- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Evet canımmKız olmamı Köpürmediği için temizliyormuş gibi hissetmediğim bir tane var mikrobu kırılsın yeter dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımmKız olmamı Köpürmediği için temizliyormuş gibi hissetmediğim bir tane var mikrobu kırılsın yeter dimi
Sansımızaa hep zatennnYeni çiftliğe geldik tatile. Eşim tatile devam ediyor ben hastanedeyim. Sen tadını çıkar dedim . Namık Kemal üniversitesinde bayram tatilindeyim
Bi damlacık yaHaha kız alemsin bebeye pekmez mi verdin dur daha erken
Off sorma o bizde de var yanüyyrümmmm
Benim.aklıma bal gelmişti hahahaha amaa kendi sütümden gezdirdim verdim şapur şupur emdii butince bıraktıBi damlacık ya
Aman ha bal 1 yaşına kadar yasak bizden akıllılar bitince atıyorlarBenim.aklıma bal gelmişti hahahaha amaa kendi sütümden gezdirdim verdim şapur şupur emdii butince bıraktı
Eşime diyorum ki 2022 bebeleri gümbür gümbür geliyor bakalımAman ha bal 1 yaşına kadar yasak bizden akıllılar bitince atıyorlar
Yaa o parmağını yesinler çok tatlı bizimkide bazen emmeye çalışıyor hah diyorum al elini parmağını em emzik tutmadın bari onu al diyorumNazını yirim onun bacaklarını ısır yerime
Ne kadarlık oldu şimdi?
Emzik tutsa dert tutmasa dert
Benimkilerin biri emzikçi diğeri parmakçı
Parmakçı olana ne yaptıysam emzik tutturamadım uyku konusunda da çok rahat ettim
Gece uyanınca parmagi ağzına sokup devam ediyordu
Emzikciyle emzigi kendi tutmayı öğrenene kadar sınandım resmen gece on dakikada bir kalkıp emzik veriyordum
Bide acıkinca alıyoo az onc ebaya acıktı verdim ağzına emdide emdiAman ha bal 1 yaşına kadar yasak bizden akıllılar bitince atıyorlar
SıpalarBide acıkinca alıyoo az onc ebaya acıktı verdim ağzına emdide emdi
Bi dene canımBaşka alsm alirmi diyorum da bide
Benimki bugün hic uyuyamadı gunduz 3 ten beri aha şini uyudu korkuyom daha uyancak sini diye ya pert oldum bugunKızlar bakamıyorum bn ya 3gündür 40ımız çekınca hıyumuz değişti resmen. Havlar uykular sizde ne durumdaaaaa
NedenkiBenimde hastaneden beri hep ağlıyor sakin bebeğim nabıcam bilemiyorum
Ağlıyo mu peki gazdan mıBenimki bugün hic uyuyamadı gunduz 3 ten beri aha şini uyudu korkuyom daha uyancak sini diye ya pert oldum bugun
Kucağında güvende hissettir canım orda korkmuş olabilir tedirginlik yaşıyo olabilirBenimde hastaneden beri hep ağlıyor sakin bebeğim nabıcam bilemiyorum
Ağlıyo hele yatağa koyuncaAğlıyo mu peki gazdan mı
Gaz ilacı fln kullanıon mu.Ağlıyo hele yatağa koyunca
Yok canım gaz sorunumuz yokpekGaz ilacı fln kullanıon mu.