Bebek arabası puseti odasını unisex aldık zaten koştur koştur dolar yüzündenYaaa dayanamazsan unisex olarak alabilirsin mesela
Canım kızımda göbeğim aynı şekildeydiKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
Hahahah canım demekki aşşağıda olcak seninCanım kızımda göbeğim aynı şekildeydiYayılmış şekilde duruyordu.Oğlum olacak şimdi göbeğim biraz aşağıda yuvarlak şekilde görünüyor.Sivri değil henüz:)
Harikaaa canımmBebek arabası puseti odasını unisex aldık zaten koştur koştur dolar yüzündenkıyafetleri icin bekletiyorum bakalım
Ay cinsiyet bi belli olsaydı yorum yapcam da hajshshhsKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
@twinky
@madammor
@AselKassandra @Balkiz94 @-C-A-N-A-N- @rollercoaster @sweetgirlcandy @SnowFlake- @Mizgincelik @cgdm82 B Bonncuk @zzekta1 @ozim84 @newnew @Gizemm0 @GugubiMC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Vitaminler @Lamiyaa @karaca3443 @kdv @diaymonds cherry_baby My-little-bird ayaza @ayneyn @baldan_madam @Esra1648 @Hayalperestasya @basiliferd @nilozgul @esra12 @miya06 @zeynep4 Sena_ @ela38
Eki Görüntüle 2977677
Aşşağıdamı helee karnınn hahahahahahaAy cinsiyet bi belli olsaydı yorum yapcam da hajshshhs
Kontrol edip bu konuya açıklık getireceğim az sonra hajshshshAşşağıdamı helee karnınn hahahahahaha
Aramızda cinsiyeti öğrenen var kimisinin kız ama yuakrda değil aşşaģıda
Yokk bebeğim doğru değil bence benimki şuanda kız göbüşü gibi ama erkekKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
@twinky
@madammor
@AselKassandra @Balkiz94 @-C-A-N-A-N- @rollercoaster @sweetgirlcandy @SnowFlake- @Mizgincelik @cgdm82 B Bonncuk @zzekta1 @ozim84 @newnew @Gizemm0 @GugubiMC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Vitaminler @Lamiyaa @karaca3443 @kdv @diaymonds cherry_baby My-little-bird ayaza @ayneyn @baldan_madam @Esra1648 @Hayalperestasya @basiliferd @nilozgul @esra12 @miya06 @zeynep4 Sena_ @ela38
Eki Görüntüle 2977677
Hahahahaha bejliyoreeeKontrol edip bu konuya açıklık getireceğim az sonra hajshshsh
Evett benimse aynen o şekilde bende öğrensem cinsiyetiini cidden daha iyi anlıcam hahahaha demekki belli olmuyomuş heleYokk bebeğim doğru değil bence benimki şuanda kız göbüşü gibi ama erkek
Kızımda doktorum 1 2 ay rahatsızlanmıştı sonrasında gittiğimde kız olduğunu bilmesem erkek göbeği derler ya o şekilde olmuş demişti
Ay aşağıda da değil yukarda da değil kız bu bebek değil standart göbek benimki galibaHahahahaha bejliyoreee
Oyyy oyyy karışıyor sonra kafamızzzAy aşağıda da değil yukarda da değil kız bu bebek değil standart göbek benimki galiba
ne zamandır girmiyordum siteyeKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
@twinky
@madammor
Eki Görüntüle 2977677
Canımm beniimm ikiz mi yoksaammmne zamandır girmiyordum siteyecuma büyük gün belli olur artık inşallah. iki farklı dr. gittim biri erkek diğeri ise kıza benziyor dedi. göbüşe bakarsak kız gibi duruyor cuma günü güncelleme yaparım yine
ayy yok yok yanlış yazmışımCanımm beniimm ikiz mi yoksaammm
Hee bi erkek diyolar bi kızzz öyle demek istedin yaniii hadii cuam günüde görelimmmayy yok yok yanlış yazmışımikiz değil tek
Benim kız ama karnım erkekteki gibi. Kızım bütün klişeleri yıkıyor daha şimdiden.Kızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
@twinky
@madammor
Eki Görüntüle 2977677
Hahahah demekki hiç farketmiyor yaaBenim kız ama karnım erkekteki gibi. Kızım bütün klişeleri yıkıyor daha şimdiden.
Ramziyi, çin takvimini, karın şeklini hepsini yanılttı. Daha napsın bu kız teyzesi.Hahahah demekki hiç farketmiyor yaa
Ne gibi yıkıyor kız ben fransız şuan
Hahahahahah yanılttı demi hepsii vayy yaaa erkek erkek diye dolandınız kıza döndü hattaa benim cin takvim erkek ramzi kız neolcak bilmemmRamziyi, çin takvimini, karın şeklini hepsini yanılttı. Daha napsın bu kız teyzesi.hepsi erkek dedi ama inatla kız oldu.