Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Şeker işi zor valla. Melasel da diyeti uyguluyor ondan biliyorum. Accccık sabır

Reactions: Jou
Kırmızı çatlaklar için bio oil de iyi.

Et protein kız kilo aldırmaz ki bebek için et de yemen lazım bitanem.

Zaten kilo problemim yoktu 56da sabittim uzun zamandir. İlk zamanlar iştahsızlık oldu bende sanirim ondan kilo almadim
Ne güzel ben ilkinde çok aldım ama 1 yılda 56 kg ya gelmiştim. 2 hafta önce 4 kg almıştım.Şimdi yine tartıldım 2.5 kg daha almışım2 haftada 2.5 kg çok fazla tatlı vs de yemedim ki geçen hafta da hastaydım zaten nerden geldi bu

Et protein kız kilo aldırmaz ki bebek için et de yemen lazım bitanem.
Yok et yiyorum kız o nerden çıktı onu yazmamışım ette herhaftasonu yiyorum buakşam et yiyeceğim tavuk ta yiyorum haftaiçi böyle bi sebze tüketiyorum kuzuu

Yok et yiyorum kız o nerden çıktı onu yazmamışım ette herhaftasonu yiyorum buakşam et yiyeceğim tavuk ta yiyorum haftaiçi böyle bi sebze tüketiyorum kuzuu
3 güne bir ye haftada 1 az Olmadı çorba vs kıyma koy. En çok ne yersen bebişler de onu seviyor.Seninki sebzeci olacak

Varr tabiii kuzuu benim buhafta randevum yoktu doluydu mecbur ogüne boştu ogüne alındı
Resmen evladını canlı ve gerçek halini görüyorsun bildiğin nett
Evet evet çıktık doktordan hemen hemen 40 dakika kadar baktı. İnanamadım benim çocuğum olduğuna görünce. Çok minik çok güzeldi. Korktuğum gibi değilmiş

3 güne bir ye haftada 1 az Olmadı çorba vs kıyma koy. En çok ne yersen bebişler de onu seviyor.Seninki sebzeci olacak
Hahahah napayim kuzum yapıyorum öyle de tabii kıyma falanda oluyo corba eksik olmuyo hiç
Olsun sebzeciii daha sağlıklı faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…