Maalesef yok 6+6 ozaman ultrasonda 7+2 çıktı bu resimden anlaşılmaz mi acaba6+7 olamaz canım, 6+6’dan sonra 7+0 oluyo.
Biraz büyümüş bebiş.
Bir hafta önceki foto var mı acaba?
.
Maalesef yok 6+6 ozaman ultrasonda 7+2 çıktı bu resimden anlaşılmaz mi acaba
Tmm teşekkür ederim yinedeEki Görüntüle 2963301
Buradakiler gibi keseden küçük olması lazım canım.
Ben anlayamadım, başka topiklerde anlayan birine sor istersen.
.
Madammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gizemm0 Gugubi Cirius Pambikpiremses MC06 ozim84 M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds Alfa18 rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam
Yazmadığım kişiler varsa kusura bakmasın lütfengelsinnn kim varsa
Eki Görüntüle 2967998
Görelim inşallah o günleri az kaldıMadammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gizemm0 Gugubi Cirius Pambikpiremses MC06 ozim84 M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds Alfa18 rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam
Eki Görüntüle 2967998
Benimde 3 haftam mı kalmışl yanii hareketleri hissetmek içinn çok heycanlııMadammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gizemm0 Gugubi Cirius Pambikpiremses MC06 ozim84 M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds Alfa18 rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam
Eki Görüntüle 2967998
Ay benim daha 6 hafta varMadammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gizemm0 Gugubi Cirius Pambikpiremses MC06 ozim84 M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds Alfa18 rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam
Eki Görüntüle 2967998
Madammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gizemm0 Gugubi Cirius Pambikpiremses MC06 ozim84 M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds Alfa18 rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam
Eki Görüntüle 2967998
Bir ay sonra hareketler hissedilecek yaniMadammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gizemm0 Gugubi Cirius Pambikpiremses MC06 ozim84 M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds Alfa18 rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam
Eki Görüntüle 2967998
aiyy 3 haftam kalmışşş
Görelim inşallah o günleri az kaldı
Benimde 3 haftam mı kalmışl yanii hareketleri hissetmek içinn çok heycanlıı
Ay benim daha 6 hafta var
Sağlıkla görelim o günleri inşallahpıtır pıtır hareket etsinler de hissedelim
Yaa az kalmış Ozaman hissetmeye
Bir ay sonra hareketler hissedilecek yanibazen içimde balık kayar gibi hisler oluyor ama
Ayyyy daha çok var en az 5 haftaMadammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gizemm0 Gugubi Cirius Pambikpiremses MC06 ozim84 M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds Alfa18 rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam
Eki Görüntüle 2967998
Hiç belli olmaz amaaa baaahhhhhAyyyy daha çok var en az 5 haftabelki daha önce hissederiz
Özledim kız seni nerelerdesin kaçakHiç belli olmaz amaaa baaahhhhh
Özlee beniiii diye belki falannÖzledim kız seni nerelerdesin kaçak
Ay inşallah biran evvel gelse o haftalarMadammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gizemm0 Gugubi Cirius Pambikpiremses MC06 ozim84 M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds Alfa18 rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam
Eki Görüntüle 2967998
Ayyy senmi benmii artıkk bi hissetsek hareketiniiAy inşallah biran evvel gelse o haftalar