Hala kafam karışıyor acaba mı diye de değilmez sanırım artık.16. Haftada prof. Muayene etti. Kız olduğunu net şekilde söyledi. Adıyla hitap ediyoruz artık. Doğumda sürpriz yapmaz sanırım.Hahahahahah yanılttı demi hepsii vayy yaaa erkek erkek diye dolandınız kıza döndü hattaa benim cin takvim erkek ramzi kız neolcak bilmemm
Hqhahahaha bide bakıyorsun erkekk butün şeyler pembee olacak pembiş pembiş yapcak birşey yokkkHala kafam karışıyor acaba mı diye de değilmez sanırım artık.16. Haftada prof. Muayene etti. Kız olduğunu net şekilde söyledi. Adıyla hitap ediyoruz artık. Doğumda sürpriz yapmaz sanırım.
Kızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
@twinky
@madammor
@AselKassandra @Balkiz94 @-C-A-N-A-N-rollercoaster sweetgirlcandy @SnowFlake- @Mizgincelik @cgdm82 @Bonncuk @zzekta1 @ozim84 @newnew @Gizemm0 Gugubi @MC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Vitaminler @Lamiyaa @karaca3443 @kdv @diaymonds @cherry_baby @My-little-bird ayaza @ayneyn @baldan_madam @Esra1648 @Hayalperestasya B basiliferd EzgininAnnesi @esra12 miya06 @zeynep4 Sena_ @ela38
Eki Görüntüle 2977677
Ama erkek senin dimii yiende kız gibi yukardamıbenimkisi kız gibi galiba ama erkek
valla bilmiyorum ki aşağı doğru değil gibi iki tarafa da yakın gibiAma erkek senin dimii yiende kız gibi yukardamı
Hahahahaha musaitsen at kuzuş ben musait değilim yoksa atardım bendevalla bilmiyorum ki aşağı doğru değil gibi iki tarafa da yakın gibidur foto atıcam sana
Benim aynı kız gibi zaten kendisi de kızKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
@twinky
@madammor
@AselKassandra @Balkiz94 @-C-A-N-A-N-rollercoaster sweetgirlcandy @SnowFlake- @Mizgincelik @cgdm82 @Bonncuk @zzekta1 @ozim84 @newnew @Gizemm0 Gugubi @MC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Vitaminler @Lamiyaa @karaca3443 @kdv @diaymonds @cherry_baby @My-little-bird ayaza @ayneyn @baldan_madam @Esra1648 @Hayalperestasya B basiliferd EzgininAnnesi @esra12 miya06 @zeynep4 Sena_ @ela38
Eki Görüntüle 2977677
Laa kimisi erkek amaa karnı yukardaaa kişiden kişiye değişeeyyBenim aynı kız gibi zaten kendisi de kız
Hahahah normalde cinsiyeti erkek mi peki kuzuBenim erkek yazan gibi baya aşağıda pırtlamış bir şişlik var ve erkektesadüf olabilir ama benim hep alt karnım şişerdi regl öncesi falan da
Ben bilmiyorum ama erkekse benimki doğruKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
@twinky
@madammor
Eki Görüntüle 2977677
Valla gelmedi kız banaKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
@twinky
@madammor
Eki Görüntüle 2977677
Hahahah zaten kızdı seninn demekk doğruuuValla gelmedi kız banabenimki de kızdaki gibi yayvan
traji komik durumu anlatmak istiyorumKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
@twinky
@madammor
Eki Görüntüle 2977677
Hahahahaha yanıldı dimiii annem bile hala diyokii karnın aşşağıda erkek bu diyetraji komik durumu anlatmak istiyorum
gelinimizde benle beraber hamile aramızda 40 gün var
onun cinsiyet belli erkek ama gel gelelim karnı pembe gibi bana kız diyorlar doktor onayımız yok karnım mavi gibi tam tersi yaniteyzeler yanıldı maalesef kızlar
ben öğrenmedim daha ama yeğenim net erkek çocuk pipisini göstermiş daha napsınHahahahaha yanıldı dimiii annem bile hala diyokii karnın aşşağıda erkek bu diye
Sen benden bigün sonra gidicen demekkiiben öğrenmedim daha ama yeğenim net erkek çocuk pipisini göstermiş daha napsın
benim randevum 14 ocakbekleki geçsin çatlıycam meraktan
13unde canim inş ögreniriz