Gümüş kapak fln kullandın mı canım. Göğüs yarası berbat bişe oluyo ya sezaryen fln hiç yanında . Bi de mastit okduysan lahana iyi gelir derler. Sıcak havlu fln koyup masaj yal dağılsın . Ateş fln yaptı mıÇok zor gerçekten doğumunutuldu gitti bunlarla uğraşmak çok zor
Yok vallahaa kuzu 3 bucuk 4 saat uyuyo anca okadar izin veriyorum kapkaranlık olcak gunduz pek uyumuyoOoo şanslı gruptasın . Uyanmıyo mu hiç kuzum
Gündüzleri bizim de bölük bölük hep ya. Anneme geldim ondan da belki hava değişimi mi oldu bilmiyorum. Geceleri 4saati buluyorsa çok iyi tatlım ya bizim genelde 2buçuk sabaha karşı 2ye bile düşüyoYok vallahaa kuzu 3 bucuk 4 saat uyuyo anca okadar izin veriyorum kapkaranlık olcak gunduz pek uyumuyo
Ahh bu şimdiki bebeler cok fena yaaGündüzleri bizim de bölük bölük hep ya. Anneme geldim ondan da belki hava değişimi mi oldu bilmiyorum. Geceleri 4saati buluyorsa çok iyi tatlım ya bizim genelde 2buçuk sabaha karşı 2ye bile düşüyo
Karartma perde al gündüz kapatırsın uyurYok vallahaa kuzu 3 bucuk 4 saat uyuyo anca okadar izin veriyorum kapkaranlık olcak gunduz pek uyumuyo
Kizz odamdada karartma perde varr sabah gene iyi uyudu da gunduzleri gene bi sasiriyo hep uyandi uyudu uyandi falan felegii şaştııKarartma perde al gündüz kapatırsın uyur
Ama büyüyorlar bence artık normal uyanık kalmalarıKizz odamdada karartma perde varr sabah gene iyi uyudu da gunduzleri gene bi sasiriyo hep uyandi uyudu uyandi falan felegii şaştıı
Aynen kuzumm alışmışızz hemen uyumalarınaAma büyüyorlar bence artık normal uyanık kalmaları
Sağoll canımÇok iyi olmuş konu :) ☺
Evet, bakacağım onlaraSağoll canımugra arada biseler paylaşıyorum
Aaaa hic dikkatimi çekmedi ona bakmadımm uyansın bakarımm seninkindevarmıEvet, bakacağım onlarabu arada bizde dil bağlı var
Var mı dil bağı olanlar ?
Az kaldı uzun uykulara demekMadammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly D Deryat EddaHayaL mutebessimm
scblog alas67 pufimo sempatik_kiz lego
turkish-americano Aysen012 Boncuk000 leylav
E Eylul9921BHCMELEK Surrender yoncambenim Anteplililili
Eki Görüntüle 3101888
3aya kadar dişimizi sıkalimmAz kaldı uzun uykulara demek
Yuppiiii
Ben daha bahçeye bile çıkamazken bu millet nasıl oluyo da cafe shoplarda geziyo diyodum ben de3aya kadar dişimizi sıkalimm
Hee kuzz bende öyle düşünüyodum ama şimdikiler bile çıkarıyolarr yanii ama bebekler dışarda ortamlarda sakin aslında evde derlanıyolarrBen daha bahçeye bile çıkamazken bu millet nasıl oluyo da cafe shoplarda geziyo diyodum ben deBüyüdükçe rahatlayacaz demek ki
Ben daha bahçeye bile çıkamazken bu millet nasıl oluyo da cafe shoplarda geziyo diyodum ben deBüyüdükçe rahatlayacaz demek ki
Aynen bi cesaret çıkarmak lazım sanırım diycem ama şimdi de corona kol geziyor gerçiHee kuzz bende öyle düşünüyodum ama şimdikiler bile çıkarıyolarr yanii ama bebekler dışarda ortamlarda sakin aslında evde derlanıyolarr
Benim kızım huysuz ne edemBen geziyorum amaaa:)