Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Hahahah o zamann ideall seninkii harikaa
Bende seker olduğu için dikkat etmem gerektiğini söyledi doktorum bende ediyorum bikaç ay sonra alırım herhaldee hayatımda veremediğim kiloyu hamileyken veriyorum diyet ediyorum bide doğurduktan sonra görecezz🤣 olacam iyice fit

Şeker işi zor valla. Melasel Melasel da diyeti uyguluyor ondan biliyorum. Accccık sabır 🙏🏻😄

• Komik
Reactions: Jou
Kızlar o değil de ben çatlamaya başlamışım, ablam fark etti az önce yan tarafım cizik cizik olmuş. :skandal:Her gün sabah akşam kakao ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. İnternetten mustela siparişi verdim hemen, umarım işe yarar. Aranızda var mı benim gibi simdiden çatlayan? Ablam, senin cildin sıkı ne sürersen sür çatlar dedi ama ben yine de önlemimi almak istiyorum. Sizce lierac mı yoksa mustela mı? Bu arada 20.haftadayım.
Kırmızı çatlaklar için bio oil de iyi.

Eee tabiiiyaaaa aksine ben hemen kalmadan eylulde 5 kilo verdim ama hamile oldugumu bilmiyordum tabiii
83tüm oldum 77 bikere verdim 2 kilo gitmiştimm 75 olmuştum sonra tekrar gittim almışsın diyo ne yedin diyo banaa 🤣🤣 off sorma çorba sebze yemekten gına geldi buara kurubaklagil yedim ama sebzeye donecem buhafta
Et protein kız kilo aldırmaz ki bebek için et de yemen lazım bitanem.

• Beğen
Zaten kilo problemim yoktu 56da sabittim uzun zamandir. İlk zamanlar iştahsızlık oldu bende sanirim ondan kilo almadim 😅🤷🏼‍♀️
Ne güzel ben ilkinde çok aldım ama 1 yılda 56 kg ya gelmiştim. 2 hafta önce 4 kg almıştım.Şimdi yine tartıldım 2.5 kg daha almışım😂2 haftada 2.5 kg çok fazla tatlı vs de yemedim ki geçen hafta da hastaydım zaten nerden geldi bu😂

Et protein kız kilo aldırmaz ki bebek için et de yemen lazım bitanem.
Yok et yiyorum kız o nerden çıktı 🤣 onu yazmamışım ette herhaftasonu yiyorum buakşam et yiyeceğim tavuk ta yiyorum haftaiçi böyle bi sebze tüketiyorum kuzuu😘

Yok et yiyorum kız o nerden çıktı 🤣 onu yazmamışım ette herhaftasonu yiyorum buakşam et yiyeceğim tavuk ta yiyorum haftaiçi böyle bi sebze tüketiyorum kuzuu😘
3 güne bir ye haftada 1 az😁 Olmadı çorba vs kıyma koy. En çok ne yersen bebişler de onu seviyor.Seninki sebzeci olacak😂

• Beğen
Varr tabiii kuzuu benim buhafta randevum yoktu doluydu mecbur ogüne boştu ogüne alındı 🥰🥰
Resmen evladını canlı ve gerçek halini görüyorsun bildiğin nett
Evet evet çıktık doktordan hemen hemen 40 dakika kadar baktı. İnanamadım benim çocuğum olduğuna görünce. Çok minik çok güzeldi. Korktuğum gibi değilmiş 💖💖💖💖💖

3 güne bir ye haftada 1 az😁 Olmadı çorba vs kıyma koy. En çok ne yersen bebişler de onu seviyor.Seninki sebzeci olacak😂
Hahahah napayim kuzum yapıyorum öyle de tabii kıyma falanda oluyo corba eksik olmuyo hiç
Olsun sebzeciii daha sağlıklı faydalı🤤🤤🤭😅

X