- 2 Ağustos 2013
- 34.205
- 101.993
Kız ben de avent soothie vardı almadı. Mamajoo damaklı aldım almadı. En son avent ultra air aldım işte arada alıyor. Diyorum paraya kıydım en pahalısını aldım em şunuOo onu bile tutmadı he. Gerçi bazen onu tutmayan wee yi tutuyormuş belli olmuyorama ben sanmıyorum tutacaklarını
Valla hepsi aynı cinslikte demek ki2022 bebeleri aynı model benimki boğa olacakken koç oldu erken doğarak ve emzik tutmayanlardan öğürüyor diliyle atıyor hepsi mi aynı bunların
Kızimm en iyisinden anlamayy anlaşıldı gider en ucuzundan tutuşturur ağzınaOo onu bile tutmadı he. Gerçi bazen onu tutmayan wee yi tutuyormuş belli olmuyorama ben sanmıyorum tutacaklarını
Ben kaynar suda bekletmiştim 5 dk sadece zaten emmiyo artık birşeyde etmiyorukAventin emzikleri mikro dalgada steril ediliyormuş. Bende aldım ama kullanamadım. Sen nasıl steril ettin kuzum?
Ben de öyle düşündüm sonra zarar verir miyim ki dedim kaldıydı. Kaynar suda bekleteyim o zaman.. Öncesinde biberon emzik temizleyicisi ile yıkadın mı? Benim bebişte emzik almıyor 1 sn durdu durmuyor pırt attırıveriyorBen kaynar suda bekletmiştim 5 dk sadece zaten emmiyo artık birşeyde etmiyoruk
Çok geçmiş olsun tatlım. Ateşi vs var mı bebişin?Selamlar yeni girdim de gördüm . Biz Manisa dan Tekirdağ’a geldik hasta oldu bebem acile getirdim yatış verdiler öksürüyor diye salmadılar bizi. Enfeksiyon bişi
Çıkmadı ama yatış yapalım dediler.
Yok ateşimiz ama salmıyorlar önlem olarakmış küçük diyeÇok geçmiş olsun tatlım. Ateşi vs var mı bebişin?
Hahah şu eskiden bakkalda güneşte beklemektrn yapış yapış hale gelmiş kauçuk emzikler geldi aklımaBenimkide philips chicco tutmadı bakkal emziği alıcam belki tutar
O kadar para versem oturup ben emmeye başlarımKız ben de avent soothie vardı almadı. Mamajoo damaklı aldım almadı. En son avent ultra air aldım işte arada alıyor. Diyorum paraya kıydım en pahalısını aldım em şunu
Kuzenim de bimden aldım onu emiyorlar diyo
Denemek lazımKızimm en iyisinden anlamayy anlaşıldı gider en ucuzundan tutuşturur ağzına
Geçmiş olsun canım. Ben başka bir şey için götürdüğümde öksürük var mı bu kadar küçük çocukta öksürük beklenen bir şey değil istemeyiz demişti. Umarım hemen çıkarsınızYok ateşimiz ama salmıyorlar önlem olarakmış küçük diye
Valla ultra air e verdim emdi başta eşime dedim pahalı mal istiyormuş bebeHahah şu eskiden bakkalda güneşte beklemektrn yapış yapış hale gelmiş kauçuk emzikler geldi aklıma
O kadar para versem oturup ben emmeye başlarımben önce ucuzdan başladım tutarsa iyisini alırım diye
Hani şu gaz damlası veriyoruz ya benimki onun tadını çok seviyor. Damlanın ardından hemen verirsem iyi tutuyorValla ultra air e verdim emdi başta eşime dedim pahalı mal istiyormuş bebesonra emmedi arada emiyor falan
Ahahahah kandırıyorsun çocuğuHani şu gaz damlası veriyoruz ya benimki onun tadını çok seviyor. Damlanın ardından hemen verirsem iyi tutuyor
Hahah napimAhahahah kandırıyorsun çocuğu
Onu da denedim pekmeze batırıp verdim emip pekmez bitince atıyorHahah napimeskiler boşuna reçele bandırıp vermezmiş
Hadi ya çok geçmiş olsun hava degişiminden olabilirr bide bizimkide biraz oksürüyor gibi ama insallah olmaz biseSelamlar yeni girdim de gördüm . Biz Manisa dan Tekirdağ’a geldik hasta oldu bebem acile getirdim yatış verdiler öksürüyor diye salmadılar bizi. Enfeksiyon bişi
Çıkmadı ama yatış yapalım dediler.
Evettt mememide emzik gibi kullaniyo bideDenemek lazımo kadar arıyor ki insan ama inatçı bebeler tutmuyor
Aynen o şekilde oluyo benimkideBen de öyle düşündüm sonra zarar verir miyim ki dedim kaldıydı. Kaynar suda bekleteyim o zaman.. Öncesinde biberon emzik temizleyicisi ile yıkadın mı? Benim bebişte emzik almıyor 1 sn durdu durmuyor pırt attırıveriyor
Enfeksiyon 2.13 çıkmış crp bakılıyor kanda. 0-5 referans aralığı o yüzden bizi yollamazlar . Pazara kadar burdasınız dediler. Tekirdağ da olan varsa yanlız hissetmem. Sevk yapmıyorlar memleketime dönmem lazım. Kimseyi tanımıyorum burda. Eşimle bulunduğumuz yer arası 33 km. KalakaldımHadi ya çok geçmiş olsun hava degişiminden olabilirr bide bizimkide biraz oksürüyor gibi ama insallah olmaz bise