzünden ben artık
Tatlım hiç dikkat etmedim. Dikkat edince illaki bir şey çıkıyor 3-4 saat olunca çok ağrı yapıyor nodül şişmesi oluyor bende.. Ama damarım sızlıyor gibi bir şeyler oluyor eğer sancı dediğin oysa..

Akşam üzeri mi çıkarıyorsun kuzum? Havalar çok sıcak ya..

Burada hala çok sıcak değil canım oyüzden saat önemli olmuyor
Bizde ne zaman dışarı çıksak aynen uyuyor eve gelince ya hemen ya da bir süre sonra uyanıyor. Dışarıda 3-4 kere çıktık şimdiye kadar
Yaa demek seviyor kuzular ya hep evde olmak istemiyorlar
Bende giyemiyorum zaten ucu şiş kıvrılıyor. Buna çözüm üreten var mı acep.. Dışarı çıkarken çok sorun ya
Yarım atlet gibi sütyenlerden giyiyorum göğüs pedi takıyorum sütyenden bir tık daha rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…