Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Tutturuyorum kuzu 2 gündür alıyo amaa açken aliyo tokken milklemeyy
bak ya minnacık boylarıyla nasıl biliyorlar . Kanguru veya sling kullanıon mu ya ilk kızımdan kangurum vardı sevmedi hiç satmıştık. Şimdi alsam mı tekrar bilemedim

Reactions: Jou
bak ya minnacık boylarıyla nasıl biliyorlar . Kanguru veya sling kullanıon mu ya ilk kızımdan kangurum vardı sevmedi hiç satmıştık. Şimdi alsam mı tekrar bilemedim
Aaaaa biz aldık kanguru ama 3aydan sonraymış meğer oturttu eşim çok ağladı sevemedi ama bacaklari olmadı ondan umuyorumm inşaallahh sever e bebekten aldım anakucağı salıncağıda hiç sevmemişti zamanla sevdii daha çok küçük birşey anlamıyorr olsa kanguru evde rahat rahat iş ederim o derece yani

Bu aylarda sling daha rahat büyüdükçe kanguru canım. Salıncağı bizimki de sevmiyo ya. Halbuki sevse tüm gün koy ona Tıngıroğlu mıngır sallansın dimi

Reactions: Jou
Bu aylarda sling daha rahat büyüdükçe kanguru canım. Salıncağı bizimki de sevmiyo ya. Halbuki sevse tüm gün koy ona Tıngıroğlu mıngır sallansın dimi
Ayyy evettt durmuyo 10 dk enfazlaa

Niye acaba ya rahat edemiyorlar bnce . Bu arada kimseden ses yok herkes bebe mücadelesinde
Kuzu bu topik bebek ve gelisim topiği oyuzden kimse olmuyo pek sen haziran anneye karıştırdın galiba reflü yatagı aslında gece cok guzel uyuyo gunduz boyle ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…