Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
BE the change...
Kayıtlı Üye
Tecrubeli hanimlar veya anne adaylari..
Bende Allah nasip ederse ekimde dogum yapacagim.. Simdiden cok bilgi edinmek istiyorum veya dogumdan sonra soru ve sorunlarima cevap verecek kitaplarim olsun istiyorum..
Sizin kaynaginiz neydi? Etrafinizdan duyduklariniza gore mi hareket ettiniz? Surekli internetten mi bilgi aldiniz?
Yoksa cok yardimci oldu bana dediginiz kitaplariniz mi vardi?
Hollanda'da yasiyorum ve burda da cok kaynak var, ozellikle Hollandaca kitaplar fakat ben daha cok Turk kaynaklarina guveniyorum.
Yardimci olursaniz sevinirim!!

BE the change...
Kayıtlı Üye
Aaa hadi ama kizlar hic kimse kitap alip okumadimi?
Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
tam benlik bir soru.... elim ayağım baştacım.... Sabiha paktuna keskin..... sitesine gir ve makaleleri incele... faceteki sayfasınada göz at.... kitapları tam bir can simitin olacak... oğlum 6 aylık falandı onun kitaplarıyla tanışmam.... keşke heranne sizin kadar bilinçli olsa ve çocuk gelişiminin nedenli önemli olduğunu görebilse... kitaplarından ilk tavsiyem; çocuklarla doğru iletişim.... anne işte.... korkuyla başetme.... bol şans.
BE the change...
Kayıtlı Üye
tam benlik bir soru.... elim ayağım baştacım.... Sabiha paktuna keskin..... sitesine gir ve makaleleri incele... faceteki sayfasınada göz at.... kitapları tam bir can simitin olacak... oğlum 6 aylık falandı onun kitaplarıyla tanışmam.... keşke heranne sizin kadar bilinçli olsa ve çocuk gelişiminin nedenli önemli olduğunu görebilse... kitaplarından ilk tavsiyem; çocuklarla doğru iletişim.... anne işte.... korkuyla başetme.... bol şans.
hele sukur, cok tesekkur ederim kardesim.. mutlaka goz atacagim.. ben simdiden korkuyorum, insan bilmedigi bi konuda korkmaz mi?
Hele ki anne olduktan sonra bilsende korkar insan.
Tekrar tesekkur ederim, baska kitap onerilerin olursa mutlaka yaz olurmu?
Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
dünyanın en güzel vede en zorlu yolculuğunun henüz çok başındasın... ve meleğin bence şanslı çünkü şimdiden öğrenmeye açık bir annesi var... ben bebeğim doğduktan sonra bebeğimin gelişimi hakkında bilgiler edinmem gerektiğini anladım... eskilerin dediği gibi '' altını temizle- besle-uyut.'' larla olmuyor bu işler.....psikolojisinin ne kadar önemli olduğunu ve hangi geçiş dönemlerinde nasıl davranmamız gerektiğini söyleyen hiç olmadı..... bu konuda Sabiha paktuna diyorum yine... ama onun kadarda değerli Haluk yavuzer var......çocuğunuzun ilk 6 yılı..... ilk edinebileceğin kitabı.... sana ve sevdiklerine bu yolculuğunda sonsuz mutluluklar diliyorum.. sevgilerle...
BE the change...
Kayıtlı Üye
Onerilerin icin sagol canim, boylelikle kitaplarin bosuna alinmadigini ogrenmis oldum..
Baska onerileri olan varsa paylasalim kizlar!
Miraç&Erva kocaman dünyam
Kayıtlı Üye
haluk yavuzer cocuk psikolojisi kitabı bende var canm tavsiye ederim netten de cok arastırma yaptım ha bide adem günes ,ferhat celik begendigim kafama yatan bunlar severek takib ediyorum bazı taktiklerini takbik ediyorum körü körüne ne dedilerse uygulamıyorum acıkcası

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
haluk yavuzer kendisi bu işin uzmanı. tüm kitaplarını okumanızı öneririm.