- 21 Ekim 2021
- 332
- 743
Evet canim ilk ve son haftalar daha sik ama şuan benimki de ayda bir çağırıyor ben bu durumdan gayet memnunumBi benim değilki canımm çoğu kişilerdede öylee çünkü birproblemim kalmadı artıkk kuzum herşey yoluna girdiği icin sadece vitamin vermişti bana okadarr yarın gideceğimm allahın izniyle
Herkeste olmuyormuş demekki kızz ben hepsind eokuyor sanıyordumm hatta ama benimde hala hiç yokAblamda olmamıştı bak benim
Evet bitaneciimm kalıcı birşey değil zatenOgluma hamileyken cok hafif vardi benimDogumdan sonra geciyor
Dr dan dr a değişiyor canımmEvet canim ilk ve son haftalar daha sik ama şuan benimki de ayda bir çağırıyor ben bu durumdan gayet memnunum
Bize erkendir yaw dahaHerkeste olmuyormuş demekki kızz ben hepsind eokuyor sanıyordumm hatta ama benimde hala hiç yok
Evett erken daha kuzu 4 aydan sonra başlarrBize erkendir yaw daha
4 e ne kaldı az kaldı aaaazzzzEvett erken daha kuzu 4 aydan sonra başlarr
Senmi benmiii bana göre yavaş geçiyorr gibii bi sertleşmediki karnımızzz onu bekliyorumm daha anlamlı daha güzel bi duygu4 e ne kaldı az kaldı aaaazzzzÇabuk geçiyor gibi yavaş geçiyor gibi değişik duygular içindeyim yaaa
İlk gebelikte vardı.Şimdide oluşmaya başladı:) Doğduğunda kızımda da vardı onunki de geçti:)
Yaaaa 13 haftalıksın tabii artım başlıyorrİlk gebelikte vardı.Şimdide oluşmaya başladı:) Doğduğunda kızımda da vardı onunki de geçti:)
Şuan bende yok
Bakalımm olcakmıŞuan bende yok
Bende neden olmadı diyodum 4. Ayda mi oluyomuş
Evett kuzumm karnın o zaman dahada belirginleşiyor serrtleşiyor o zaman başlıyormuş ama kişiden kişiye değişirmiş ençokta esmerlere belli eder bakalımmBende neden olmadı diyodum 4. Ayda mi oluyomuş
Enee azcık daha beklicezEvett kuzumm karnın o zaman dahada belirginleşiyor serrtleşiyor o zaman başlıyormuş ama kişiden kişiye değişirmiş ençokta esmerlere belli eder bakalımm
Aralığı bitirdikmi başlıyoruzzzEnee azcık daha beklicez
Kızlar banada cinsiyet tahmini yapar mısınız 6+7 günlük karından bakildi vajinal kalp atışı duyurdu ultrason resmi hangisine göre çıktı bilmiyorum ama
Kızlar banada cinsiyet tahmini yapar mısınız 6+7 günlük karından bakildi vajinal kalp atışı duyurdu ultrason resmi hangisine göre çıktı bilmiyorum ama