Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Tayinciyiz Haziran ortası doğum yapacam temmuz ortası yada sonu tasincam eşim dogum iznine gelicek annemlerde durmaz zaten aylarca ben kalicam bide eşimle uğraşmasınlar çünkü herşeyi yemez onun önüne yemek koymak stres sıkıntı en iyisi ailesinin yanına gitmek artık hayırlısıyla kirkimiz çıkana kadar sabrederiz sonra hayırlısıyla nasibimiz hangi şehirde orya yolculuk
Gündüzleri uyursunuz siz de bebekle birlikte.
Ağrım sızım var ay başım dönüyor modunda gezinin sürekli bence😁Yoksa 1 hafta sonra iyileştin haydi kalk derler eskiler🤣

Gündüzleri uyursunuz siz de bebekle birlikte.
Ağrım sızım var ay başım dönüyor modunda gezinin sürekli bence😁Yoksa 1 hafta sonra iyileştin haydi kalk derler eskiler🤣
Valla öyle galiba dediniz gibi yapcam duruma göre çünkü beni yatirmaz yeter kalk diye. gece benim gündüz senin çocuk ben yatarım gündüzleri 😁 derim önceki çocuklarıma çekerse gece uyumazlardi gündüz kalkmazlardi bakalım bu minnoş nasıl olacak

Valla öyle galiba dediniz gibi yapcam duruma göre çünkü beni yatirmaz yeter kalk diye. gece benim gündüz senin çocuk ben yatarım gündüzleri 😁 derim önceki çocuklarıma çekerse gece uyumazlardi gündüz kalkmazlardi bakalım bu minnoş nasıl olacak
İnşallah öyle olmazlar:)

Gebelik Hafta Ay Oranları
:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

sweetgirlcandy sweetgirlcandy -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- rollercoaster rollercoaster
Madammor Madammor Balkiz94 Balkiz94 GeceMavi- GeceMavi- C cgdm82 Miracelik16 Miracelik16 B Bonncuk Zekta1 Zekta1 newnew newnew Gugubi Gugubi Pambikpiremses Pambikpiremses M -Murphy Cirius Cirius Vitaminler Vitaminler Lamiyaa Lamiyaa karaca3443 karaca3443 K kdv diaymonds diaymonds cherry_baby cherry_baby My-little-bird My-little-bird ayaza ayaza baldan_madam baldan_madam Hayalperestasya Hayalperestasya B basiliferd EzgininAnnesi EzgininAnnesi Sena_ Sena_ Esra1648 Esra1648

Screenshot_20220107-154119_Chrome.jpg

Şu ay olayı karışık kuzum, kimi içindeyken söylüyor kimi tam doldurunca söylüyor. Ben en güzeli hafta söyleyip geçiyorum artık, isteyen istediği gibi çevirsin :confused:
Kimide 5aydan gün alıyosun diyo ama bu tam bence diye etiket ediyim dedim size 🥰
Haftalarıda söylesen kaç ay oluyo o zaman diyolar bilmeyenlerr napcan 😀😀

Benim bebe 2 ileri 1 geri bazen gününü buluyor bazen üç beş gün geride kalıyor bende anlam veremiyorum ne kadarlık olduğuma 😂😂
Hahahah doğruuu öyle birşey vardı :KK70:
Olsun sen suanki haftası ve ayına göre gitt 😀

X