Gündüzleri uyursunuz siz de bebekle birlikte.Tayinciyiz Haziran ortası doğum yapacam temmuz ortası yada sonu tasincam eşim dogum iznine gelicek annemlerde durmaz zaten aylarca ben kalicam bide eşimle uğraşmasınlar çünkü herşeyi yemez onun önüne yemek koymak stres sıkıntı en iyisi ailesinin yanına gitmek artık hayırlısıyla kirkimiz çıkana kadar sabrederiz sonra hayırlısıyla nasibimiz hangi şehirde orya yolculuk
Valla öyle galiba dediniz gibi yapcam duruma göre çünkü beni yatirmaz yeter kalk diye. gece benim gündüz senin çocuk ben yatarım gündüzleriGündüzleri uyursunuz siz de bebekle birlikte.
Ağrım sızım var ay başım dönüyor modunda gezinin sürekli benceYoksa 1 hafta sonra iyileştin haydi kalk derler eskiler
İnşallah öyle olmazlar:)Valla öyle galiba dediniz gibi yapcam duruma göre çünkü beni yatirmaz yeter kalk diye. gece benim gündüz senin çocuk ben yatarım gündüzleriderim önceki çocuklarıma çekerse gece uyumazlardi gündüz kalkmazlardi bakalım bu minnoş nasıl olacak
Şu ay olayı karışık kuzum, kimi içindeyken söylüyor kimi tam doldurunca söylüyor. Ben en güzeli hafta söyleyip geçiyorum artık, isteyen istediği gibi çevirsinGebelik Hafta Ay Oranları
sweetgirlcandy -C-A-N-A-N- rollercoaster
Madammor Balkiz94 GeceMavi- C cgdm82 Miracelik16 B Bonncuk Zekta1 newnew Gugubi Pambikpiremses M -Murphy Cirius Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam Hayalperestasya B basiliferd EzgininAnnesi Sena_ Esra1648
Eki Görüntüle 2983663
Kimide 5aydan gün alıyosun diyo ama bu tam bence diye etiket ediyim dedim sizeŞu ay olayı karışık kuzum, kimi içindeyken söylüyor kimi tam doldurunca söylüyor. Ben en güzeli hafta söyleyip geçiyorum artık, isteyen istediği gibi çevirsin
konuya açıklık gelmiş ahahahGebelik Hafta Ay Oranları
Madammor Balkiz94 GeceMavi- C cgdm82 Miracelik16 B Bonncuk Zekta1 newnew Gugubi Pambikpiremses M -Murphy Cirius Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam Hayalperestasya B basiliferd EzgininAnnesi Sena_ Esra1648
Eki Görüntüle 2983663
Haahhahaa baktım soran sorana şöyle birşey tam zamanı dedimm etiketleyemm bizim bacularııkonuya açıklık gelmiş ahahah
İyi oldu walla herkes haftadan anlamıyor kaç aylık diyolarGebelik Hafta Ay Oranları
Eki Görüntüle 2983663
Evettt banada geliyo çok başıma ya diyorumki 16 haftalık ee kac oluyo ozaman aylık diyolarrİyi oldu walla herkes haftadan anlamıyor kaç aylık diyolar
Bende bitirdigimi söylüyorum 4 aylık şu an mesela bana göreGebelik Hafta Ay Oranları
Eki Görüntüle 2983663
Hahaha niyeHahaaahgaaa konuyu görünce beni bir istemsiz gülme alıyor
Amaa 5ci ayındasınn balkızzzBende bitirdigimi söylüyorum 4 aylık şu an mesela bana göre
Şimdi biz 5 aylıkmıyızGebelik Hafta Ay Oranları
Eki Görüntüle 2983663
Hahaha görmedim o videoyu baahhh merak ettimm
Benim bebe 2 ileri 1 geri bazen gününü buluyor bazen üç beş gün geride kalıyor bende anlam veremiyorum ne kadarlık olduğumaAmaa 5ci ayındasınn balkızzz
Evett kuzuş hemde tam 5 aylıksınŞimdi biz 5 aylıkmıyız
Hahahah doğruuu öyle birşey vardıBenim bebe 2 ileri 1 geri bazen gününü buluyor bazen üç beş gün geride kalıyor bende anlam veremiyorum ne kadarlık olduğuma