Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Hahahahahah yanılttı demi hepsii vayy yaaa erkek erkek diye dolandınız kıza döndü hattaa benim cin takvim erkek ramzi kız neolcak bilmemm😀😀
Hala kafam karışıyor acaba mı diye de değilmez sanırım artık.16. Haftada prof. Muayene etti. Kız olduğunu net şekilde söyledi. Adıyla hitap ediyoruz artık. Doğumda sürpriz yapmaz sanırım.😂

• Komik
Reactions: Jou
Hala kafam karışıyor acaba mı diye de değilmez sanırım artık.16. Haftada prof. Muayene etti. Kız olduğunu net şekilde söyledi. Adıyla hitap ediyoruz artık. Doğumda sürpriz yapmaz sanırım.😂
Hqhahahaha bide bakıyorsun erkekk butün şeyler pembee olacak pembiş pembiş yapcak birşey yokkk :KK70:
Bakalımm benimde 17 haftalık olmuş olcaz doktora gidince anca o zaman öğrenirizz 😍

Benim erkek yazan gibi baya aşağıda pırtlamış bir şişlik var ve erkek🤪 tesadüf olabilir ama benim hep alt karnım şişerdi regl öncesi falan da

• Beğen
traji komik durumu anlatmak istiyorum 🤣🤣
gelinimizde benle beraber hamile aramızda 40 gün var 😎😎
onun cinsiyet belli erkek ama gel gelelim karnı pembe gibi bana kız diyorlar doktor onayımız yok karnım mavi gibi tam tersi yani 🤣 teyzeler yanıldı maalesef kızlar

• Komik
traji komik durumu anlatmak istiyorum 🤣🤣
gelinimizde benle beraber hamile aramızda 40 gün var 😎😎
onun cinsiyet belli erkek ama gel gelelim karnı pembe gibi bana kız diyorlar doktor onayımız yok karnım mavi gibi tam tersi yani 🤣 teyzeler yanıldı maalesef kızlar
Hahahahaha yanıldı dimiii annem bile hala diyokii karnın aşşağıda erkek bu diye :KK70:

Hahahahaha yanıldı dimiii annem bile hala diyokii karnın aşşağıda erkek bu diye :KK70:
ben öğrenmedim daha ama yeğenim net erkek çocuk pipisini göstermiş daha napsın 🤣
benim randevum 14 ocak 🤦‍♂️🤦‍♂️bekleki geçsin çatlıycam meraktan

• Komik
ben öğrenmedim daha ama yeğenim net erkek çocuk pipisini göstermiş daha napsın 🤣
benim randevum 14 ocak 🤦‍♂️🤦‍♂️bekleki geçsin çatlıycam meraktan
Sen benden bigün sonra gidicen demekkii😀😀
Bende 13 ocak ve bende öğrenemedimm🙄

X