Hahahah o zamann ideall seninkii harikaa
Bende seker olduğu için dikkat etmem gerektiğini söyledi doktorum bende ediyorum bikaç ay sonra alırım herhaldee hayatımda veremediğim kiloyu hamileyken veriyorum diyet ediyorum bide doğurduktan sonra görecezzolacam iyice fit
Hahahah yapcak bise yok neeedelimm
Ooooo Crocs filan zenginizYok be crocs terliklerimi götürürüm mis gibi
Maşallah nasıl başardınKız 5bucuk ayda 1kilo çok muOkadarcikta alayim bi zahmet
Çok iyi 38. haftaya göre ✌Ben 8 kilo aldım şu ana kadar.
Kırmızı çatlaklar için bio oil de iyi.Kızlar o değil de ben çatlamaya başlamışım, ablam fark etti az önce yan tarafım cizik cizik olmuş.Her gün sabah akşam kakao ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. İnternetten mustela siparişi verdim hemen, umarım işe yarar. Aranızda var mı benim gibi simdiden çatlayan? Ablam, senin cildin sıkı ne sürersen sür çatlar dedi ama ben yine de önlemimi almak istiyorum. Sizce lierac mı yoksa mustela mı? Bu arada 20.haftadayım.
Et protein kız kilo aldırmaz ki bebek için et de yemen lazım bitanem.Eee tabiiiyaaaa aksine ben hemen kalmadan eylulde 5 kilo verdim ama hamile oldugumu bilmiyordum tabiii
83tüm oldum 77 bikere verdim 2 kilo gitmiştimm 75 olmuştum sonra tekrar gittim almışsın diyo ne yedin diyo banaaoff sorma çorba sebze yemekten gına geldi buara kurubaklagil yedim ama sebzeye donecem buhafta
Zaten kilo problemim yoktu 56da sabittim uzun zamandir. İlk zamanlar iştahsızlık oldu bende sanirim ondan kilo almadimMaşallah nasıl başardın
Zayıf olduğun için vücut kaloriye ihtiyaç duyuyor45le basladım hamileliğe bugün 62yi gördüm bebiss nefes alsam kilo bana
Ne güzel ben ilkinde çok aldım ama 1 yılda 56 kg ya gelmiştim. 2 hafta önce 4 kg almıştım.Şimdi yine tartıldım 2.5 kg daha almışımZaten kilo problemim yoktu 56da sabittim uzun zamandir. İlk zamanlar iştahsızlık oldu bende sanirim ondan kilo almadim
Yok et yiyorum kız o nerden çıktıEt protein kız kilo aldırmaz ki bebek için et de yemen lazım bitanem.
3 güne bir ye haftada 1 azYok et yiyorum kız o nerden çıktıonu yazmamışım ette herhaftasonu yiyorum buakşam et yiyeceğim tavuk ta yiyorum haftaiçi böyle bi sebze tüketiyorum kuzuu
Yok be çakmasıOoooo Crocs filan zenginiz
40 numara alacağız mecburMuhtemelen ayağına olmayacakşişeceği için
Evet evet çıktık doktordan hemen hemen 40 dakika kadar baktı. İnanamadım benim çocuğum olduğuna görünce. Çok minik çok güzeldi. Korktuğum gibi değilmişVarr tabiii kuzuu benim buhafta randevum yoktu doluydu mecbur ogüne boştu ogüne alındı
Resmen evladını canlı ve gerçek halini görüyorsun bildiğin nett
Taktın sen tüylü terliğe40 numara alacağız mecburkıız tüylü topuklu terlikmi alsam
Hahahah napayim kuzum yapıyorum öyle de tabii kıyma falanda oluyo corba eksik olmuyo hiç3 güne bir ye haftada 1 azOlmadı çorba vs kıyma koy. En çok ne yersen bebişler de onu seviyor.Seninki sebzeci olacak
Ooyyyy yesunn oniii teyzoşuuuuEvet evet çıktık doktordan hemen hemen 40 dakika kadar baktı. İnanamadım benim çocuğum olduğuna görünce. Çok minik çok güzeldi. Korktuğum gibi değilmiş
Büyük konuşuyorum kesin tüylü bişey alacamTaktın sen tüylü terliğe