- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Ayyy doğruuu tamamm kaçta alırsın randevu pekii ben muhtemelen sabah alırım herhalde hep sbaah gidiyorum13unde canim inş ögreniriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy doğruuu tamamm kaçta alırsın randevu pekii ben muhtemelen sabah alırım herhalde hep sbaah gidiyorum13unde canim inş ögreniriz
Benim 12 de ilk randevuyu aldim zaten meraktan çatlicaz ama hepimizAyyy doğruuu tamamm kaçta alırsın randevu pekii ben muhtemelen sabah alırım herhalde hep sbaah gidiyorum
Hemde ne çatlamak bu yaaBenim 12 de ilk randevuyu aldim zaten meraktan çatlicaz ama hepimiz
En son erkektiHahahah normalde cinsiyeti erkek mi peki kuzu
Yee onun pipisiiiniiEn son erkekti
Kızlar yenidoğan demişken emzirerek uyutmaya alıştırmayın gerçekten bırakması çok zor oluyor. Kızım 2 aydır uyumak istemiyor meme yoksunluğu çektiği içinMadammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gugubi MC06 Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Vitaminler karaca3443 diaymonds rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam Hayalperestasya B basiliferd EzgininAnnesi Sena_ Esra1648
Eki Görüntüle 2979198
O günlere bir an önce erişmek dileğiyleMadammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gugubi MC06 Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Vitaminler karaca3443 diaymonds rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam Hayalperestasya B basiliferd EzgininAnnesi Sena_ Esra1648
Eki Görüntüle 2979198
Hahahahah bu konuda en çok zorluğu benim yengem çekiyor bence. İki yaşında yeğenim yanında yatırdığı için tüm gece üstümde diyor. Hatta geçen günde yengemin yerine 6 yaşındaki ablası yatmış 2 yaşındaki yeğen de ablasının memesini emmeye çalışmış uyku sersemiKızlar yenidoğan demişken emzirerek uyutmaya alıştırmayın gerçekten bırakması çok zor oluyor. Kızım 2 aydır uyumak istemiyor meme yoksunluğu çektiği için
Yeni bebeğim emerek uyusa da uyandırıp yatağına öyle yatıracağım inşallah
Sürekli yanında yatırıyorsa o da sıkıntı.Allah kolaylık versin.Ne yanınızda yatırmaya alıştırın ne de emerek ne de sallayarak vallahi Ama çalışan arkadaşlar için duygusal yaklaşım farklı olabilir.Hahahahah bu konuda en çok zorluğu benim yengem çekiyor bence. İki yaşında yeğenim yanında yatırdığı için tüm gece üstümde diyor. Hatta geçen günde yengemin yerine 6 yaşındaki ablası yatmış 2 yaşındaki yeğen de ablasının memesini emmeye çalışmış uyku sersemi
Ben kurban olurum onu verene çok sabirsizim bunda inanamıyorum bian önce günler gecsede dogursam kucağıma alsamMadammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gugubi MC06 Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Vitaminler karaca3443 diaymonds rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam Hayalperestasya B basiliferd EzgininAnnesi Sena_ Esra1648
Eki Görüntüle 2979198
Madammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gugubi MC06 Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Vitaminler karaca3443 diaymonds rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam Hayalperestasya B basiliferd EzgininAnnesi Sena_ Esra1648
Eki Görüntüle 2979198
Hahahahah ohooo hiç affetmezz annesiiiiiO kadar sık tuvaletini yapmazsa seviniriz
Evett canım benim genelde 2 saatte bir emzirmek gerekiyormuş çocuğumuzu hanii uyandıricaksın emziriceksin yatırıcaksınKızlar yenidoğan demişken emzirerek uyutmaya alıştırmayın gerçekten bırakması çok zor oluyor. Kızım 2 aydır uyumak istemiyor meme yoksunluğu çektiği için
Yeni bebeğim emerek uyusa da uyandırıp yatağına öyle yatıracağım inşallah
Allahın izniyle canım beniimmO günlere bir an önce erişmek dileğiyle
Aahhhh canımmmm ya bende inanamıyorum biliyomusunn hala gerçekten çok değişik birşeyBen kurban olurum onu verene çok sabirsizim bunda inanamıyorum bian önce günler gecsede dogursam kucağıma alsam
2 aymı 3 aymı ne düzensizz uykuları olcak gecesi gündüzü bilmedikleri için bebekler ayırt edemezler çünkü başımız böyle olacakk gözler fındır fındır16 saate kadar uyuyabilirler demiş , e hadi inşallah uykusuz geceler bizi beklemez
neyseki tecrübem var ama yine de annemi ilk zamanlarda yanıma tutucamMadammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gugubi MC06 Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Vitaminler karaca3443 diaymonds rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam Hayalperestasya B basiliferd EzgininAnnesi Sena_ Esra1648
Eki Görüntüle 2979198