Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Kızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
Canım kızımda göbeğim aynı şekildeydi Yayılmış şekilde duruyordu.Oğlum olacak şimdi göbeğim biraz aşağıda yuvarlak şekilde görünüyor.Sivri değil henüz:)

Reactions: Jou
Canım kızımda göbeğim aynı şekildeydi Yayılmış şekilde duruyordu.Oğlum olacak şimdi göbeğim biraz aşağıda yuvarlak şekilde görünüyor.Sivri değil henüz:)
Hahahah canım demekki aşşağıda olcak senin

Yokk bebeğim doğru değil bence benimki şuanda kız göbüşü gibi ama erkek
Kızımda doktorum 1 2 ay rahatsızlanmıştı sonrasında gittiğimde kız olduğunu bilmesem erkek göbeği derler ya o şekilde olmuş demişti

Evett benimse aynen o şekilde bende öğrensem cinsiyetiini cidden daha iyi anlıcam hahahaha demekki belli olmuyomuş hele

ne zamandır girmiyordum siteye cuma büyük gün belli olur artık inşallah. iki farklı dr. gittim biri erkek diğeri ise kıza benziyor dedi. göbüşe bakarsak kız gibi duruyor cuma günü güncelleme yaparım yine

Canımm beniimm ikiz mi yoksaammm

Ramziyi, çin takvimini, karın şeklini hepsini yanılttı. Daha napsın bu kız teyzesi. hepsi erkek dedi ama inatla kız oldu.
Hahahahahah yanılttı demi hepsii vayy yaaa erkek erkek diye dolandınız kıza döndü hattaa benim cin takvim erkek ramzi kız neolcak bilmemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…