evet ben de çok uzun zamandır 1 ay da 1 gidiyorum :)1 ay attığı için olabilirmiii kuzuu
Hem daha iyi belli olur diye yaptı bu doktor beni helak etti dakkabaşı atar 1 aya
şafak kaç senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ben de çok uzun zamandır 1 ay da 1 gidiyorum :)1 ay attığı için olabilirmiii kuzuu
Hem daha iyi belli olur diye yaptı bu doktor beni helak etti dakkabaşı atar 1 aya
Evet 13 ocakta randevum inş öğrenirim ozaman senin ne zaman randevunEvett evett yüzük de çok yapıyolarr yaa
Bende öğrenemedimm vallaha senacımm
Oturmuş totosunun üstüne göstermem anne dedii
Senle aynıyızz hafta olarak
Kiz hele şafak deyince askerdeymişim gibi hissettimmevet ben de çok uzun zamandır 1 ay da 1 gidiyorum :)
şafak kaç senin
Hahahahahahaa ayyy kızzzzzzzz bende 13 ocak ohaaaEvet 13 ocakta randevum inş öğrenirim ozaman senin ne zaman randevun
tarama testi icin gittiğimizde çok erken bişey söylemek icin dedi hiç bişey söylemedi
Kafama gizli gizli tuz döken mi dersin oturacağım yere bıçak masak koyan mı herseyi denediler bi kız bi erkek cikiyor ikizler burcu küçümen icerden dalga geciyor bizimle
Benimde erkek karnı gibi ve erkekKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
@twinky
@madammor
@AselKassandra Balkiz94 @-C-A-N-A-N- @rollercoaster @sweetgirlcandy @SnowFlake- @Mizgincelik @cgdm82 @Bonncuk @zzekta1 @ozim84 @newnew @Gizemm0 @Gugubi @MC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Vitaminler @Lamiyaa @karaca3443 K kdv @diaymonds @cherry_baby @My-little-bird @ayaza @ayneyn @baldan_madam @Esra1648 Hayalperestasya @basiliferd @nilozgul @esra12 @miya06 @zeynep4 Sena_ E ela38
Eki Görüntüle 2977677
Yeriimm o totişii ben yaaaavvvvvvvBenimde erkek karnı gibi ve erkek
Aaaa süper aynı anda inş öğrenmiş olucaaazzHahahahahahaa ayyy kızzzzzzzz bende 13 ocak ohaaa
Ikimizde aynı anda oğrenicukk ozamannnn
Tarama testi banada yapıldı doktora iki kere yazdım ama okudu çıktı bende mühim birşey yok diye çok sey etmedim içim rahat yanii kötü düşünmem
Sormaaa yavvv dalga geçme peşundeler anneleriylee
Evettt benimde ultrasonda gayet çok iyiydii herşeyyy allahın izniyle bi öğrenekte bizde başlayahh hazirlıklaraAaaa süper aynı anda inş öğrenmiş olucaaazz
Tarama testi benimde risksiz cıktı ultrason ölcumlerindende belliydi dedi doktor zaten içim çok rahattı o konuda bişey olmadıgını hissediyordum icten ice çok şükür hepimizin bebişi sağlıkla gelsin rahat rahat geçsin su süreç
Sen dedikten sonra gidip baktım tekrardan benimki yuvarlak icimdende hep kız geçiyor öğrenmeme 11 gün var hayırlısı bklm ama bizimkiler erkek diyorKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
@twinky
@madammor
@AselKassandra Balkiz94 @-C-A-N-A-N- @rollercoaster @sweetgirlcandy @SnowFlake- @Mizgincelik @cgdm82 @Bonncuk @zzekta1 @ozim84 @newnew @Gizemm0 @Gugubi @MC06 @Pambikpiremses @-Murphy @Vitaminler @Lamiyaa @karaca3443 K kdv @diaymonds @cherry_baby @My-little-bird @ayaza @ayneyn @baldan_madam @Esra1648 Hayalperestasya @basiliferd @nilozgul @esra12 @miya06 @zeynep4 Sena_ E ela38
Eki Görüntüle 2977677
Evet yaa bebek mağazalarında elim gidiyor alamıyorumEvettt benimde ultrasonda gayet çok iyiydii herşeyyy allahın izniyle bi öğrenekte bizde başlayahh hazirlıklara
simdiki hamileligimde daha assagida mide kismi yanlar bos assagida kizim daha yukardaydi mide kismim cikmisti daha yaygandiKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
@twinky
@madammor
Eki Görüntüle 2977677
Hahaha iyi ettin baktın kızz bende dünden beri bakıyorum ama hep şekill erkek karnı gibii bilemedimmSen dedikten sonra gidip baktım tekrardan benimki yuvarlak icimdende hep kız geçiyor öğrenmeme 11 gün var hayırlısı bklm ama bizimkiler erkek diyor
Yaaa dayanamazsan unisex olarak alabilirsin meselaEvet yaa bebek mağazalarında elim gidiyor alamıyorum
Anladımm canım seninkide belli degil o zamansimdiki hamileligimde daha assagida mide kismi yanlar bos assagida kizim daha yukardaydi mide kismim cikmisti daha yaygandi
Ben bitirdim bile alışverişi bı isimli hastane çıkışı kaldı onuda cinsiyeti ogrendimde yaptircam valla herşeyi kıza erkeğe gidecek şekilde aldım yeni doğan 5 takımım var bide yaptirrisam 6 olcak gerisi 0/3 ay bı sürü aldım arada grilerde var napim modeli çok güzeldi kızda olsa erkekte olsa giydirirmYaaa dayanamazsan unisex olarak alabilirsin mesela
Ertesi günü ben ogrenicem demekkiHahaha iyi ettin baktın kızz bende dünden beri bakıyorum ama hep şekill erkek karnı gibii bilemedimm
Benimde 10 gün var daha
Hayir belli canim erkek bebis bekliyoruzAnladımm canım seninkide belli degil o zaman
Ooooo baya almışsın bilee kafa rahatt ohh missBen bitirdim bile alışverişi bı isimli hastane çıkışı kaldı onuda cinsiyeti ogrendimde yaptircam valla herşeyi kıza erkeğe gidecek şekilde aldım yeni doğan 5 takımım var bide yaptirrisam 6 olcak gerisi 0/3 ay bı sürü aldım arada grilerde var napim modeli çok güzeldi kızda olsa erkekte olsa giydirirm
Allah kucağına almayı nasip etsin canımHayir belli canim erkek bebis bekliyoruz
Benim 13 ocakta canoErtesi günü ben ogrenicem demekki