Görelim inşallah o günleriMadammor @Balkiz94 @sweetgirlcandy @SnowFlake- Miracelik16 @cgdm82 B Bonncuk @zzekta1 @newnew @Gugubi @MC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Lamiyaa @Vitaminler @karaca3443 @diaymonds @rollercoaster @cherry_baby My-little-bird @ayaza @baldan_madam Hayalperestasya @basiliferd @nilozgul Sena_ @Esra1648
Eki Görüntüle 2979198
İnşallah cook güzeel rahat geçiririz ilk dönemlerinideMadammor @Balkiz94 @sweetgirlcandy @SnowFlake- Miracelik16 @cgdm82 B Bonncuk @zzekta1 @newnew @Gugubi @MC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Lamiyaa @Vitaminler @karaca3443 @diaymonds @rollercoaster @cherry_baby My-little-bird @ayaza @baldan_madam Hayalperestasya @basiliferd @nilozgul Sena_ @Esra1648
Eki Görüntüle 2979198
Anasi yisin onun agzını burnunuMadammor @Balkiz94 @sweetgirlcandy @SnowFlake- Miracelik16 @cgdm82 B Bonncuk @zzekta1 @newnew @Gugubi @MC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Lamiyaa @Vitaminler @karaca3443 @diaymonds @rollercoaster @cherry_baby My-little-bird @ayaza @baldan_madam Hayalperestasya @basiliferd @nilozgul Sena_ @Esra1648
Eki Görüntüle 2979198
16 saat uyursa ne zaman ısırcam o kolları pekiiiiiiMadammor @Balkiz94 @sweetgirlcandy @SnowFlake- Miracelik16 @cgdm82 B Bonncuk @zzekta1 @newnew @Gugubi @MC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Lamiyaa @Vitaminler @karaca3443 @diaymonds @rollercoaster @cherry_baby My-little-bird @ayaza @baldan_madam Hayalperestasya @basiliferd @nilozgul Sena_ @Esra1648
Eki Görüntüle 2979198
Yanina tut kuzumm ikizlere birden bakmak çok zor alışmaya başlıcaksınneyseki tecrübem var ama yine de annemi ilk zamanlarda yanıma tutucam
Inşallaahh be kuzumm tek temennimiz sağlikİnşallah cook güzeel rahat geçiririz ilk dönemlerinide
Oooyyyyy emiiii totosunu da yesunn heryerini yesunnnAnasi yisin onun agzını burnunu
Öyle walla canım, umarım anaları gibi uslu olurlarYanina tut kuzumm ikizlere birden bakmak çok zor alışmaya başlıcaksın
Hahahahaha burçlari ikizse yaramaz oluyolae biliyorumm ben yandukkkÖyle walla canım, umarım anaları gibi uslu olurlar
Bizde erken alırız onları ikiz olmasınHahahahaha burçlari ikizse yaramaz oluyolae biliyorumm ben yandukkk
Mayısla haziran arası öyleymis ama cano ya ikiz neolursa olsun ikizler olcak pek bi denk getirdin haBizde erken alırız onları ikiz olmasın
Evettt yaaaa hemen hasta oldu hemen aayy birşey oldu derler vallahaa lohusa zamanında gelmesin kimse uğraşamamm yanii allahtan uzakta oturuyoruz kimse gelemezzAy bir de şu hapşırma meselesi var. Çok bilmiş büyükler çocuk üşüdü derler hapşırıyor derler vs vs. Bebekler burunlarını bu şekilde temizliyor dersin inanmazlar.
Ben doğumdan iki üç gün sonra kaynana yanına gidecem oy ben nedem ev taşıyana kadar ordayım malesef hiç değilse bebeğe dönüşümlü bakarız öyle avutuyorum kendimiEvettt yaaaa hemen hasta oldu hemen aayy birşey oldu derler vallahaa lohusa zamanında gelmesin kimse uğraşamamm yanii allahtan uzakta oturuyoruz kimse gelemezz
Ooyyy niye öyle kuzuu peki taşınıcakmısınızz oraya yoksa başka yeremiBen doğumdan iki üç gün sonra kaynana yanına gidecem oy ben nedem ev taşıyana kadar ordayım malesef hiç değilse bebeğe dönüşümlü bakarız öyle avutuyorum kendimi
Tayinciyiz Haziran ortası doğum yapacam temmuz ortası yada sonu tasincam eşim dogum iznine gelicek annemlerde durmaz zaten aylarca ben kalicam bide eşimle uğraşmasınlar çünkü herşeyi yemez onun önüne yemek koymak stres sıkıntı en iyisi ailesinin yanına gitmek artık hayırlısıyla kirkimiz çıkana kadar sabrederiz sonra hayırlısıyla nasibimiz hangi şehirde orya yolculuk yapcazOoyyy niye öyle kuzuu peki taşınıcakmısınızz oraya yoksa başka yeremi
Bebeğini düşün nede olsa odadan çıkmıcaksın uyut emzir sen uyucaksın falann
Yaaa canım benimm allah oyle kolaylık verirkiiTayinciyiz Haziran ortası doğum yapacam temmuz ortası yada sonu tasincam eşim dogum iznine gelicek annemlerde durmaz zaten aylarca ben kalicam bide eşimle uğraşmasınlar çünkü herşeyi yemez onun önüne yemek koymak stres sıkıntı en iyisi ailesinin yanına gitmek artık hayırlısıyla kirkimiz çıkana kadar sabrederiz sonra hayırlısıyla nasibimiz hangi şehirde orya yolculuk yapcaz
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun aynen artık bı şekilde sabredicez baklm Şubat'ta Dr izin verirse bı gidip ortalığa bakicam durumlar nasılYaaa canım benimm allah oyle kolaylık verirkii
Bence iyi düşünmüssün ben de isterim annemde kalmak oyle olsaydı ama eşim için sıkıntı etmesin diye kv de kalmayı tercih ederdim senin gibi önüne her istediğini benimkide pek yemezz
Tayinci olarakk allahh yolunuz açık etsinn lohusa dönemi hepimiz zor geçicek amaa sabrın sonu herzaman selamettir hep biliriz bunu
Ettirmesin bi zahmettt kendi yaşadı niye gelinin yaşamasına anlamıyolar bende zaten hic anlamıyorum yaniiiÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun aynen artık bı şekilde sabredicez baklm Şubat'ta Dr izin verirse bı gidip ortalığa bakicam durumlar nasılona göre baştan konuşayım kaynnam pek sever misafiri hizmeti her gittimde oturtmaz beni bu sefer hamile gidecem şükür otururm artık diye seviniyorum doğumdan sonrada zaten ameliyatdi bebek di derken gecer günlerim insallh yine gelene gidene hizmet ettirmez
İnslalh canım tek umudum oEttirmesin bi zahmettt kendi yaşadı niye gelinin yaşamasına anlamıyolar bende zaten hic anlamıyorum yaniii
Amaaann gitt sana baksınn kuzuu dinlenirsin arada sıradaa
Allahın izniyle oda bitecek canım benimmİnslalh canım tek umudum o