Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Ayyy senmi benmii artıkk bi hissetsek hareketinii

Ay ne güzel olmuş bu topikk.
Bebişler hareketlenince de bi sakinleşse diye sızlanıyosun cottoncuğum haha. Geceleri uyutmuyor benim kuduruk içeride. Dün kaburgalarımı falan tepikliyordu yani

Ay ne güzel olmuş bu topikk.
Bebişler hareketlenince de bi sakinleşse diye sızlanıyosun cottoncuğum haha. Geceleri uyutmuyor benim kuduruk içeride. Dün kaburgalarımı falan tepikliyordu yani
Aaaaaaa oooyyyyy yerimmm onu benn çok hareketliii bi sıpa olacak hele deseneee senin içinde yararı olurr aylıkk seyleri bile paylaşmıştım tekrar paylaşırım etiket ederimm

Aaaaaaa oooyyyyy yerimmm onu benn çok hareketliii bi sıpa olacak hele deseneee senin içinde yararı olurr aylıkk seyleri bile paylaşmıştım tekrar paylaşırım etiket ederimm

Ne güzel olur teşekkür ederim

Reactions: Jou
Alakasi yok canim ben yuvarlak karinla erkek dogurani gordüm Benim sivriydi hala sivri karnim Tamamen kisisel belirtiler karin yapisida öyle herkeste farkli yani. İllaki denk gelende vardir

Reactions: Jou
Alakasi yok canim ben yuvarlak karinla erkek dogurani gordüm Benim sivriydi hala sivri karnim Tamamen kisisel belirtiler karin yapisida öyle herkeste farkli yani. İllaki denk gelende vardir
Haaa öylemi kızzzz anneminde inançlari eskide kaldı resmenn kuzu karnın aşşağıda erkek bu diyo hahahaha

Haaa öylemi kızzzz anneminde inançlari eskide kaldı resmenn kuzu karnın aşşağıda erkek bu diyo hahahaha
Oladabilir canim benim zaten 2secenek var ya kiz ya erkek Ama bence karin yapisiyla alakasi yok cinsiyetin. Kizda cok kilo aliniyo diyolar benim arkadsim kiz dogurdu ilk 3ayda 10kilo aldi ben 4.aya girdim 1kilo aldim anca oda Tamamen kisisel diyorum

Hahaha tamamdırr o zamann hele benimkine öğrensek bi

Ben daha cinsiyet öğrenmedim erkekteki gibi ama genelde kişiden kişiye değişiyo sivri karınla kızı olanlar çok da gördüm eskiler cinsiyet icin hep bişeyler demişler yuzuk testi gibi mesela

Ben daha cinsiyet öğrenmedim erkekteki gibi ama genelde kişiden kişiye değişiyo sivri karınla kızı olanlar çok da gördüm eskiler cinsiyet icin hep bişeyler demişler yuzuk testi gibi mesela
Evett evett yüzük de çok yapıyolarr yaa
Bende öğrenemedimm vallaha senacımm
Oturmuş totosunun üstüne göstermem anne dedii
Senle aynıyızz hafta olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…