Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Çok zor gerçekten doğum unutuldu gitti bunlarla uğraşmak çok zor
Gümüş kapak fln kullandın mı canım. Göğüs yarası berbat bişe oluyo ya sezaryen fln hiç yanında . Bi de mastit okduysan lahana iyi gelir derler. Sıcak havlu fln koyup masaj yal dağılsın . Ateş fln yaptı mı

Yok vallahaa kuzu 3 bucuk 4 saat uyuyo anca okadar izin veriyorum kapkaranlık olcak gunduz pek uyumuyo
Gündüzleri bizim de bölük bölük hep ya. Anneme geldim ondan da belki hava değişimi mi oldu bilmiyorum. Geceleri 4saati buluyorsa çok iyi tatlım ya bizim genelde 2buçuk sabaha karşı 2ye bile düşüyo

Reactions: Jou
Gündüzleri bizim de bölük bölük hep ya. Anneme geldim ondan da belki hava değişimi mi oldu bilmiyorum. Geceleri 4saati buluyorsa çok iyi tatlım ya bizim genelde 2buçuk sabaha karşı 2ye bile düşüyo
Ahh bu şimdiki bebeler cok fena yaa

Ben daha bahçeye bile çıkamazken bu millet nasıl oluyo da cafe shoplarda geziyo diyodum ben de Büyüdükçe rahatlayacaz demek ki
Hee kuzz bende öyle düşünüyodum ama şimdikiler bile çıkarıyolarr yanii ama bebekler dışarda ortamlarda sakin aslında evde derlanıyolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…