Bu gece 2ye kadar ağladı ya , uyku huyu çok yapıyo . Emzik tutturmaya çalışıom bi de . Seninki tuttu muHahahaha nedirr yardımm geleyimmmm
Bnde veriyorum zeytinyağının içine çörek otu da attık . Aroması geçiyo. Ara ara veriyorumEvet kabız olunca mamaya katıyorum zeytinyağını
Tuttmadi kuzummçokt azorlamaya alemi yok artıkk neolduğunu anlayamadığı için bidahaki ay alır belkiBu gece 2ye kadar ağladı ya , uyku huyu çok yapıyo . Emzik tutturmaya çalışıom bi de . Seninki tuttu mu
Tutmuyor mu emziği seninki de. Benim cadı onu da almıyor zorluyorum bazen şans eseri emiyor falan. Biraz önce emiyordu mamadan sonrada verdim zorladım kustu öğürürkenBu gece 2ye kadar ağladı ya , uyku huyu çok yapıyo . Emzik tutturmaya çalışıom bi de . Seninki tuttu mu
Benimki de tutmuyiiiTutmuyor mu emziği seninki de. Benim cadı onu da almıyor zorluyorum bazen şans eseri emiyor falan. Biraz önce emiyordu mamadan sonrada verdim zorladım kustu öğürürken
Kızlar farkında mısınız fragman bu ikizler burcu bebeleri bizi mahvedeceklerBenimki de tutmuyiii
Ya tutsalar rahat oluyo da işte her çocuk bir olmuyo kimisi hemen yapışıyo kimi istemiyoTuttmadi kuzummçokt azorlamaya alemi yok artıkk neolduğunu anlayamadığı için bidahaki ay alır belki
Tutmuyor mu emziği seninki de. Benim cadı onu da almıyor zorluyorum bazen şans eseri emiyor falan. Biraz önce emiyordu mamadan sonrada verdim zorladım kustu öğürürken
Şebekler yayaa kıyamamm, istemiyo demekki . Bnm ki de işte öyle diliyle itiveriyo veya öğürüyo . Bazen alıyo şap şup beceremiyor ağzından çıkıyo bu sefer ona sinir oluyo basıyo çığlığı
Evett aynenn yaa benimki öğrüyo vallahaa almiyo anlıyorda ağzını kapatıyo sıkı sıkiYa tutsalar rahat oluyo da işte her çocuk bir olmuyo kimisi hemen yapışıyo kimi istemiyo
Hahah film gümbür gümbür geliyor bakalımKızlar farkında mısınız fragman bu ikizler burcu bebeleri bizi mahvedeceklernasılsa emmiyor beni emziği veriyim dedim işte aklına eserse alıyor
Evett aynenn yaa benimki öğrüyo vallahaa almiyo anlıyorda ağzını kapatıyo sıkı sıki
Başka alsm alirmi diyorum da bideyaaa bak şuna cadı. Bazen emziği de değiştirmek işe yarıyo.
Bütün bebeler aynı yaaaHahah film gümbür gümbür geliyor bakalımsonumuz hayır olsun
Damak mı emziğin yuvarlak uç muBaşka alsm alirmi diyorum da bide
Phikips Avent ten aldım kuzum ya anne ucu gibiDamak mı emziğin yuvarlak uç mu
Aventin emzikleri mikro dalgada steril ediliyormuş. Bende aldım ama kullanamadım. Sen nasıl steril ettin kuzum?Phikips Avent ten aldım kuzum ya anne ucu gibi
Oo onu bile tutmadı he. Gerçi bazen onu tutmayan wee yi tutuyormuş belli olmuyorPhikips Avent ten aldım kuzum ya anne ucu gibi
Benimkide philips chicco tutmadı bakkal emziği alıcam belki tutarOo onu bile tutmadı he. Gerçi bazen onu tutmayan wee yi tutuyormuş belli olmuyorama ben sanmıyorum tutacaklarını