Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Ben çerkezköyde oturuyorum
Pazarda çokmuş tekirdağa ne için geldinki nerde kalıyosun Zekta1 de terkidağda oturuyo

Ben çerkezköyde oturuyorum
Pazarda çokmuş tekirdağa ne için geldinki nerde kalıyosun Zekta1 de terkidağda oturuyo
Yeni çiftliğe geldik tatile. Eşim tatile devam ediyor ben hastanedeyim. Sen tadını çıkar dedim . Namık Kemal üniversitesinde bayram tatilindeyim

Reactions: Jou
Çok geçmiş olsun tatlım. Neden olabilir ki Eşin yanında değil mi Hiç mi tanıdık yok akraba eş dost.. Yakın olsaydık keşke.. Moralini bozma çalışan ebe ya da hemşirelerden iyi olanlar vardır inşallah yardımcı olurlar manevi olarakta..

Cif emzik biberon temizleyiciyi çok beğendim ben
Bir damla yetiyor mamadan sonra yağlı yağlı kalıyor biberon kaynar suda bekletsen bile
Bizim kullandığımız deterjanı da gönlüm razı gelmiyor

Haha kız alemsin bebeye pekmez mi verdin dur daha erken

Off sorma o bizde de var yanüyyrümmmm
Pekmez doğumdan itibaren verilebiliyor kiz
Alerji mamalarinin içine vs doktor katın diyor
Kabızlığa da çok iyi geliyor aklında olsun
Çok değil sadece 1 damla

Sen nasılsın bu arada panikçim uzun zaman oldu
Beben iyi mi

Erkek almıyorlar eşimde kaldığımız yere döndü mecbur bende tek kaldım

Cif emzik biberon temizleyiciyi çok beğendim ben
Bir damla yetiyor mamadan sonra yağlı yağlı kalıyor biberon kaynar suda bekletsen bile
Bizim kullandığımız deterjanı da gönlüm razı gelmiyor
Bende de minorisin var. Arada yapıyorum sonra hep kaynatma yapıyorum yağlıda olsa.. Ben temiz içeriğe taktım o yüzden zamanında seçmiştim. Temiz oluncada köpürmüyor

Aaaaa öyle mi çok şaşırdım ben hiçbir şey verilmiyor diye biliyordum.. Mama kullananlar için mi geçerli..

Aaaaa öyle mi çok şaşırdım ben hiçbir şey verilmiyor diye biliyordum.. Mama kullananlar için mi geçerli..
Mecbur kalmadıkça verilmemeli tabi de
Çoklu besin alerjisi olan bebeklerin kullandığı alerji mamalarinin içine bir miktar katılması öneriliyor doktorlar tarafından
Tatları kötü çünkü genelde bebekler reddediyor
Bizim doktor da öneriyordu icmiyorlarsa pekmez damlat diye

Aa ciddi mi ben hiç duymamıştım onu
Tamam aklımda bulunsun
İyi çok şükür canım benim gaz sıkıntıları ve sebepsiz ağlamaları oluyor işte krizlere giriyoruz emzik tutmadı sürekli meme istiyor gazı oluyor meme istiyor nazı oluyor meme istiyor, memeler isyanda

Nazını yirim onun bacaklarını ısır yerime
Ne kadarlık oldu şimdi?
Emzik tutsa dert tutmasa dert
Benimkilerin biri emzikçi diğeri parmakçı
Parmakçı olana ne yaptıysam emzik tutturamadım uyku konusunda da çok rahat ettim
Gece uyanınca parmagi ağzına sokup devam ediyordu
Emzikciyle emzigi kendi tutmayı öğrenene kadar sınandım resmen gece on dakikada bir kalkıp emzik veriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…