Hanimlar mrb.eski konularimi bilenler vardir.psikiyatriye gittigimi yazmistim.malesef bulundugum yerde biraz mahrum.onceleri yoktu suanda degisikli geliyolar.ornegin 182 den x doktoruna randevu aliyorum yarin hastaneye gidiyorum x yok seni y ye veriyorum diyolar.2 defa gittim ikiside farkli doktordu.son gittigim doktor bana hafif depresyon dedi.hafif depresyonum oldugunu dusunmuyorum yaklasik 7 8 yildir ayni problemleri yasiyorum ilk hamileligimde dahada arttigini dogumdan sonra devam ettiginide belirttim.ayrica kurtaj olayinida anlattim
hafif depresyonla nasil bu yapilabilir ki cok kotuydum beynim uyusuk surekli hafif depresyonum oldugunu dusunmuyorum.hafif depresyon kitap okursun yuruyus yaparsin kendine bi kiyafet alirsin mutlu olursun ama ben bu durumda degilim.
Sikayetlerim sunlar
* asiri unutkanlik
*sanki yasamiyor ruyada hissi
* kisisel bakimimi yapmak istememe dis fircalamadan tutun banyomu bile zor yapiyorum
* gelecekten umudum yok.kendime ihtiyacim olan biseyi bile almak iatemiyorum
* ozellikle aksam ustu ve uzuldugumde nefesimi veremiyor gibi oluyorum nefes nefese kaliyorum bazen
* yururken kalabaliga ciktigimda beynim sanki elekrikleniyormus gibi oluyor basim donuyor bayilacakmisim gibi
* hamilelikte daha cok ama normalde de iradesizlik dogru yanlis ayrimini yapacak kadar dusunemiyorim bile
*sanki ben ben degilim hissi ellerim ayaklarim benim degilde yerimde baskasi var ben uzaktan izliyorum
* beynim surekli narkozlu gibi uyusuk
* gun 24 saatse 2 3 dakikalik icimi bi umut bi kipirti kapliyor diyorum iyim ama en fazla 5 10 dk suruyor sonra yone karamsarlik....
Aklima gelenler bunlar kizlar.doktor beni psikologa yonlerdirdi onada gittim.b.sayardan bakarak anket doldurur gibi sorular sordu..ornegin 24 saatini anlat bana kendini 2 kelimeyle tanimla v.s 15 gun sonraya randevu verdi gidecem ama boyle mi devam edecek terapiler yoksa giderek duzelecek mi bu sekikdeyse hic verimli degil .psikiyatrist konusunda da baska bi doktora daha bulursam gitmek iatiyorum cunku teshisimin dogru oldugunu dusunmuyorum.
Kurtaj konusuna ise hala cok uzuluyorum kizim icin duzelmek istiyorum ve giden bebegim icin hic degilse duzelip biseyler yapmak istiyorum .duzelirsem ogretmenim atanirim mesela sma li bebeklere yardim ederim hep bunlar aklimda
tecrubeliler ve yasayanlar bilgilendirirseniz sevinirim.