Arkadaslar gebeliğimin 36. haftasi bitti. İnternette bebek temizleme pamuğu gordum, pamuk mendillerden değil de % 100 pamuk yazıyor saglikli midir ? Birde bu bebek pamuklarini çantada veya oda içinde muhafaza için kutu istiyorum. bunlari nereden edinebilirim izmirde oturuyorum.
Çünkü hiç pratik olmuyor. Ne yapıp edip ıslak mendile dönüyor insan. Islak mendil olarak da sadece su ve pamuk olanlar var. En bilineni uni baby yenidoğan, ama eğer daha ekonomik olsun derseniz baby&me var yine yenidoğan olarak geçiyor sanırım.
Bebeğimin cildi çok çok hassas, hatta egzaması olduğu halde herhangi bi sorun yaratmadı bu ıslak mendiller. Parfümlü olanları hiç kullanmadım tabi ki
Evet kuru pamuk ilik su ile kullaniyorum bende en dogali oldugunu dusunuyorum hatta ben fazla sıkmadan biraz islak siliyorum kuruluyorum sonra yikamisim gibi hissediyorum :)
oğlum 17 aylık .doğduğundan beri baby&me pamuk kullanıyorum.şuana kadar hiç ıslak mendil kullanmadım.ıslak mendilin zararlarını düşününce hiiiç zor gelmiyor insana.hem elini yüzünü heryerini temizleyebiliyorsun.tavsiye ederim.
Arkadaslar gebeliğimin 36. haftasi bitti. İnternette bebek temizleme pamuğu gordum, pamuk mendillerden değil de % 100 pamuk yazıyor saglikli midir ? Birde bu bebek pamuklarini çantada veya oda içinde muhafaza için kutu istiyorum. bunlari nereden edinebilirim izmirde oturuyorum.
cok guzel hamıleyken bende almıştım kızıma hep ıslatıpta onu kullandım bırde kızım dogdugunda kıştı ıslak mendıl hem soguk hemde saglık acısından uygun olmadı için ılık suyla ıslatarak kullanıyordu normal pamuktan farklı bazı pamuklar tüylu oluyor bunda öyle bışey yok tavsıye ederım ben ınternetten e bebekten almıştım
Arkadaslar baby&me pamuklar e-bebek dışında anne bebek magazalarinda vs satilmiyor sanirim dun kemeraltinda lux marka bulunca mecburen aldım.E-bebekte kargo ucreti olmadan slmsk icin bekleyecegim.
Arkadaslar baby&me pamuklar e-bebek dışında anne bebek magazalarinda vs satilmiyor sanirim dun kemeraltinda lux marka bulunca mecburen aldım.E-bebekte kargo ucreti olmadan slmsk icin bekleyecegim.
ben baska seylerde aldıgım için kargo ucretı ödememiştim 100 lıra uzerınde bedavaymış bırde yanlış hatırlamıyorsam pamidor magazasında var sanırım tam emın degılım
en temizi poposunu yikamak.ben bi donem islak mendil kullandim,ama ek gidaya gectikten sonra ozellikle kakasi gercekten kokuyor ve pamuktu islak mendildi hicbi ise yaramiyor.yikanan poponun mantar olma ihtimali de oldukca dusuk..usutur diye korkmayin biseycik olmadi benm ogluma bu zamana kadar cok sukur
Baby me nasıldır bilmiyorum da ben bim den almıştım uzum pamuk poşetinin içinde ince ince ped gibi şekil verilmiş. 1 buçuk lira filandı ben kendime aldım yalnız :) günlük pek yerine kullanıyorum
merhaba, sizin tabi çok zaman geçmiş ama bende siz gibi arayıştaydım. haftasonu buldum. belki birileri daha arıyordur diye yazmak istedim. rossman babydream ıslak mendili var plastik kutulu olan altından açılıp yenisi konulabilsin diye tasarlanmış. içinde 80 li bir ıslak mendil paketi ile satılıyor ve 15 TL. ben aldım içinin ıslak mendilini kendim kullancağım. içine bebek için aldığım temizleme pamuklarını koydum. rahat dışarı çıkartabilmem içinde iç kapağın kenarındaki plastik kısmı kestim. pamuklar gayet rahat çıkıyor.
bilginiz olsun :)