Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Hahahahahah yanılttı demi hepsii vayy yaaa erkek erkek diye dolandınız kıza döndü hattaa benim cin takvim erkek ramzi kız neolcak bilmemm
Hala kafam karışıyor acaba mı diye de değilmez sanırım artık.16. Haftada prof. Muayene etti. Kız olduğunu net şekilde söyledi. Adıyla hitap ediyoruz artık. Doğumda sürpriz yapmaz sanırım.

Reactions: Jou
Hala kafam karışıyor acaba mı diye de değilmez sanırım artık.16. Haftada prof. Muayene etti. Kız olduğunu net şekilde söyledi. Adıyla hitap ediyoruz artık. Doğumda sürpriz yapmaz sanırım.
Hqhahahaha bide bakıyorsun erkekk butün şeyler pembee olacak pembiş pembiş yapcak birşey yokkk
Bakalımm benimde 17 haftalık olmuş olcaz doktora gidince anca o zaman öğrenirizz

Benim erkek yazan gibi baya aşağıda pırtlamış bir şişlik var ve erkek tesadüf olabilir ama benim hep alt karnım şişerdi regl öncesi falan da

traji komik durumu anlatmak istiyorum
gelinimizde benle beraber hamile aramızda 40 gün var
onun cinsiyet belli erkek ama gel gelelim karnı pembe gibi bana kız diyorlar doktor onayımız yok karnım mavi gibi tam tersi yani teyzeler yanıldı maalesef kızlar

Hahahahaha yanıldı dimiii annem bile hala diyokii karnın aşşağıda erkek bu diye

Hahahahaha yanıldı dimiii annem bile hala diyokii karnın aşşağıda erkek bu diye
ben öğrenmedim daha ama yeğenim net erkek çocuk pipisini göstermiş daha napsın
benim randevum 14 ocak bekleki geçsin çatlıycam meraktan

ben öğrenmedim daha ama yeğenim net erkek çocuk pipisini göstermiş daha napsın
benim randevum 14 ocak bekleki geçsin çatlıycam meraktan
Sen benden bigün sonra gidicen demekkii
Bende 13 ocak ve bende öğrenemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…