- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Hahahaha yaa canommAllahım gözde gitmiş okuyamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha yaa canommAllahım gözde gitmiş okuyamıyorum
ahhah tam olarak suan o atak haftasındayız çok fenaaa@madammor sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @MC06 @-Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa Sena_ @Sade frappe @Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
Krglhly @Deryat @EddaHayaL @mutebessimm
@scblog @alas67 @pufimo @sempatik_kiz @lego
@turkish-americano @Aysen012 Boncuk000 @leylav
@Eylul9921 BHCMELEK
Eki Görüntüle 3100162
Benim kız ondanmı böyle akşam 10 sabah 8e kadar ağlama krizi uyku sıfır ne zaman düzelir acaba kafayı yemek üzereyim uykusuzluktan zombilere döndüm@madammor sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @MC06 @-Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa Sena_ @Sade frappe @Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
@Eylul9921 BHCMELEK
Eki Görüntüle 3100162
Yaaa seninki daha kötüBenim kız ondanmı böyle akşam 10 sabah 8e kadar ağlama krizi uyku sıfır ne zaman düzelir acaba kafayı yemek üzereyim uykusuzluktan zombilere döndüm
yalancı çıkardılar bizi .Ahahaha ben napiyim ya topik benim 28 mayısta doğdu bebe
Yaaa yeriiimmmm
Valla yayalancı çıkardılar bizi .
Ay kızlar bebe mi atak geçiriyor ben mi belli değil göğsümün yaraları nı tedaviyle meşgulüm çocuğum doymuyor adeta emziremiyorum mama desteği vermek zorunda kaldım krizlerdeyim@madammor sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @MC06 @-Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa Sena_ @Sade frappe @Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
@Eylul9921 BHCMELEK
Eki Görüntüle 3100162
O ne gıııUykular ne alem anneler
Benim gece uyku iyi yaUykular ne alem anneler
Canımm yaa hepimizin derdi başka ciddenAy kızlar bebe mi atak geçiriyor ben mi belli değil göğsümün yaraları nı tedaviyle meşgulüm çocuğum doymuyor adeta emziremiyorum mama desteği vermek zorunda kaldım krizlerdeyim
Vallahi öyle bebe de tek bir sorun yok maşallahı var ben bittim . İyleşemiyorum sanki vücut yemin etmiş iyileşmemeye .Canımm yaa hepimizin derdi başka cidden
Neyin var mastit olmuştun en son gdçmddimiVallahi öyle bebe de tek bir sorun yok maşallahı var ben bittim . İyleşemiyorum sanki vücut yemin etmiş iyileşmemeye .
Neler çektim Jou ya antibiyotik kullandım göğsümün sütü azalmıştı mastittwn dolayı yaradan emziremedim şimdi iyiye doğru gidiyor mamayı azalttım tekrardan göğsümün sütü artmaya başladı ve emzirmeye başladım cidden çok berbattıNeyin var mastit olmuştun en son gdçmddimi
Tahmin edebiliyorumm ben şişerken mahvoluyo gögshm yaNeler çektim Jou ya antibiyotik kullandım göğsümün sütü azalmıştı mastittwn dolayı yaradan emziremedim şimdi iyiye doğru gidiyor mamayı azalttım tekrardan göğsümün sütü artmaya başladı ve emzirmeye başladım cidden çok berbattı
Çok zor gerçekten doğum unutuldu gitti bunlarla uğraşmak çok zorTahmin edebiliyorumm ben şişerken mahvoluyo gögshm ya
Olsun kuzubakk rabbim nasip etti elbetki herşey zorr olmayan birşey yokkii eve kendini kapatma gezdir dolaştır açik havada bile iyi geliyp ben çikamasamda balkona çikarıyorum cok iyi geliyoÇok zor gerçekten doğum unutuldu gitti bunlarla uğraşmak çok zor
Aldım cevabımıO ne gııı
Ooo şanslı gruptasın . Uyanmıyo mu hiç kuzumBenim gece uyku iyi ya